- Konu Sahibi birdahaaslaa
-
bana da bu konuda yardımcı olur mususn
S swlkssk bu yazdığın kişinin mesajlarına itibar etme her yere aynı şeyi yazmış zaten hesabı pasif S Senbil adlı kişinin mesajlarını önemsemeyn. Derya Korkmaz iyi yada kötü bilemeyiz ama bu hocanın reklamını yaptığı kesin. S swlkssk benimle iletişime geçebilirsin bende doktor arıyorum ankaradayım. Fikir alışverişi yaparız istersen. Eylül'de düğünüm var
özelden yazamıyorum sana bende kayseride yasıyorum ankara da degil de istanbulda turgay bey var ona cok iyi dediler ve görüstüm de garanti bile veriyo gidebilirsen oraya git ben haftaya baska bi doktora daha gidicem gecen gün muayne oldugum doktor 6000 tl istedi o kadar durumum yok malesef ve kime inanacagımı bilmiyorumS swlkssk bu yazdığın kişinin mesajlarına itibar etme her yere aynı şeyi yazmış zaten hesabı pasif S Senbil adlı kişinin mesajlarını önemsemeyn. Derya Korkmaz iyi yada kötü bilemeyiz ama bu hocanın reklamını yaptığı kesin. S swlkssk benimle iletişime geçebilirsin bende doktor arıyorum ankaradayım. Fikir alışverişi yaparız istersen. Eylül'de düğünüm var
özelden yazamıyorum sana bende kayseride yasıyorum ankara da degil de istanbulda turgay bey var ona cok iyi dediler ve görüstüm de garanti bile veriyo gidebilirsen oraya git ben haftaya baska bi doktora daha gidicem gecen gün muayne oldugum doktor 6000 tl istedi o kadar durumum yok malesef ve kime inanacagımı bilmiyorum
ya fiyatlar çok fazla bende harun ve turgay arasındayım harun da sadece dikim 3000 dedi..siz yaptırdınz mı ya da olumlu sonuç varmı bu doktorlardan ? herkes reklam peşinde kafayı yemek üzereyim ucuzuna kaçıp turgaya yaptrıyım diyorum ama bide haruna yaptırmadm die pişman olurum diye korkuyorum..kizlar vajina daraltma artı çift katlı flep 3500 lira turgay karakaya öyle dedi ne kadar erken o kadar iyi dedi
Niye bu sayfa yalancı sahtekâr insanlarin sayfası mi ?NE KADAR COK AKIL VEREN OLMUŞ :) PARDON DA SİZİN BURADA NE İŞİNİZ VAR. HERKESİN KENDİ HAYATI. SİNİR OLUYORUM SU AKIL VERENLERE MADEM SEN COK İYİ DURUSTSUN BU SAYFAYI NERDEN BULDUN NE İŞİN VAR.
bu konuyu ne zaman görsem beni bende alıyo gerçekten ameliyat olanlardan bahsetmiyorum kıl verip ayet verenlerden bahsediyorum arkadaşlar milletin kocasından günahından yalanından size ne ya bi kendinize gelin bakın adamın biri parkta spor yapıyor diye hamile kadının birini dövme hakkını kendinde buluyor watsons gibi dım başı mağazası olan bi firma küçücük kızın memelerine kadar açtırıp sözde hırsızlık araması yapıyor bunlara bi tepki versenize siz. herkesin kızı var kız kardeşi var gelmiş burada başkalarının vajinası hakkında atıp tutuyorsunuz size ne ya size ne? bu kadınlar siz ve sizin gibilerin yetiştirdiği erkeklerden çekiyor ne çekiyorsa. bu arada ameliyatla işim yok ama sıkı artık tepkileriniz ben de karşıt bir tepki veriyorum. biraz kendinize gelin önce hemcinslerinizden yana olmayı öğrenin
Ben Turgay Bey'e 14haziranda yaptırdım. Dün ilişki yaşadım kan geldi. Ama acının tarifini anlatamamNeyse başarılı oldu önemi yok. Ama acı ve yanma var bundan sonrakiler nasıl olacak bilmiyorum
Ne yapsın millet. Hata yaptık deyip intihar mı etsin, kimseyle evlenmesin mi?
