- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi birdahaaslaa
-
hic alksi yok burunlaSevgili selin, bekaret şartını gelenek haline getiren kadınlara haksızlığı günümüze taşıyanlara sitem etmelisin. Mesela empati yap diyelim burnun yamuk ve evlenmeden önce burun estetiği oldun ve yeni görüntünle biri ile tanıştın ve evlendin :) yada slikon taktırdın, renkli lensler vs
örneklerınde bu arada cok sacma... sen evlencegın kişiyi resmen kandırıyorsunSevgili selin, bekaret şartını gelenek haline getiren kadınlara haksızlığı günümüze taşıyanlara sitem etmelisin. Mesela empati yap diyelim burnun yamuk ve evlenmeden önce burun estetiği oldun ve yeni görüntünle biri ile tanıştın ve evlendin :) yada slikon taktırdın, renkli lensler vs
Çok haklısın canım, herkesin durumu farklı, kürtaj karşıtı olanlar başlarına gelince tıpış tıpış gidip aldırıyorlar, ben kızlık zarımı diktirdim sonuç aldım ve mutluluğu o şekilde yakaladım, kimene ?ayrıca buaraya açılan konu belli destek olacak veya bilgi alacaklar gelip yazar, eleştirenler değil.ya şurda eşini kandrysn bilmem ne diyenler gitsin bizim derdimiz bize yetiyor bi de sizle ugrasmayalim
Ankarada Op. Dr. Gökçen Erdoğan nasıl peki bilgisi olan var mı? 2500 tl dedi asistani ama yardimci oluruz mutlaka dedi. Doguya gelin gonderdik kesin kanama garantisi veriyoruz falan dedi ama hic kimse ondan bahsetmemis emin olamadim.
bende dr. Turgay Karakaya ya kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma aynı anda yaptırdım benzer rakamlar ödedim, sana verilen rakama vajina daraltma dahil miydi ?Ankarada Op. Dr. Gökçen Erdoğan nasıl peki bilgisi olan var mı? 2500 tl dedi asistani ama yardimci oluruz mutlaka dedi. Doguya gelin gonderdik kesin kanama garantisi veriyoruz falan dedi ama hic kimse ondan bahsetmemis emin olamadim.
MerhabaÇok haklısın canım, herkesin durumu farklı, kürtaj karşıtı olanlar başlarına gelince tıpış tıpış gidip aldırıyorlar, ben kızlık zarımı diktirdim sonuç aldım ve mutluluğu o şekilde yakaladım, kimene ?ayrıca buaraya açılan konu belli destek olacak veya bilgi alacaklar gelip yazar, eleştirenler değil.
Hayır dahil değil sanırım zaten telefonda sekreterin konuşma şekli beni rahatsız etti baya Turgay beyi düşünüyorum bende artık. Peki yaptırdıktan sonra eve gittiğimde herhangi bir şey olur mu anlaşılır mı? Istanbula gitmeden Ankarada yaptirayim dedim ama burda guvememedim kimseye. Turgay bey madem bu kadar iyi ona giderim ama korkuyorum ayni gun eve donmem gerekecek sonucta.bende dr. Turgay Karakaya ya kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma aynı anda yaptırdım benzer rakamlar ödedim, sana verilen rakama vajina daraltma dahil miydi ?
bende turgay ya da gecici düşünüyorum ama gecic ni artık pek tercih edilmiyormuş bana kalıcı hakkında bilgi verir misiniz turgay karakaya ne dediHayır dahil değil sanırım zaten telefonda sekreterin konuşma şekli beni rahatsız etti baya Turgay beyi düşünüyorum bende artık. Peki yaptırdıktan sonra eve gittiğimde herhangi bir şey olur mu anlaşılır mı? Istanbula gitmeden Ankarada yaptirayim dedim ama burda guvememedim kimseye. Turgay bey madem bu kadar iyi ona giderim ama korkuyorum ayni gun eve donmem gerekecek sonucta.
kesinlikle haklısınız evlensek bile başımıza kakar durur bunu.herkes böyle söylüyo amatamam bende karşıyım buna aması var işte hemen kötü ilan ediliyo %90 ı istemiyo erkeklerin..insan her karsısına cıkana anlatmaktan bıkıyo artık
canım evlenince başına kakmayacağı ne malum bi de tacize uğrayan çok bu sayfada mesala benKızlar o zarı dıktırıp de bırını kandırma planı kuracagınıza sızı zarsız kabul eden bırıyle evlensenız.Sızce de bırısıne boyle oyun oynamak ıyrenc deyılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?