Kızlık Zarı Dikimi Yaptıranlar ve olumlu sonuç alanlar (İZMİR, İSTANBUL)

Satisfied00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
5
-1
1
33
Merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza.

İzmir veya İstanbul'da hymenoplasti ameliyatı yaptırıp evlendikten sonra olumlu sonuç alanlar bu başlık altında tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Ameliyatınızı hangi doktorda oldunuz? İyileşme sürecinde nelere dikkat ettiniz? Ve en önemlisi % 100 başarılı mıydı yani olumlu sonuç aldınız mı?
Ben flep yöntemini düşünüyorum en popüler olan bu aralar Dr. Harun Özkan. Peki bu doktora gidenlerin çoğu olumlu sonuç almışlar. Evlenmeden son kontrole gelebilmem mümkün değil, Harun beyde böyle birşey zorunlu değilmiş okuduğum kadarıyla fakat kendisiyle birebir görüşemedim. Biraz aydınlatır mısınız?

İzmir'de kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıran arkadaşlar var mı? Lütfen bilgi paylaşalım.

Simdi merak ettigim sey şu, hayatınızi birlestireceginiz adama bu kadar buyuk bir yalan soylemeyi hazmedebilecek misiniz? Ikincisi ve en onemlisi de namusu iki bacak arasinda arayan, kizlik zarini evlenecegi kadinin kişiliği ve şahsiyetinin önünde tutan bir adamla bir ömür mutlu olabilecek misiniz? Bence yol yakınken evlenme o adamla. Mutsuz olursun...

Ben Size BİLGİ PAYLAŞIN dedim. Akıl istemiyorum sizden. Yardımcı olacaksanız olun olmayacaksanız buraya da birdaha YORUM yazmayın!

Boşver arkadaşım, benim düşündüklerimi benden önce dile getirmişsin. Ben zaten nick i görüp gülüp geçiyordum. Konuyla pek bi uyumlu...

Yanlıs anlasılmaktan imtina ederek yaziyorum. Fakat bekarete onem veren bir adamla mutlu olamazsınız. Sizden bekaret bekleyen bir adam bakir olmali, gerisi zihin kirliligi. Sizin özbenliginizin onune bir zar bir kac damla kan gecmemeli. Umarim anlatabilmisimdir...

Merhaba, ben Dr. Turgay Karakaya ya yaptırdım evlilik öncesi kontrol zorunluluğu yok. Çok iyi sonuç aldım. Zaten sonuç garantisi veriyor olması ve son kontrol zorunlu olmaması beni cezbetti. Son kontrole çağıranlar yeniden geçici dikim yapıyorlarmış o zaman kalıcı diktirmenin ne manası var. Siz siz olun son kontrol isteyenlere dikkat edin.

Kaç paraya yaptırdın canım?

selam arkadaslar , daha once izmirde dr özlem gültekin e işlem için gittim.. şimdi de yakınımı goturdum sehırdısındayız . gercek konusunda çok iyicok arastırıp bulmustuk nezaman gelırsen ucretsız kontrol edıyorum dedı. dugunumuzden 1 hafta once gıdecegız bakalım nasıl gececek ?

Olabilir aynen canm

Slm bence yanlis dusunce bir yemek bile yapsan kontrol edersin herzaman kontrol iyidir bende Ankarada Dr.Derya korkmaz hocamiza uzun vadeli diktirdim ve kontrola gittim hersey yolunda oldugunu soyledi bence kontrol sart kizlar Sevgiler.

Bu dusunceye katılıyorum ama sırf bır kadın bakıre degıl dıye günahkarda ilan edilmemelidir

Selam arkadaşlar bana İzmir'de Dr Bahar Baykal için iyi dediler . Kendisine dikim yaptıran var mı varsa paylaşabilir mi ?

Sonuç aldin mi ?

Izmirde dikim yaptiran varmi mustafa alihanogluna yaptiran varmi

Bence gereksiz bir işlem, sen kadın olarak sınanacaksın ama erkeği sınayamayacaksın lütfen bırakın Allah aşkına hesap vermeniz gereken Rabbim diktirmeye gerek yok eğer zar patlamışsa Allahtan saklayamazsınız üstüne yalan kul hakkı oluyor vicdanlı biri o yalanla yaşayamaz 2 parça deri parçası 2 damla kan için seven adamda sevmesin ırak olsun. Seviyorsa beni ben olduğum için sevsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…