Kızlık zarı dikimi yaptırdım

Canım nerden geldim bu opiğe de bilmiyorum kaç yasındasın onu da bilmiyorum ancak söyldiklerinden yaşının cok da büyük olmadığını tahmin ediyorum birilerini hayatına alıp duygusal anlamda baglanman güvenmen çok normal bunda yanlış hic bişey yok ancak zar diktirmek karşındakinden önce kendine yaptıgın bir saygısızlıktır.O da senin bir parçan aslında ben şahsen öyle düşünüyorum kimisi için paha biçilemez guzellikler ile hatırlanırken kimisi icin de yaptıgı hataları tekrarlamaması icin bir anımsatıcı olabiliyor.Ha bundan sonraki surecte ya evlencegm adam böyle kabul etmez diye düşünme Seni hayatına alacak adam seni geçmişinle ve oldugun gibi kabul etmeli sakın kendinden ödun verme inan seni gercekten seviyorsa yaptıgın hatalara ragmen kabul ediyor.İster dar görüşlü tiye tabir edilen muhafazakarlar olsun ister de ateist dinsiz diye tabir edilen modernler olsun hiç farketmez dogru olan insanın karşısındakine duydugu sevgidir.Belki senin icin geçti ama ola ki bu yazıyı biri okur da bu işten vazgecer diye yazıyorum .Sizi geçmişinizle kabu edecek adamlar bulun kendinze kızlık zarınıza bakacak adamlar değil
Bizim komsunun kizi da bu hataya dusmus ilk nisanlisi olayi anlayinca ayrilmis
Sonra da tekrar nisanlandi kabul etti galiba yada diktirdi haberim yok gecen ay evlendi bi sıkıntı yasamadi daha
Ama su da var bas kakinci ediyorlar hele kv gorumce bilsin Allah
Yakın bı arkadaşı bı yıl önce evendi ve daha önce birlikteligi olmuştu biriyle kendi istegiyle evlenmedi sırf birlikte oldu diye evlenecekti sevgilisi çünkü oda böyle bişi kabul etmedi yıllar sonra suanki kocası ile evlendi ve dürüstçe söyledi adam hiç sorun etmedi ve kız evliginin 6. Ayında hpv virüsü kapti kocası ona benden bulaşmamış demeye getirdi yani kızın dürüstlüğünu kocası kullandı ve kız 1o yıl önce yaşamış ilişkiyi ta lisedeyken ama kocası imalar da bulundu hep ☹ benden asla bulasnamistr demis
Ahh canim Allah yardim etsin

Daralmasi icin kegel egzersizi de yapilabilir ben ileride gelisecek rahim sarkmasi idrar kacirma ihtimaline gore simdiden yapiyorum

Back
X