Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Ben kardeşlerim olarak sesleniyorum hiçbir erkeğin kuklası olmayın. İnanın değmiyor inanın. Ben evlenirken daha önce erkek arkadaşım bile olmamıştı. Şuan ne oldu 6 ayda ayrıldık kendimi öyle kirlenmiş ve pis hissettim ki. Aklıma ümit besenin filmleri geldi olduğu gibi kabul edecek aşık adam elbette vardır mesele bulmakta..

Ben kardeşlerim olarak sesleniyorum hiçbir erkeğin kuklası olmayın. İnanın değmiyor inanın. Ben evlenirken daha önce erkek arkadaşım bile olmamıştı. Şuan ne oldu 6 ayda ayrıldık kendimi öyle kirlenmiş ve pis hissettim ki. Aklıma ümit besenin filmleri geldi olduğu gibi kabul edecek aşık adam elbette vardır mesele bulmakta..
Haklisiniz sizde haklisiniz o pislik mahlukatlara degmez ne demek istediginizi cok iyi anliyorum.. ama kendimden ornek vereyim benim gücüm gercekten kalmamisti beklemye iki sevgilime söyledim ikisi de mahvetti herseyi ciddi travma yani..
İnsallah bu durumda olanlari dediginiz gibi sahiplenicek bi erkek cikar gönül öyle istiyo ama iste..

İlk bir ay neyse ama sonraki aylar her gün çitileye çitileye yıkanıyordum sevmediğin veya yanlış tanıdığın adamla beraber olmak öyle zor ki. Ruh hastası oldum ilaç kullandım. Şuan evlilik asla düşünmüyorum insanın kendi parasını yemesi kadar güzel bir şey yok.

hiç yadırgamıyorum neymiş zarmış erkek milleti evlenmeden her kızla yatmak kalkmak ister ama iş evlenmeye geldi mi bakire olsunmuş. Sen niye bakir olmuyorsun o zaman da her kızdan faydalanmaya çalışıyorsun. Evlilik öncesi ilişki çoğunlukla bayanlar açısından olumsuz şekilde sonuclanıyor ama madem böyle bir şey oldu karsınıza çıkan kişiyle sıfırdan başlayın diktirin de. Hiç de kandırmak olmuyor bence esas erkekler kızları kandırıp da ilişkiye girmek için milyon takla atıp alacağını aldıktan somra da ayrılıyor esas kandıran taraf erkekler....

Benim nişanlım da rahatça bana daha önce ilişki yaşadığını söyleyebiliyor ben gıkımı çıkaramıyorum. Ben bunu biliyorsam onun da bilmesini isterdim evlenmeyecek olsam çatır çatır yüzüne söylerdim ama elde değil..Erkeklere normal kadınlara yasak mı??Kadınlar tüm dünyada bu şekilde rencide edilmek zorunda mı anlamıyorum.sonra vicdan muhasebesi yaptıran hemcinslerimize ne demeli

şuan kendime çok eğitimli modern islamcı birini buldum.ilk günlerde söyledim ve bir daha lafını etmedi o konulara hassasım soğudum dedim cinsel bir şey konusmadı ama ben sen bilsen bile bunu kızlık zarımı diktircem o çocuğun kızlık zarını almasını kendime yediremiyorum dedim o da tamam dedi sen nasıl rahat edeceksen dedi.Ordan kan gelmesi yalancı da olsa benim için önemli çünkü bi travma yaşadım bu yüzden ilaç kullanıyorum.üstüne üstlük psikolojik rahatsızlığımı da sorun etmedi kalbin hasta olmasın dedi

kendime çok eğitimli modern islamcı birini buldum.ilk günlerde söyledim ve bir daha lafını etmedi o konulara hassasım soğudum dedim cinsel bir şey konusmadı ama ben sen bilsen bile bunu kızlık zarımı diktircem o çocuğun kızlık zarını almasını kendime yediremiyorum dedim o da tamam dedi sen nasıl rahat edeceksen dedi.Ordan kan gelmesi yalancı da olsa benim için önemli çünkü bi travma yaşadım bu yüzden ilaç kullanıyorum.üstüne üstlük psikolojik rahatsızlığımı da sorun etmedi kalbin hasta olmasın dedi

VE SONUÇ OLARAK BİTTİ artık kim kabul eder bilemem

En azından söyleyecek cesareti bulmuş ve dürüstlüğünden kaybetmişsin yüzde 90ı da evlenmez bırakır..yaramaz dürüstlük bunlara

Bence asla ve asla kimseyeye söylememeli bence diktirmek en mantıklısı evlenmez çoğu evlenseler bile ilerde yüzüne vurur en iyisi bile allahtan baska kimse asla ve asla bilmemeli

Bence asla ve asla kimseyeye söylememeli bence diktirmek en mantıklısı evlenmez çoğu evlenseler bile ilerde yüzüne vurur en iyisi bile allahtan baska kimse asla ve asla bilmemeli
Kabul eden de en ufak tartışmada yüzüne vurur.Ben diktirdim ama bu bekleme süreci de bana kafayı yedirtecek düşün düşün işin içinden çıkılmıyor. Kanamaması benim de sonum demek rezil olduğunla mı kalırsın yuvanın dağıldığına mı

