Kızlık zari cok takıntı yaptim

Hiç bir şey olmaz merak etme. Evlenince bozulmasının ne kadar zor olduğunu göreceksin. Ama jiletle alma, çok sert yapıyor. Ağda ile almaya çalış. İmkanın varsa lazere git en iyisi o.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim böyle baya 3 cm kadar uzamış ağdaya gitmek için Uzanıyorum sonra kaldı böyle kan bulaşıp batma olunca korktum ayna ile baktığımda tam vajina yanlarında yapılmışlardı o yüzden çok korktum kesinlikle böyle bir ihtimal yok değil mi yasin küçük o yüzden endişe ediyorum bilgim de yok bu konuda
kokar yavrum al onları pislik içinde dolaşılmaz yanı olmadı örrr, saçını çek

17 yaşında kızım var bazen ne kadar absürt düşündüğünüze şahidim.Annemde yok dedin kıyamam.Tatlım kıllar hiçbir şekilde kızlık zarına zarar veremez.Kızlık zarını bu kadar takıntı etmemelisin.Öyle çok basitçe zarar görecek birşey degıl.Ama 18 yaşında bir genç kızın kişisel hijyenine daha dikkat etmesi gerekli.Koku yapar, tahriş yapar, pişik yapar.Enfeksiyona bile sebep olabilir gerekli temizliği yapmazsan.Yapamiyorsan imkanın varsa lazere git.Kafayı bunlara değil güzel şeylere odakla.Kendini eğit , donat gelecegini kurmaya odaklan mesela.Umarım cok güzel bir hayatın olur 🌺

ben de niye dalga geçildiğini anlamadım.
hijyenle mi soruyla mı dalga geçildi acaba?

hijyen kısmıyla ilgili tavsiye. evet bu kadar uzatmamalısın. ağda için bekliyordum demişsin ama baktın yetişmedi sonraki sefer gidersin. öyle üç beş kere jiletle almakla bir şey olmaz merak etme.

zarla ilgili soruna gelince; zar öyle tahmin ettiğin gibi bir şey değil. burada sadece yeni neslin tembelliğiyle dalga geçilebilir sadece. internette bilgiler derya deniz. birkaç bilgilendirici video izlese yeterdi aslında, buradaki tüm kadın cinselliğini ve vücudunu bilen über zeki hanımlara sormak yerine.

istersen 15 cm uzat, yine de girip zara zarar vermez kılların. için rahat olsun.

ben de niye dalga geçildiğini anlamadım.
hijyenle mi soruyla mı dalga geçildi acaba?

hijyen kısmıyla ilgili tavsiye. evet bu kadar uzatmamalısın. ağda için bekliyordum demişsin ama baktın yetişmedi sonraki sefer gidersin. öyle üç beş kere jiletle almakla bir şey olmaz merak etme.

zarla ilgili soruna gelince; zar öyle tahmin ettiğin gibi bir şey değil. burada sadece yeni neslin tembelliğiyle dalga geçilebilir sadece. internette bilgiler derya deniz. birkaç bilgilendirici video izlese yeterdi aslında, buradaki tüm kadın cinselliğini ve vücudunu bilen über zeki hanımlara sormak yerine.

istersen 15 cm uzat, yine de girip zara zarar vermez kılların. için rahat olsun.
Sağ olun 🥺

bu arada gerçekten makasla kısaltabilirsin bu kadar uzatıyorsan ama eğer jilet düşünürsen en az 4 bıçaklı olanlardan al daha geçenlerde gratiste gördüm 70 lira civarıydı ve mutlaka sabunladıktan sonra kullan sadece suyla kullanma tahriş yapar eğer biraz daha maddi durumun varsa kayganlaştırıcı jelli olanları var gilette markasının onları kullanırsan sabuna da gerek kalmaz ve bir kere başlık + tutacaklı olan paketten aldıktan sonra sadece başlıklı paket satılıyor onlardan alarak devam edebilirsin yani aynı tutacak kısmını farklı başlıklarla kullanabiliyorsun ilk alımdan sonra daha ucuza geliyor o şekilde ve 1 başlık 1 ay götürür tüm vücudunu alması da çok kolay oluyor onlarla indirimde yakalarsan paket fiyatı da ucuz ve açıkçası ağda evet tüy azaltıyor ama ben jilette tüy çoğalması veya kalınlaşması hiç yaşamadım mesela üst bacağımdaki tüyler asla kalınlaşmadı görünmüyorlar bile ama bikini bölgesi zaten kalın olduğu için aynı şekilde çıkıyor jilet kullanmaktan da korkma o yüzden ağdayı kendi kendine yapabilirsen de boncuk ağda en kolayıma gelen benim tavsiye ederim cihaz alman şart değil ocakta da ısıtabilirsin benmari usulü ve spatula ile sürüp sadece elinle çekiyorsun bu kadar onların da fiyatı uygun indirimlerde

Evli ablalarım cevap verebilir mi ben kendi kendime kurdum kafamda değil mi imkansız bir durum bu ilk defa böyle batma hissi oldu dışarıda yikayamadim da eve gelince kanın yakıştığını gördüm banyo yaptım hemen iğrenç bir durum biliyorum özür dilerim içim içimi yedi o yüzden yazdım mecbur kalıp
Korkma korkma çok kolay bir şey değil zamanla hayırlısıyla evlen aanalrsin dediklerinden bende çok korktum kızlık zarindan ama o korku yüzünden başıma gelmeyen kalmadı korkma unut gitsin yeter ki kendin ol😉🥰

Korkma korkma çok kolay bir şey değil zamanla hayırlısıyla evlen aanalrsin dediklerinden bende çok korktum kızlık zarindan ama o korku yüzünden başıma gelmeyen kalmadı korkma unut gitsin yeter ki kendin ol

Korkma korkma çok kolay bir şey değil zamanla hayırlısıyla evlen aanalrsin dediklerinden bende çok korktum kızlık zarindan ama o korku yüzünden başıma gelmeyen kalmadı korkma unut gitsin yeter ki kendin ol😉🥰
Başıma gelmeyen kalmadı derken neyi kast ediyorsunuz acaba merak ettim yazmak isterseniz

Zaten pişmanlık yaşadığım için soruyorum ve uzak duruyorum artık
İnşallah bir daha o hatayı yapmasın gelecekteki aşık olacağın insana en azından saygın olur yanlış anlama uyariyurum bir hata yapma diye sende sonuçta bir kızsın mutlu olmaya hakkın var değmeyecek erkekler icin kendinizi üzmeyin harcamayın yanlış anlamayın kalın sağlıcakla 🫠

Back
X