Her günah içki gibi sarhoşluk verse idi, ayık gezen bulunamazdı derler.
Yani dediğim gibi, birileri de size kıyafetiniz ile ahlak puanı verse, hoşunuza gider mi?
Sen aciz misin ? Seni oyle kabul eden birini bul o zaman. Kendinize saygısızlık ediyorsunuz haberiniz yokSevgili selin, bekaret şartını gelenek haline getiren kadınlara haksızlığı günümüze taşıyanlara sitem etmelisin. Mesela empati yap diyelim burnun yamuk ve evlenmeden önce burun estetiği oldun ve yeni görüntünle biri ile tanıştın ve evlendin :) yada slikon taktırdın, renkli lensler vs
bu namus bekcılerı en basta kınamanın gunah oldugunu bılselerdı
ınsanların dinine kufreden musluman olsa
kıme ne ya ıster oydurur ıster dıktırır hala konusuluyor mu bu konu
bu arada dinci gecınenlere uzuleceklerı bı konudan bahsedım
cok bılıyorlar ya ama atlamıslar bellıkı
kadının kocası bıle kadına bekaretı hakkında soru sorma hakkına sahıp degıldır
Konuyla çok ilgim yok ama başlığı görünce merak ettim ve yazılanları biraz okudum. Ne kadar acı bazı kadınların birbirini bu kadar hor görmesi, garip geldi bana. Kim ne yaşamıssa yaşamıştır ve kimseyi ilgilendirmez. Hala bunu öğrenemedik. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok hele ki cinsellik konusunda. Cinsellik tabu olduğu sürece, hatta kadınlar bile bunu bu şekilde kabul ettiği sürece bizim işimiz çok zor memleket olarak. Millet marsta su buluyo, uzaya roket gönderiyo biz apış arasına takılıp kalıyoruz. Karı koca bile olsanız kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmemeli. Erkeklerden kaç tanesi bakir evleniyor? Erkek evlenmeden ilişkiye giriyor, hemde 1-2 de değil, liste yapabilecek kadar çok kadınla, elinin kiri deniyor. Kocalarınızın sizden önce kaç kadınla birlikte olduğunu biliyor musunuz? Yada sırf evlendiğinizde bakire olduğunuz için sizi aldatmayacağını mı düşünüyorsunuz o eleştiren bayanlar? Yok böyle bir dünya. İsteyen diktirir, istemeyen diktirmez. İsteyen evlenmeden ilişkiye girer, istemeyen girmez. Ne var bunda bu kadar büyütecek. Memleket elden gidiyor, millet evlenmeden ilişkiye girmiş kadınlara burda aşağılamaya varan cümlelerle cevap veriyor. Kendi fikrime gelince, bence diktirmek yerine sizi bu şekilde kabul edecek biri ile evlenin. Bir adam apış arasına takılıyorsa kusura bakmayında o adamdan hiç birşey olmaz. O kadar büyük bir ego ile ömür boyu uğraşmak istemezsiniz. Sevgi, mutluluk, sadakat bambaşka birşey ve bacak arasından geçmiyor ne yazıkki bu duygular. Anlayana tabi...
