allah allah ortada tecavuz ve gercek bır madurıyet yoksa dıktırmesın arkadasım ısteyen ıstedıgını yasayacak ozgurlukteyse dıktırmesın oldu ısteyen ıstedıgıyle beraber olsun ondan sonrada gıdıp saf kız ayaklarıyla kızlıkzarı dıktırsın kocasını ılk defa senın oldum ayakları yapsın.namus bekcılıgı lafına gelince kımse kımsenın bekcılıgını yapmıyor yapsaydı kızlıkzarı hala yerınde olurdu
sevgili kk üyeleri... neden konu sahibini yada arkadaşını ya da onu bunu yargılamak yerine asıl soruya odaklanmıyorsunuz ki?
söylediği doğru yada yalan bunu sorgulamak kimseye düşmez ki.eğer bi hata yaptıysa bunun sonuçlarına katlanmayı göze de almıştır herhalde.sadece fiyatını sormuş kendi için yada başkası için ne farkeder... cinsellikle ilgili konularda neden bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum.herkesin doğrusu ve yanlışı kendinedir...
bu konu da eminim ki diğerleri gibi çok yakında kapanır zaten.
üzgünüm ama katılmıyorum burada soru arkadaşım kız değil ama biriyle nişanlandı ve kandıracak onu sizce doğrumu dese tüm dediklerini demekte hakkımız olurdu ama kişiler kendilerinden sorumludur ve soru bize bu şekilde sorulmamış. Kızım kardeşim bu işi yapmadığı müddetçe eleştirmek sadece benim ahlakıma ters düşer diye düşünerek sana cevap vermek isterim.
eed anlamadıkları bellisadece gülüyorum farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi
yine türlü türlü yorumlar gelmiş tebrikler
KK'nın en begenmedigim tarafı işte böyle konularda direk yargılıyosunuz insanları ya :97: arkadaşı adına konu açamazmı ? arkadaşlarm arasında burda üyeligi olan tek kişi benim bişey sorsalar onlar adına konu açmıcakmıyım yani ?..
Bende evlilik öncesi ilişkiye karşıyım şimdi söyliceklerim kendide yaptı savunuyo olmasın diye söylüyorum .. bişey yaşadıysa o onun sorunudur sizden bi sorunun cevabını istemiş sadece yapmayın bu kadar kötü olmayın ya ..
bende karşı olabilirim ama o kişiyi yargılamak benim haddime deil ne yazıkki sizinde haddinize degil !
yine türlü türlü yorumlar gelmiş tebrikler
KK'nın en begenmedigim tarafı işte böyle konularda direk yargılıyosunuz insanları ya :97: arkadaşı adına konu açamazmı ? arkadaşlarm arasında burda üyeligi olan tek kişi benim bişey sorsalar onlar adına konu açmıcakmıyım yani ?..
Bende evlilik öncesi ilişkiye karşıyım şimdi söyliceklerim kendide yaptı savunuyo olmasın diye söylüyorum .. bişey yaşadıysa o onun sorunudur sizden bi sorunun cevabını istemiş sadece yapmayın bu kadar kötü olmayın ya ..
bende karşı olabilirim ama o kişiyi yargılamak benim haddime deil ne yazıkki sizinde haddinize degil !
Geçen gün bir arkadaş alenen vulva koku diye bir konu açmış başlığa açık açık yazmış ki bu tarz konular baya bir fazlaymış şimdi baktım tek emsal bumu diye ama değil. Bu site sadece bir görüşten, bir dinde, bir ırktan, bir meshepten insanların beraber olduğu bir site değil bildiğim kadarı ile hatta ben oldukça özgür buluyorum toplumumuza bakarak bazı başlıkları görerek buraya hayat kadınları girip istediğini tam tersi bir hayat süren kadında istediğini yazabilir. İsmi kadınlar kulübü ve her tarz kadın girip özgürce ve korkmadan yazmalı düşüncelerini lütfen bu kadar eleştirici olmayalım lütfen saygı duyalım ki kadınlar bir şeyleri konuşabilir duruma gelsinler. Bir çok kadın bir çok şey yaşıyor ama en yakın arkadaşına bile rol yapıyor. Ben herkes herşeyi yaşasın demiyorum ama bu kadar yalan dolan bir dünyamız olmasın konuşmaktan anlatmaktan korkmayalım kızlık zarı bir organ değil deri parçası ve sırf bu deri parçası için insanlar öldürülüyor bu kadar gözde büyütmeye gerek yok.Bu yağ aldırma ameliyatı değil ki birisi çıkıp "ben x doktora diktirdim ücrette şu kadar tuttu sonra gerdek gecesinde de salak kocam hiçbirşey anlamadı yani dikim başarılı aslını aratmayan bir çalışma oldu" desin..
Var mı bunu yazabilecek olan ?
Hiç sanmıyorum ,bugüne kadar yazan var mı ki?
Biraz gerçekçi olsak fena olmaz bence.
