Vajinismusu yenmek isteyen herkes okusun !!!

Utanılacak bir şey değil. Bende yendim bu illeti bu platform sayesinde çok eski yıllarda ki şu an aktif olmayan kullanıcılara bile duacı oldum. Başına gelmeyen bilemez… böyle bir yorum yazmak zorunda değildiniz. Başınıza gelmemiş bilmiyorsunuz… ama konuşuyorsunuz boş boş !
Doktora gidip sorarsınız. Burada yazılacak şeyler değil. Burada kimse cinsel terapi uzmanı değil.

• Komik
Reactions: sdg
Öncelikle , bu psikolojik bir problem ama aynı zamanda jinekolojik de olabilir, vajinal muayene oldunuz mu ? Bazı kadınlarda perdeli vs gibi durumlar olabiliyormuş, bu yüzden de zorlanılabiliyormuş. Kendinizi eksik hissetmenizi çok iyi anlıyorum, aynı şeyleri bende yaşadım. Hatta çocuğum olmayacak bile diyordum, olduğunda mutluluktan ağlamıştım hatta çok saçma bir şekilde. Siz denemekten vazgeçmeyin, kendinizi en hazır hissettiğiniz anda cesaretinizi toplayın ve başarın. Hangi seviyedesiniz ?
Merhaba eşimin ve etrafın laflarına, dayanamayıp dilator aldım denedim onlarda 4ncuye geçtim ancak eşlide yaklasıldıgı an bir kacınma söz konusu, psikolog kayganlastırıcı önermiyor bu arada kendiniz ıslanın diyor bilginiz olsun

Ben bir şey sormak istiyorum. Buradaki herkes vajinismus demiş. Peki yendikten sonra zevk alabildiniz mi? Orgazm oluyor musunuz? Ben vajinismus değilim problemim orgazm olamama. İkisi de psikolojik sonuçta. O yüzden tedaviden sonra zevk almaya da başladınız mı acaba?

Doktora gidip sorarsınız. Burada yazılacak şeyler değil. Burada kimse cinsel terapi uzmanı değil.
Devlet hastanesi hiçbir şey yapmıyor, özel hastanelerde herkes para veremez belki, siz en iyisi bu yayını bırakın, mutlu evliliklerin anlatıldığı yazılara yorum yapın, sizene canım

Ben bir şey sormak istiyorum. Buradaki herkes vajinismus demiş. Peki yendikten sonra zevk alabildiniz mi? Orgazm oluyor musunuz? Ben vajinismus değilim problemim orgazm olamama. İkisi de psikolojik sonuçta. O yüzden tedaviden sonra zevk almaya da başladınız mı acaba?
Yendikten sonra devam etmek gerekiyor, ancak haftaya 1 yaparsanız zevk almıyorsunuz, çünkü kaslar her seferinde alınmamış gibi oluyor, alıştıktan sonra zevk alıyorsunuz

Merhaba eşimin ve etrafın laflarına, dayanamayıp dilator aldım denedim onlarda 4ncuye geçtim ancak eşlide yaklasıldıgı an bir kacınma söz konusu, psikolog kayganlastırıcı önermiyor bu arada kendiniz ıslanın diyor bilginiz olsun
Neden önermiyor ki ? Korkunuz için ilk 6 uygulamada çok yararı var bence, kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. Bu arada eşli denemelerde , tam acı hissettiğiniz yerde durup bir nefes alın, ıkınma yapın yavaş yavaş, sürekli ıkın bırak ıkın bırak yapın, hemen ilerleme oluyor bunu deneyin lütfen

Neden mahrem olsun, sırf sizin dar görüşleriniz yüzünden kadınlar, ne kendi bedenini tanıyor, ne kendi zevk alıyor ne de eşine zevk veriyor, sonra da ağlarsınız kocam beni ruslarla aldatıyor diye. Yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara hem de ücretsiz, ücretsiz olarak sizin psikoloğunuz da olabilirim belli ki ihtiyacınız var
Bende 2 senedir evliyim ve vajinismus derdim var deprem bölgesinde yaşıyorum evimiz yıkıldı bir de üstüne bu vajinismus la uğraşıyorum ve doktorlar çok para istiyor bana da yardımcı olur musunuz,

Back
X