- 27 Şubat 2016
- 5
- -1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Satisfied00
-
Ben Size BİLGİ PAYLAŞIN dedim. Akıl istemiyorum sizden. Yardımcı olacaksanız olun olmayacaksanız buraya da birdaha YORUM yazmayın!Simdi merak ettigim sey şu, hayatınızi birlestireceginiz adama bu kadar buyuk bir yalan soylemeyi hazmedebilecek misiniz? Ikincisi ve en onemlisi de namusu iki bacak arasinda arayan, kizlik zarini evlenecegi kadinin kişiliği ve şahsiyetinin önünde tutan bir adamla bir ömür mutlu olabilecek misiniz? Bence yol yakınken evlenme o adamla. Mutsuz olursun...
Boşver arkadaşım, benim düşündüklerimi benden önce dile getirmişsin. Ben zaten nick i görüp gülüp geçiyordum. Konuyla pek bi uyumlu...Simdi merak ettigim sey şu, hayatınızi birlestireceginiz adama bu kadar buyuk bir yalan soylemeyi hazmedebilecek misiniz? Ikincisi ve en onemlisi de namusu iki bacak arasinda arayan, kizlik zarini evlenecegi kadinin kişiliği ve şahsiyetinin önünde tutan bir adamla bir ömür mutlu olabilecek misiniz? Bence yol yakınken evlenme o adamla. Mutsuz olursun...
Kaç paraya yaptırdın canım?Merhaba, ben Dr. Turgay Karakaya ya yaptırdım evlilik öncesi kontrol zorunluluğu yok. Çok iyi sonuç aldım. Zaten sonuç garantisi veriyor olması ve son kontrol zorunlu olmaması beni cezbetti. Son kontrole çağıranlar yeniden geçici dikim yapıyorlarmış o zaman kalıcı diktirmenin ne manası var. Siz siz olun son kontrol isteyenlere dikkat edin.
Olabilir aynen canmkardelen1991ist doktorun sekreteri sanırım ben pek güvenemedim, fake hesap olabilir
Olabilir aynen canmkardelen1991ist doktorun sekreteri sanırım ben pek güvenemedim, fake hesap olabilir
Olabilir aynen canm
Merhaba, ben Dr. Turgay Karakaya ya yaptırdım evlilik öncesi kontrol zorunluluğu yok. Çok iyi sonuç aldım. Zaten sonuç garantisi veriyor olması ve son kontrol zorunlu olmaması beni cezbetti. Son kontrole çağıranlar yeniden geçici dikim yapıyorlarmış o zaman kalıcı diktirmenin ne manası var. Siz siz olun son kontrol isteyenlere dikkat edin.
Bu dusunceye katılıyorum ama sırf bır kadın bakıre degıl dıye günahkarda ilan edilmemelidirYanlıs anlasılmaktan imtina ederek yaziyorum. Fakat bekarete onem veren bir adamla mutlu olamazsınız. Sizden bekaret bekleyen bir adam bakir olmali, gerisi zihin kirliligi. Sizin özbenliginizin onune bir zar bir kac damla kan gecmemeli. Umarim anlatabilmisimdir...
Sonuç aldin mi ?selam arkadaslar , daha once izmirde dr özlem gültekin e işlem için gittim.. şimdi de yakınımı goturdum sehırdısındayız . gercek konusunda çok iyicok arastırıp bulmustuk nezaman gelırsen ucretsız kontrol edıyorum dedı. dugunumuzden 1 hafta once gıdecegız bakalım nasıl gececek ?
P ponfirikya yaptırdı. Tuttu denildi ama evlilik yok henüzIzmirde dikim yaptiran varmi mustafa alihanogluna yaptiran varmi
Çok sevindimmP ponfirikya yaptırdı. Tuttu denildi ama evlilik yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?