Geçen gün bir arkadaş alenen vulva koku diye bir konu açmış başlığa açık açık yazmış ki bu tarz konular baya bir fazlaymış şimdi baktım tek emsal bumu diye ama değil. Bu site sadece bir görüşten, bir dinde, bir ırktan, bir meshepten insanların beraber olduğu bir site değil bildiğim kadarı ile hatta ben oldukça özgür buluyorum toplumumuza bakarak bazı başlıkları görerek buraya hayat kadınları girip istediğini tam tersi bir hayat süren kadında istediğini yazabilir. İsmi kadınlar kulübü ve her tarz kadın girip özgürce ve korkmadan yazmalı düşüncelerini lütfen bu kadar eleştirici olmayalım lütfen saygı duyalım ki kadınlar bir şeyleri konuşabilir duruma gelsinler. Bir çok kadın bir çok şey yaşıyor ama en yakın arkadaşına bile rol yapıyor. Ben herkes herşeyi yaşasın demiyorum ama bu kadar yalan dolan bir dünyamız olmasın konuşmaktan anlatmaktan korkmayalım kızlık zarı bir organ değil deri parçası ve sırf bu deri parçası için insanlar öldürülüyor bu kadar gözde büyütmeye gerek yok.
bence yırtılmış bir kızlık zarını diktirmek sahtekarlığın kralı..
Daha ötesi yok,bunun için kadın dayanışması yapılmaması taraftaryım.
Size katılıyorum insanların kültürel dini sosyojik geçmişleri farklı olabilir.
Birbirimize benzemeyebiliriz ama burada mevzunun özü yanlış.
Sevişiyorsan delikanlı gibi sevişirsin..
Bir sonraki ilişkinde de delikanlı gibi senden önceki sevgilimle seviştim benim duruşum bu dersin.
Diyemiyorsan sevişmezsin.
Koştur koştur kaça dikilir derdine düşmezsin.
Hepsi bu..
Bu yağ aldırma ameliyatı değil ki birisi çıkıp "ben x doktora diktirdim ücrette şu kadar tuttu sonra gerdek gecesinde de salak kocam hiçbirşey anlamadı yani dikim başarılı aslını aratmayan bir çalışma oldu" desin..
Var mı bunu yazabilecek olan ?
Hiç sanmıyorum ,bugüne kadar yazan var mı ki?
Biraz gerçekçi olsak fena olmaz bence.
canım orası ole ama ben ısteyen ıstedıgını yasar gıder kızlık zarınıda dıktırır lafına kızdım anlatamadım heralda ısteyen ıstedıgını yasasında dadiktırmek kandırmak degılmı? Ben yalana kızıyorum yalanda soylenmesın dıyorum yanı evlenmeden cınsellıgı yasıyacak kadar özgürse evlenecegı ınsanada aptal yerıne koymuyacak kadar durust olmalı bence
bende bunu anlatmaya çalıştım işte... insan sevdiği insanla istediği herşeyi yaşayabilir.iyi yada kötü kişinin kendi bileceği iştir... kadınlar kulübü kadınların dertlerini, mutluluklarını, üzüntülerini, sorunlarını vs. paylaştıkları bi site değil mi? sorunu çözmek yerine neden yargılamak, aşağılamak, kınamak... anlamıyorum bunu... biraz duyarlı olalım arkadaşlar...
aynen sana katılıyorum
Bence yırtılmış bir kızlık zarını diktirmek sahtekarlığın kralı..
Daha ötesi yok,bunun için kadın dayanışması yapılmaması taraftaryım.
Size katılıyorum insanların kültürel dini sosyojik geçmişleri farklı olabilir.
Birbirimize benzemeyebiliriz ama burada mevzunun özü yanlış.
Sevişiyorsan delikanlı gibi sevişirsin..
Bir sonraki ilişkinde de delikanlı gibi senden önceki sevgilimle seviştim benim duruşum bu dersin.
Diyemiyorsan sevişmezsin.
Koştur koştur kaça dikilir derdine düşmezsin.
Hepsi bu..
katılıyorum ama şu açıdan ben böyle yapardım ama sen ne yaparsın seni bağlamaz. Yalandan nefret herkes eder ama yalan söylemeden ölen kimsede yoktur. Herkes dürüstçe ve yalansız hayat sürse dünyaya geliş amacımız tamamen yalan olurdu. Insanları yargılayacak merci bizi dünyaya böyle durumlarda ne yapacağımızı görmek için göndermedimi?
Hayir bilmek zorunda degiliiz ama fiyat ve doktor söyleyerek yardim etmek de zorunda degiliz cunku yardim edersek türkiye zor degisir. Diktirirse butun kadinlari asagilamis olur, sadece kendini degil. Benim kizim veya kizkardesim olsaydi aslaaaaa diktirmesini istemzdim. Onun icin bu soruyu kendime sormak birseyi degistirmiyor. Bence bu durumda olan birisine yapabilecegiin en kötü sey bunu önermek. Utanmasi gereken bir durum oldugunu sanir. Bizler ona asla degerini bu olaydan sonra kayip etmedigini aciklmamiz gerekirken doktor bulmasina yardim etmek en kötu seydir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?