- 5 Ağustos 2020
- 97
- 31
- 3
- 28
- Konu Sahibi hayallerneler677
-
Neden?turgay karakaya güvenmeyeceğim doktorların arasındadır....
Kendisi cok kisa sure gebelik takibimi yaptirmistim ve 2 yakinimin dogumunda bulundu. Hastalarina degil de maddi durumlarina daha cok onem verdi.Neden?
Merhaba ben de işlem yaptırmayı düşünüyordum da neden güvenmiyorsunuz acabaturgay karakaya güvenmeyeceğim doktorların arasındadır....
Üstte cevabi vermis adam maddiyata göre hasta seçiyor demiş. Sorunun cevabı konuda varMerhaba ben de işlem yaptırmayı düşünüyordum da neden güvenmiyorsunuz acaba
ilgisiz ve maddiyata dayanıklı hekim hasta ilişkisi oldu aramızda....Merhaba ben de işlem yaptırmayı düşünüyordum da neden güvenmiyorsunuz acaba
Peki sizin işleminiz başarılı oldu mu yani benim işlemi kesin yaptırmam gerek yardımcı olabilir misiniz lütfenilgisiz ve maddiyata dayanıklı hekim hasta ilişkisi oldu aramızda....
Peki biz kime güvenip işlem yaptıracağız yani mağdur olmasam yazmam inanın ki psikolojisi bile çok kötüÜstte cevabi vermis adam maddiyata göre hasta seçiyor demiş. Sorunun cevabı konuda var
canım benim benim ki gebelik takibi idi senin sorunun ne bilmiyorum ama konusunda iyi biri olmasına dikkat et... sonradan üzülme...Peki biz kime güvenip işlem yaptıracağız yani mağdur olmasam yazmam inanın ki psikolojisi bile çok kötü
Peki biz kime güvenip işlem yaptıracağız yani mağdur olmasam yazmam inanın ki psikolojisi bile çok kö
Peki biz kime güvenip işlem yaptıracağız yani mağdur olmasam yazmam inanın ki psikolojisi bile
Bende aynı durumdaym kafam cok karısık sız bır sey yaptınız mıPeki biz kime güvenip işlem yaptıracağız yani mağdur olmasam yazmam inanın ki psikolojisi bile çok kötü
işlem basarişiz oldu tekrar yaptiricam mecbur ama neFeye kime bilemiyorumBende aynı durumdaym kafam cok karısık sız bır sey yaptınız mı
kalıcı bilmiyorumNeden başarısız oldu kalıcı mı yapmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?