Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

bana da bu konuda yardımcı olur mususn

S swlkssk bu yazdığın kişinin mesajlarına itibar etme her yere aynı şeyi yazmış zaten hesabı pasif S Senbil adlı kişinin mesajlarını önemsemeyn. Derya Korkmaz iyi yada kötü bilemeyiz ama bu hocanın reklamını yaptığı kesin. S swlkssk benimle iletişime geçebilirsin bende doktor arıyorum ankaradayım. Fikir alışverişi yaparız istersen. Eylül'de düğünüm var

özelden yazamıyorum sana bende kayseride yasıyorum ankara da degil de istanbulda turgay bey var ona cok iyi dediler ve görüstüm de garanti bile veriyo gidebilirsen oraya git ben haftaya baska bi doktora daha gidicem gecen gün muayne oldugum doktor 6000 tl istedi o kadar durumum yok malesef ve kime inanacagımı bilmiyorum

Bende sana özelden yazıyordum ulaşmak için. İyi araştıralım canım gidebilirsen git İstanbul'a yada Ankara'ya gel bende destek olurum sana Bayadır okuyorum diğer formlardan mesajlarını özelden yazabilirsen daha iyi olur yada Mailimden ulaş bana. Ben İstanbul'a gidemem maalesef aslında giderim ama bu iş için vaktim olmaz

Konyada yaptrianlar varmi yada doktor ismi duyanlar bilenler bana yardımcı olur musunuz?

kizlar vajina daraltma artı çift katlı flep 3500 lira turgay karakaya öyle dedi ne kadar erken o kadar iyi dedi
ya fiyatlar çok fazla bende harun ve turgay arasındayım harun da sadece dikim 3000 dedi..siz yaptırdınz mı ya da olumlu sonuç varmı bu doktorlardan ? herkes reklam peşinde kafayı yemek üzereyim ucuzuna kaçıp turgaya yaptrıyım diyorum ama bide haruna yaptırmadm die pişman olurum diye korkuyorum..

Yapmayın arkadaşlar büyük kul hakkına giriyorsunuz. Yalan ile evlenmek uygun değil. Sizi seven olduğunuz gibi sevsin. Ortaya çıkar bu durum. Yuvanız bile yıkılır. Yapmayın. Yapıyorsanız da çekinmeyin, arkasında durun. Şimdi ki yeni nesil kızların zaten bekaret saklama derdi yok. Bizim dönemimiz gibi değil. Saklamayın.

NE KADAR COK AKIL VEREN OLMUŞ :) PARDON DA SİZİN BURADA NE İŞİNİZ VAR. HERKESİN KENDİ HAYATI. SİNİR OLUYORUM SU AKIL VERENLERE MADEM SEN COK İYİ DURUSTSUN BU SAYFAYI NERDEN BULDUN NE İŞİN VAR.
Niye bu sayfa yalancı sahtekâr insanlarin sayfası mi ?

Yanlışa yanlış denir. Sırf kadınsın diye seni savunmak zorunda değiliz. Bu zihniywti bırakın.

Ben Turgay Bey'e 14haziranda yaptırdım. Dün ilişki yaşadım kan geldi. Ama acının tarifini anlatamam Neyse başarılı oldu önemi yok. Ama acı ve yanma var bundan sonrakiler nasıl olacak bilmiyorum

Gönlün rahat mı
Eşinin yüzüne rahat bakabiliyor musun

Dürüst olmâk çok mu zor

Sen aciz misin ? Seni oyle kabul eden birini bul o zaman. Kendinize saygısızlık ediyorsunuz haberiniz yok

Kendinize saygınız olsa bunu yapmazsınız. Allah'ı ağzına alma. Allah korkun olsa hayatını geçireceğin adamı kândirmazsın.
Çok varoş zihniyetlisiniz

Herkes istediği ile ilişkiye girer buraya kadar sorun yok.
Ama diktirmek yanlıştır ve yanlışa yanlış demek zorundayız anladın mı ? Yorum yapıyoruz. Yanlıştır. Bir kadının diktirerek evlenmesi en başta kendine hakaretttir. Kötü bir şey yapiyoesunuz

Turgay Karakaya ya yaptırdım sonuç olumsuz!!!! Kanama olmadı diyorum. Dokuların esnek olabilir ben ne yapıyım diyo. Yada eşinin penisi ince olabilir diyo . Ben kanama garantisi vermedim dedi bide . Oysaki vermişti tabiki, yoksa salak değiliz boşa operasyon geçirecek. Verdiğim parayamı yanayım çektiğim acıyamı. Bide diyoki gel istersen tekrar dikiş atayım kanama olsun diye , böyle diyip güldü !!! Ne anlamı kaldı şimdiden sonra kanamanın. Aman yarabbim şimdi konuştuk ne sinir bozucu bi konuşmaydı bütün tüylerim diken diken . Gülüyo bide . Zehir zıkkım olsun .

Mrb cnm keşke erkek kadın bunu günah ve yasak olarak görse ama erkeklerin ispat zorunluluğu olmadığı ve kendilerine normal gormeseler bu durumlar yaşanmazdi erkeklere aynı bilincte yaklaşılmadigi için üzme kendini tövbe et önemli olan o.

Cok gecmıs olsun cnm yaaaa :/ cok fazla fake hesap ve sahte site olunca bende şüphelenmiştim

Son düzenleme:
hiç yadırgamıyorum neymiş zarmış erkek milleti evlenmeden her kızla yatmak kalkmak ister ama iş evlenmeye geldi mi bakire olsunmuş. Sen niye bakir olmuyorsun o zaman da her kızdan faydalanmaya çalışıyorsun. Evlilik öncesi ilişki çoğunlukla bayanlar açısından olumsuz şekilde sonuclanıyor ama madem böyle bir şey oldu karsınıza çıkan kişiyle sıfırdan başlayın diktirin de. Hiç de kandırmak olmuyor bence esas erkekler kızları kandırıp da ilişkiye girmek için milyon takla atıp alacağını aldıktan somra da ayrılıyor esas kandıran taraf erkekler....

kesinlikle katılıyorum. işin o kadar farklı boyutları var ki, bir kere zaten kadın kendini kandırmış oluyor, erkeği kandırdığını sanıyor :) ikincisi hiçbirşey gizli kalmaz.. ve onca zaman sonra o adamın yüzüne nasıl bakılacak allah aşkına? ilişkiye girmeyi sırf özürmüş gibi gösterip sırf adamla evlenmek için bunu yaptıran insan şunu sorgulaması gerekir: bu adam adam mı ki buna takılmış bir tek? yıllardır bu foruma üyeyim ve aklımın almadığı, tahammül edemediğim tek konu. kandırılmaktan ve yalandan nefret ederim, işte bu yüzden bunun yapıldığı her an ama her an insanlıktan daha da nefret ediyorum!!!

size sonuna kadar katılıyorum. helal olsun!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…