O kadar şeyi yaptığı için bir soyadı almayı da bana çok görmesin diye düşünmüş olabilir mi? Biraz ince düşünce erkekler için ama. Yoksa sadece öyle gördüğü, üstünlük istediği için mi? Hoş her şekilde buna "Hayatimizi etkileyen en onemli karar" demesi çok saçma. Siz anlaşın huzurla sağlıkla yaşayın da neresi hayati bunun :) Biraz bozulabilir de abartılı bir şey yok..
Benim soyadım uzun maalesef muhtemelen de uyumsuz olur, zor olacak gibi ileride, ama çok isterdim, ne kadar eşimin kütüğüne geçsem de benim "özüm" başka, bu değişemez ve ben de bunu terketmek istemiyorum. Bu çok doğal. Belki diğer soyadı kısa olursa düşünürüm ama diğer türlü çok zor görünüyor.
Bir keresinde bir kız arkadaşımla konuşurken(o zaman sevgilisi vardı) konu nasıl açıldı hatırlamıyorum "aa olur mu öyle o da istemiyor ben de istemem, onun soyadını alırım sadece" gibi bir tepki vermişti, o an garipsemiştim, olabilir tabi ama beklemiyordum sanırım "aa olur mu" diye bir tepki :) Vallahi hiç gelemem böyle şeye, yapmayacağım varsa da yapasım gelir :)