En azından söyleyecek cesareti bulmuş ve dürüstlüğünden kaybetmişsin yüzde 90ı da evlenmez bırakır..yaramaz dürüstlük bunlara
Ya ben çok vicdanlı bir insanım.Onunla ayrılma sebebimiz bakire olmamam değildi. Bazı hareketleri eğitimli birine göre kabaydı ondan bıraktım.Keşke ben o %10 luk kesimden birini bulabilsem düşünüyorum hayat boyu bu yalanın altında ezilebilirim.Öbür taraftan bipolar hastasıyım. Onu sorun yapmıyolar. Ama bunu söylersem de 5 senedir hiçbir erkekle buluşmadığıma inanmaz falan. Söyliceksem bile ortak arkadaşlarımız olmamalı duyulmamalı yani çevrem tarafından annem babam biliyor ama bu şartta görücü usulü olmaz duyulur söylersem bu.Bipolar hastası söylediğimde bile istemeyenler var bakire olmadığımı söylersem bu zır deli der evlenmek için tek şansım en sevmediğim şeyi yapmak yani dürüst olmamak... umarım ağzımı sıkı tutarımda bigün duygusallaşıp ağzımdan kaçırmam. Birde şu durum var ben kendimi ona karşı küçük düşmüş hissedicem.Yani normal bişe için bana kızdığında ben bakire olmadığım için bana böyle yapıyor derim kuruntu yaparım tek yol...

ya ben vicdanlı bir insanım.Onunla ayrılma sebebimiz bakire olmamam değildi. Bazı hareketleri eğitimli birine göre kabaydı ondan bıraktım.Keşke ben o %10 luk kesimden birini bulabilsem düşünüyorum hayat boyu bu yalanın altında ezilebilirim.Öbür taraftan bipolar hastasıyım. Onu sorun yapmıyolar. Ama bunu söylersem de 5 senedir hiçbir erkekle buluşmadığıma inanmaz falan. Söyliceksem bile ortak arkadaşlarımız olmamalı duyulmamalı yani çevrem tarafından annem babam biliyor ama bu şartta görücü usulü olmaz duyulur söylersem bu.Bipolar hastası söylediğimde bile istemeyenler var bakire olmadığımı söylersem bu zır deli der evlenmek için tek şansım en sevmediğim şeyi yapmak yani dürüst olmamak... umarım ağzımı sıkı tutarımda bigün duygusallaşıp ağzımdan kaçırmam. Birde şu durum var ben kendimi ona karşı küçük düşmüş hissedicem.Yani normal bişe için bana kızdığında ben bakire olmadığım için bana böyle yapıyor derim kuruntu yaparım tek yol...kafamda 5 yıldır gitmeyen düşünceler bi sorunuma bu eklendi sanki az derdim varmış gibi.

Arkadaşlar Gökçen Erdoğan Ankara'da bir bilginiz var mı? Ben bayan doktor istiyordum ama erkek doktordan çekiniyordum ama bi de bayıltarak yapılsın istiyorum genell anestezi mi ney o anı hatırlamak istemiyorum Turgay bey lokal anestezi mi yapıyor?

Arkadaşlar Gökçen Erdoğan Ankara'da bir bilginiz var mı? Ben bayan doktor istiyordum ama erkek doktordan çekiniyordum ama bi de bayıltarak yapılsın istiyorum genell anestezi mi ney o anı hatırlamak istemiyorum Turgay bey lokal anestezi mi yapıyor?

Canım ben lokal anestesi yaptırmıstım zaten hıc birsey anlamıyorsun
Gökçen hanımın gecıcı yaptırgını söylüyorlar Turgay beyinde lokal anestesi yaptığını duymuştum
Gökçen mi Turgaymı diyecek olursan Turgay beye git bence
Gökçen hanıma giden bir arkadasım vardı kalıcı yaptırmıstı sözde gecıcı yapmıslar komple acıktı valla

Genel anestezi yapan doktor bulmak çok zor olur. Bir yerde okumuştum bende. Hassas bir konu olduğu için farklı noktalara çekilme ihtimali olmasından kaynaklı doktorlar lokal anestezi yani o bölgeyi uyuşturuyorlar. Sen öncelikle kafanı toparlamalısın dikim anını hatırlamak istemiyorum diyerek gidersen zaten yenik başlarsın. Süreç ne kadar basit gibi anlatılsada herkes için aynı olmuyor ne yazıkki. Turgay bey lokal anestezi yapıyor.

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler kızlar. 5 yıl geçti ama etkisini hala atamadım açıkçası bi travma gibi bişe oldu hassas bir insan olduğum için. Şuan 24 yaşındayım ve evlenecek adayı henüz bulamadım. Düğüne yakın diktirmeyi düşünüyorum. mast ile bozulur diye. 5 yıldır kimseyle yakınlasmadığımdan mast yapıyorum ve bağımlılık gibi bise oldu. Ameliyattan ne kadar süre sonra ilişkiye girebiliyoruz nişanlanırsam sürtünmeyi göze alamam.

Canım ben lokal anestesi yaptırmıstım zaten hıc birsey anlamıyorsun
Gökçen hanımın gecıcı yaptırgını söylüyorlar Turgay beyinde lokal anestesi yaptığını duymuştum
Gökçen mi Turgaymı diyecek olursan Turgay beye git bence
Gökçen hanıma giden bir arkadasım vardı kalıcı yaptırmıstı sözde gecıcı yapmıslar komple acıktı valla
çok teşekkür ederim kendimi erkek doktora hazırlamalıyım

Genel anestezi yapan doktor bulmak çok zor olur. Bir yerde okumuştum bende. Hassas bir konu olduğu için farklı noktalara çekilme ihtimali olmasından kaynaklı doktorlar lokal anestezi yani o bölgeyi uyuşturuyorlar. Sen öncelikle kafanı toparlamalısın dikim anını hatırlamak istemiyorum diyerek gidersen zaten yenik başlarsın. Süreç ne kadar basit gibi anlatılsada herkes için aynı olmuyor ne yazıkki. Turgay bey lokal anestezi yapıyor.
Esra demir yazer bayıltıyormuş tamamen kalıcı da öyle konuşmuştum ama son bi dikiş atıyormuş galiba gerek görünce

Back
X