kızlık soyadı hakkında bilgisi olan

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
arkadaşlar ben 7 ay oldu evleneli. nikahım düğünden 1 hafta önce olmuştu. o zaman heyecan telaş derken kızlık soyismimi kimliğe ekletmeyi unuttum normalde çok istiyodum. şimdi lys ye hazırlanıyorum ilk sınavda kimlikteki foto gözlüksüz olduğu için sıkıntı oldu bende bu hafta kimliğimi değiştircem gözlüklü fotoğraf ekleticem. bunu yaparken kızlık soyadımı da ekletebilir myim oluyosa nereye nasıl başvurmam gerekecek bir de lys de sıkıntı çıkar mı? yoksa geç mi kaldım

kimliğinde ne yazıyorsa o esas alınır yani kimliğinizde yazmayan bilgiyi yazarsan sınava alınmazsın

kimliğinde ne yazıyorsa o esas alınır yani kimliğinizde yazmayan bilgiyi yazarsan sınava alınmazsın

ben mi anlamadım canım sen mi beni yanlış anladın? zaten isim syisim yazılı geliyo optikte ben kimliğe kızlık soyadımı ekletsem sıkıntı olur mu onu soruyorum

ben mi anlamadım canım sen mi beni yanlış anladın? zaten isim syisim yazılı geliyo optikte ben kimliğe kızlık soyadımı ekletsem sıkıntı olur mu onu soruyorum
Başvurunu yaparken o şekilde mi yazmıştın yani kızlık soyadın dahil mi ? ben farklı diye algılıyorum o nedenle söyledim

arkadaşlar ben 7 ay oldu evleneli. nikahım düğünden 1 hafta önce olmuştu. o zaman heyecan telaş derken kızlık soyismimi kimliğe ekletmeyi unuttum normalde çok istiyodum. şimdi lys ye hazırlanıyorum ilk sınavda kimlikteki foto gözlüksüz olduğu için sıkıntı oldu bende bu hafta kimliğimi değiştircem gözlüklü fotoğraf ekleticem. bunu yaparken kızlık soyadımı da ekletebilir myim oluyosa nereye nasıl başvurmam gerekecek bir de lys de sıkıntı çıkar mı? yoksa geç mi kaldım
İlinizdekı nufus mudurluğune gidip,kımlığınızın en alt kısmına öncekı soyadınızı yazaklar.

Neden riske atıyorsun?? Tutki sıkıntı çıkardılar o gün ki çıkarabilirler yani hiç belli olmaz... Değecek mi?

Tekrar başvuru yapacaksiniz ama ösym de bilgileriniz kayitlidir. Ösym yi arayip sorun sıkıntı olmasin.

Benim anladığım şuanki soyadının önüne kendini soyadını ekletecek.
Sizin dediğiniz yerde kızlık soy isim zaten yazıyor.
Arkadasın yazmıyormus demek kı onune ekletmek ıstıyorum dıye bırsey yazmamış, kızlık soyadım kımlıkte yok demek ıstıyor ...

Kızlık soyadımı kimliğe ekletmeyi çok istiyordum diyor ama.
Sizin dediğiniz kimliğe istek dışında yazılıyor zaten.
Yanı dediğiniz gibi benımde oyle olmuştu onun olması zaten yeterli; yanı sorun cıkacak bır durumu yok kı arkadasın haksızmıyım?

X