zar olmayınca kan da gelmez ki :sm_confused:peki bu kızlık zarı aldırılınca ilişkide kan gelmicek mi :uhm:
benide aydınlatın :uhm:
zar olmayınca kan da gelmez ki :sm_confused:
valla benim esim razi oldu, ordan gelecek kani doktor bana verecek bende esime göstercem
valla benim esim razi oldu, ordan gelecek kani doktor bana verecek bende esime göstercem
ya ilk gece evinde yaptiginda nasil esin o kani görüyor buda öyle, hem o görecegim diye birsey demedi, sadece ben öyle istiyorum.
Cünkü birkeresinde agzindan kacirdi kendine güvenemiyomusun da yapmiyosun dedi bana, cok gücüme gitmisti.
ya ilk gece evinde yaptiginda nasil esin o kani görüyor buda öyle, hem o görecegim diye birsey demedi, sadece ben öyle istiyorum.
Cünkü birkeresinde agzindan kacirdi kendine güvenemiyomusun da yapmiyosun dedi bana, cok gücüme gitmisti.
evet canim bende dün doktora gittim, BANA HASTANEDE KIZLIK ZARIMI ALABILECEKLERINI VE GENISLETECEKLERINI SÖYLEDILER; COK KOLAY BIR OPERASYONMUS.
2 saatte hastaneden cikabilirmisim. 10 dakika bayiltacaklar sadece bir ondan korkuyorum biraz, ama o lanet olasica sey ordan gidince aci falan hissetmeyecegim iliskide...
Insallah hersey yolunda gider de bende anne olabilirim, cok istiyorum cünkü anne olmayi...
Allah bana o duyguyu bir kere tattirsin sonrada canimi alsin isterse ama o duygudan mahrum etmesin... Dua edin arkadaslar lütfenn
Hepinize tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?