Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Ah canım ya yazdıklarım seni çok telaşa soktu sanırım ki profilimi yanlış okumuşsun kıyamam sana bi bak şu içki konusuna aynen şöyle yazmışım eşim içki içiyor tavırları değişmiyor bağırmiyor kizmiyor gayet sakin ama sağlığına zararlı ve uyuyor demişim sen nerden buldun şu küfrü ama şu doğru bak eşimi kıskanıyorum annesinden ne kötü huyum var ama sizin gibi başkasını kandırıp seçimine ipotek koymuyorum yaptığınızın arkasindaysaniz söyleyin yada kandırmayın diyorum ben tutucu bir insan değilim sadece insanları aptalca yerine koymanıza tahammül edemedim.

Ben tutucu bir insan değilim o sortlardan bende çok giydim mesele buda değil mesela başkasını kandırmak onun seçimine ipotek koymak madem bu kadar yaptığınızın arkasindaysaniz yine savunun ve insanları kandırıp kendinizi sevdirmeye çalışmayın biriyle birlikte olmak doğal ama bunu saklayıp birini kandırmak asla etik değil ha tatlım ben yorumum da da kul hakkı,vicdan ve dürüstlük ten bahsettim ve Allahın izniyle çocuğumu bu şekilde yetistirecegim herkes bu şekilde olsa zaten bu kötülüklerin hiç biri olmaz evet bende içki içtim istediğimi giydim dini konulara hiç takılmadım ama bunlar benimle ilgili ....lakin aslayt kimsenin hakkına girmemeye kimseyi aldatmamaya çalıştım benim hatalarım benimle ilgili ama başkalarına yaptığım kötülük varsa Allah ile benim aramda benim günahım değip çekilemem geri cunku bu baskasini ilgilendirir asıl o yüzden etik değil dedim sadece.

arkadaşlar ; düğün tarihlerimizi paylaşalım mı ilk önce kim evlencek? yakınlarda operasyon gecirip olumlu sonuç alanlar var mı?

ayy konuya gel ya neler varmış haberimiz yok valla yaptığınız şeyin arkasında duramayacaksınız hiç o işe bulaşmayın o zaman, olan size oluyor sonuçta... hem maddi hem manevi

Nerede yaptrdın?

Evlilik düşünmüyorum daha var ama sizce yaptırmali miyim yaptıranlar normal hayatınıza devam edebiliyor musunuz o psikolojiden kurtulabiliyomusunuz

murat bey hakkında iyi şeyşer duydum hep. eylül ayında görüşmüştük.
iki hafta sonra olacagım inş.
bilmiyorum bakalım cok zor olacak mı

Ya okuduklarima inanamadim herkes cok dogrucu herkes tam muslumanmis resmen... yazik ya.caresiz kalmis insanlara tekmelerle taslarla sopalarla daliyorsunuz insanlik kalmamis.gunahindan eminsiniz hepiniz.ama tovbesini biliyor musunuz.Allah her tovbe eden kulunu affedecegini mujdelerken siz ne oluyorsunuz? Konuyu acan ve ayni durumda olan kardeslerim umarim caresini bulursunuz.ama ne olursa olsun unutmayin her sey insanlar icin hata da gunah da sevap da.kotu olan yorumlarla kalbinizi incitmeyin.Allah yardimciniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…