Bakire mi oluyoruz bu durumda?Merhaba arkadaşlar. Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi acaba. Hangi doktora dikrdiklerini de tabiki
Mrb cnm keşke erkek kadın bunu günah ve yasak olarak görse ama erkeklerin ispat zorunluluğu olmadığı ve kendilerine normal gormeseler bu durumlar yaşanmazdi erkeklere aynı bilincte yaklaşılmadigi için üzme kendini tövbe et önemli olan o.Kötü eleştiri yapan arkadaşlara diyeceğim tek şey evet sonuna kadar haklısınız. Bu yapılan günahların en büyüğü. Bir insanı kandırmak düşüncesi bile kötü. Bu konuyu ben açtım. Ve tabiki böyle eleştiri alacağımı bilerek çünkü ben bile kendime tiksinerek bakarken sizin bu şekilde düşünmeniz yadırganamaz. Evet arkadaşlar ben bir hata yaptım. Nişanlım olan insanla birlikte oldum. Düğünüme bir ay vardı. Evimizi tuttuk. Eşyaları aldık. Salon hazırdı. evimize gittiğimiz bir gün aramızda bu şekilde bir şey yaşandı. Ben daha öncesinde kimseyle öpüşmemiştim bile. Nasılsa evleneceğim diye bunu yaşadım ve sadece bir kez oldu bu. Onda da kızlığımı kaybettim. Daha sonra bu olaydan kısa bir süre sonra aramızda çıkan daha farklı sebeplerden dolayı ayrıldık. Nişanlım evlilik için uygun bir insan değildi belki de. Korktu ve beni terketti. Yapacağım hiç bir şey yoktu. Sadece bir kez olan bir şey yüzünden hayatım karardı. Ayrılalı beş ay oldu. Hala daha kötüyüm. Bir çok kez, farklı kişilerle bu olayı yaşayan insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum durumumın. Evet ben bir hata yaptım. Ve hayatımın bundan sonra güsel olmasını istiyorum. Karşındakine açıkla diyenler oluyor ben de isterim bunu. Ama en ufak tartışmada yüzüme vurulacak bu. Her zaman aklında olacak. Çok uzun yazdım biliyorum. Ama bu kadar eleştirmeden önce benim halimi düşünün olur mu. Zaten şuan çok zor bir durumdayım. Çok sevdiğim dediğim insan gitti. Ailem kötü durumda. Hayallerim yıkıldı. Allah zaten bunun hesabını soracak öbür dünyada. Bari siz üstüme gelmeyin. Allah da kimseye, birine teslim olacak kadar aklını yitirtmesin.
Turgay Karakaya ya yaptırdım sonuç olumsuz!!!! Kanama olmadı diyorum. Dokuların esnek olabilir ben ne yapıyım diyo. Yada eşinin penisi ince olabilir diyo . Ben kanama garantisi vermedim dedi bide . Oysaki vermişti tabiki, yoksa salak değiliz boşa operasyon geçirecek. Verdiğim parayamı yanayım çektiğim acıyamı. Bide diyoki gel istersen tekrar dikiş atayım kanama olsun diye , böyle diyip güldü !!! Ne anlamı kaldı şimdiden sonra kanamanın. Aman yarabbim şimdi konuştuk ne sinir bozucu bi konuşmaydı bütün tüylerim diken diken . Gülüyo bide . Zehir zıkkım olsun .
Yalanı soyluyorsunuz kı hayatınızın geri kalanında bu yuzunuze vurulmasın..
Peki bılmıyor musunuz ki bu dünyada hıcbırsey gizli kalmaz..
Sen o kandırdığın kocanla evlıyken..bıgun bu konu onune gelse adamın?
Sadece gunu kurtarmak adına kararlar almayın..sizi seven zarınıza mı aşık oldu?
Ne zoruma gidecek kardeşim sizler yüzünden hemcinslerimden utanır oldum..İnsanlığımızı sorgular oldum.Yediğiniz haltlara laf eden yok.Kim nasıl istiyorsa hayatı o şekilde yaşar.Birisiyle değil 1000 kişiyle birliktede olsan umrumda olmaz lakin yalan söyleyen insan gördüm mü kanım çekiliyor.Nasıl bu kadar rahat olunabiliyor anlamıyorum..
Seni tanımıyorum belki benim abimin , kuzeninim yahut çok yakın birisinin sevgiliside olabilirsin belki de hiçkimsem lakin hakikat bir ki ortada bir yalan dönüyor ve sizde göz göre göre buraya yazıp insanlara kötü örnek oluyorsunuz.
Hadi bizler belli yaşlara gelmiş insanlarız ama burada yeni ergenliğe girmiş birçok genç kızımız var.Birşeylerin bu kadar basite alınması ne kadar doğru..Yap nede olsa çözümü var izlenimi vermek ne kadar etik.Bu konuları bu kadar alanen konuşacak kadar ne zaman çağdaşlaştık..Olmayın yapmayın ne halt yiyecekseniz önce onun çözümünü düşünün eğer bulamıyorsunuz o işe girişmeyin.İnsanları daha fazla aptal yerine koymayın yapmayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?