kızlık soyadımı kullanmaktan vazgeçebilir miyim?

benvehedeflerim

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
529
2
296
Hatay
Niye böyle bişeye ihtiyaç duyar insan şöyle söyliyim eşimin soyadını beğenmiyorum çok gıcık bişey o yüzden evlenirken kendi soyadımı da kullanmaya karar verdm şu an çok zorda kalmazsam eşimin soyadını söylemiyorum.

Eşimle karar aldık kısmet olur da değiştirirsek eğer inanamıyorum böyle bişeye ama olur da değiştirirsek ben kızlık soyadımı kullanmaktan vazgeçebilir miyim? sadece yeni soyadımı kullanma şansım var mı?

eşimin köyünde mahalle isimleri güzel ve herkesin soyadı mahalle adıyla aynı ama eşiminki mahalle adlarından farklı bi soyad.diğerleri gibi mahallenin adını verselermiş ne iyiymiş tamamen haksızlık yapmışlar bence.inş değiştirriz ya inşşş

o kadar kötü ne olabilir ki merak ettim açıkçası:44::17:
malesef ben bilmiyorum..

benim soyadım çok güzeldi eşiminki de güzel ama ben eşiminkini aldım çünkü işim dolayısıyla çok yazıyorum ve üşenirdim çift soyismi olsa bir de ailedeki herkesin aynı soyadda olması güzel bişey..

Bende cift soyadı kullanıyorum tabi benim yaptıgım birşey değil yaşadığım ülke kanunları böyle oturum izni kartımda ehliyetimde cift soyisim var ama resmi yerlerde gittiğim yerlerde ya benim soyadıma yada esiminkiyle telafuz ederler ben bile karıştırıyorum sorulduğunda hangisini soylim diye karışıklık oluyor bazen

Back
X