- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi birdahaaslaa
-
canım benım ya...Hayatta kimin başına ne geldiğini bilemezsiniz yada bi umuda sarilip hayal kurmanın ne demek olduğunu. Yıllarca içimde yaşadım ölmek istedim yok olmak bunu bilemezsiniz. Bizim için sevmenin bile acı verdiğini tahmin edemezsnz çünkü biz toplumda kaybeden tarafız. Çünkü bizim kalbimiz önemli değil
Canım inş mutlu oluruz hepimiz malesef bizim insanımız namus kavramını farklı bir boyuta taşıdığı için kafalar başka türlü çalışıyor kimse elinden tutmaya çalışmıyo bir tekmede onlar atmak istiyo o nedenle söylememek en doğrusu kul hakkı evet dini açıdan bizde biliyoruz ama elimizden gelen bişey yok söylersek hiç bişeye hakkımız olmadığı düşünülüyor peki biz napalım öldürelim mi kendimizi akıl vermek kolaySadece unutmak istiyorum .hayatıma devam etmek sevmek istiyorum sevilmek çok şey istemiyorum ki. Şimdi anlatın diyeceksiniz sen bile kendine anlatamazken kime neyi nasıl anlatacaksin. Hadi anlattin ya sonrası karşındaki bunu anladı mi inandı mi herşey koca bi karanlık bi boşluk soru işareti. Gelecek yok umut yok. Sonunu bilmedigın karanlık bi yol elinden tutan yok. İnsanları kalbi için sevin. Ruhu için.allah yarattığı için bunu öğretin evlatlarıza insanların ışıklarını sondurmeyin
Canım senin yaşadığın şey tabi kötü ama unutman lazım geçmişi değiştiremiyoruz malesef senin yanındayız ne zaman istersen konuşuruz bence yaralarını sarmak için önce bi psikolojik destek al tek başına atlatmak zor olur en azından rahatlarsınKeşke ben sevdiğim insanla yaşasaydım. Keşke. Bunda bile şanslısınız kırklı yaşlarında bi adamın hayvanın tecavüzüne ugradim. Anlatamadım ne değişekti ki. Herkes bu o kız diyecekti dönüp bakacakti konuşacaktı. Belki yeniden kullanmaya kalkacaklardi. Sustum içim aglarken sustum.yanimda kuzenim evlenirken ben sustum. Bi gelinliğe baktım sustum tek suçum kız olmamak benim bi sevgilim olmadı korktum belki severim diye. Ben kendimden vazgeçtim Allah hiç kimsenin başına vermesin Allah büyük
Gozlerim dolsu okurken yazmissin ya bana karim derken bile gozlerinim ici guluuo diye. Ne mutlu sana. Keske bende en basinda soyleseydim senin gibi cesaretimi toplayip gecseydim karsisina en basinda simdi 2 senelik iliskim nasi soyliyim bukadar severken en basta denemistim aslinda hatta sana bisey soylicem demistim ama devamini getiremedim yapamadim. Artik yapcak bisey yok yapamam cunu soyleyemem artikRABBİM BURAYA GİRİP İNSANLARİ YARGİLAYAN UTANCLARİNİ YUZUNE VURAN İNSANLARİ İSLAH ETSİN. SİZ NASİL Bİ İNSANSİNİZ BURDA NE HAYATLAR DÖNÜYOR HERKEZ SİZİN GİBİ RAHAT DEGİL KİMİNE AİLEDEN KİMİNE AKRABADAN ZARAR GELİYOR SİZ BURAYA SADECE DEDİKODU İCİN GİREN MAHLUKSUNUZ VE İNANİN BİZ SİZDEN DAHA NAMUSLUYUZ. CUNKU SİZ BİZİM GİBİLERİN HAYATLARİNİ YARGİLAMAYA AKİL VERMEYE CALİSARAK MERAK GİDERMEYE CALİSAN İNSANLİK DİSİ YARATİKSİNİZ AMA RABBİM BUYUK KİM DEME SEN OLURSUN!!! BURDA GUNAHTAN BAHSEDİYO KENDİ YAPTİGİ DEDİKODUNUN HATTİ HESABİ YOK KENDİ SANİRSİN EVLİYA CELEBİ BURDA BİZİM NAMUS BEKCİLİGİMİZİ YAPİYO AMA ALLAH BUYUK SİZE BEDDUA ETMİYORUM EDERSEM SİZİN GİBİ ASSALİK OLURUM! RABBİM KİME NE DERT VERECEGİNİ İYİ BİLİR KARDESİNDEN KİZİNA VARANA KADAR KİNAMAA KARDESİM KİNAMAAA! ARKAASLAR BU ARADA BENİMDE BASİMDAN BİRSEY GECTİ Bİ HATA YAPTİM BENDE SİZLER GİBİ FARKİNA VARDİM GEC OLDU.. BEN ESİMLE SEVGİLİYKEN Bİ GECE YUZ YUZE ANLATTM HERSEYİ VE DAHA CİKMAMİZİN 4. GUNUYDU BOLEYKEN BOYLE DEDİM İSEMEZSEN SİMDİDEN SOYLE BEN SENİN VEBALİNE GİRİP BANA BAGLANMİSKEN SOYLERSEM OLMAZ DEDİM UZUN Bİ SURE SESİZ KALDİ VE BANA TESEKKUR ETTİ . BEN ANLAMADAN BANA HERSEYİ ANLATTİGİN İCİN SANA COK GUVENİYORUM DEDİ . SİMDİ ALLAHA SUKUR COK MUTLUYUZ HİCDE YUZUME VURMADİ BANA KARİM DERKEN BİLE GOZLERİNİN İCİ GULUYO. DEMEK İSTEDİGİM DOGRUYU SOYLEYİN ERKEGİN GOZUNE GİRERSİNİZ BU SİZİN KUSURUNUZ DEGİL UNUTMAYİN. RABBİM HEPİNZE COK GUZEL KİSMEYLER HAYATLAR VERSİN . VERSİNKİ BİZDE İLERDE KİZLARİMİZİN BİZİM YAPTİGİMİZ HATAYA DUSMEMESİ İCİN ELİMZDEN GELENİ YAPALİM...
İstersen özelden yaz bana canimGozlerim dolsu okurken yazmissin ya bana karim derken bile gozlerinim ici guluuo diye. Ne mutlu sana. Keske bende en basinda soyleseydim senin gibi cesaretimi toplayip gecseydim karsisina en basinda simdi 2 senelik iliskim nasi soyliyim bukadar severken en basta denemistim aslinda hatta sana bisey soylicem demistim ama devamini getiremedim yapamadim. Artik yapcak bisey yok yapamam cunu soyleyemem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?