Kizlik zar dikimi

prensess123

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
28
4
6
28
Merhaba öncelikle turgay karakaya doktora randevu aldım orda yaptıran sonuç alan varmi kafayı yemek üzereyim 2 eylül de randevum var bilen yardım etsin lütfennn

Kanayınca sanki daha önceden seks yapmamış olacaksın allam zihniyete bak ya kendimi yırtıcam şimdi

Şimdi öncelikle eşiniz bu durumu bilmiyor galiba sizde onu seviyorsunuz geçmişte yaşadığınız ilişkiden zariniz gittiği için pismansiniz kimse bilmeden diktirip hiç ilişki yaşamamış gibi mi olacaksınız?

Eşinizin ailesiyle evlenmiceksiniz eşinizin ailesiyle birlikte olmayacaksınız eşinizin bunu bilmesi yeterlidir bence

Evlenicek misiniz? Sanıyorum öyle sevdiğiniz insana ömür boyu yalan mı söyleyeceksiniz ben senden başka hickimseyle hicbirsey yaşamadım diye ? Bu çok ağır degilmi?

Siz kendi gerçeğinizi biliyorsunuz zamanında o ruha o yaşa sahipken böyle bir şey yaşadınız bu utanılacak bir şey değil ama gelgelim değişik bir şekilde utaniyorsunuz bu da bildiğin dolandırıcılık degilmi ?

Şöyle zannediyorum ki evleneceğiniz adamın gözü içine baka baka bu zamana kadar yalan söylediniz 🤦🏻‍♀️

Nişanlısı da ne naneler yemiştir de
Olay kadın olunca ilginç işte boyut degısıyor...
Kadının kendine saygısı olmazsa, başkasının da ona saygısı olmaz.
Bastan düzmece ile başlanan bir ilişki

Asla kınamak degil, sadece saçma geliyor
Erkek bi kana bakarak sevecekse sevmesin zaten . Kadında sözde çok sevdiği adamı evlenmeden daha nasıl kandırırım diye dusunuyo . Kınancak bisey yok ama bisey yaşadıysan arkasında durcaksin ona gore insanlar hayatına alcaksın ya da hiç yasamicaksin

Erkek bi kana bakarak sevecekse sevmesin zaten . Kadında sözde çok sevdiği adamı evlenmeden daha nasıl kandırırım diye dusunuyo . Kınancak bisey yok ama bisey yaşadıysan arkasında durcaksin ona gore insanlar hayatına alcaksın ya da hiç yasamicaksin
.

Back
X