Kızlık zarı dikimi istanbul

Kimbilirfile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
5
0
1
kızlar yaptıran varsa bilgi verebilir mi hangi doktora gitmem gerekiyor hiç bi fikrim yok prof ebru dikensoy var istanbulda ya da irem yangel var erkek bi doktora yaptırmak istemiyorum ama yaptırırp da istanbulda bu konuda sonuç alan var mı önerdiğiniz başka bir doktor da olur lüften bunu yapmadan önce eşini buna göre seç kabul ederse hayatında dursun gibi tavsiyelerde bulunanlar yorum yapmasın iki kere ilişkim oldu her ikisine de bu durumu bahsettim ilk kabul edip kullanmaya çalışıp sadece süreçte beni yıpratmaktan başka hiçbir şeye yaramadı bu tavsiye edeceğiniz şeyi de denedim ve son çarem olarak bunu yapmak istiyorum şuan hayatımda biri yok evlilik sürecimde yok ama psikolojik açıdan kendimi sadece o yıpranmışlıktan ve tekrar aynı şeyi yaşarım korkusundan kurtarmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

zaten bunu kafaya takan insanlarla veya bunu kullanacak ünsanlarla ne işisiniz var? evleneceğiniz adam sizi bu sekilde yanıltsa hoşunuza gider miydi? bana boş geliyor bu çabalar. benim hiç kanamam olmadı. asla da bir problem olmadı bu aramızda. gecmiste yasadığınız sizi bağlar.

bu konuda sizi, siz izin vermediğiniz sürece de kullanamazlar. yapmayın valla kendinizi değersizleştirmeyin. bi parça kandan mı ibaretsiniz 😔

Back
X