kızlık zarı hakkında?

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
36
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce evlendim ilk gece aşırı ağrıdan dolayı birleşme olmadı bayağı uzun bi zamandan sonra 1 hafta önce tekrar denedik bu defa kan geldi aşırı derecede ama uzun sürmedi asıl sorum ikinci birleşmede acı olur mu ilkinde sanki duvara çarparmış gbi bi etki yaptı çok kötüydü ikinci defada aynısı olur mu bide eşim az girdi dyo tamamen yırtılmışmıdır sizce:KK61:

Bi dahaki denemenizde belinin altina yastik koy, esine de soyle yukari dogru bastirmasin girerken, asagi dogru bastirirsa o yolunu bulur.
Bi de kan bikac iliskide daha gelir, korkma.

Bende aynı dertten muzdariptim, ilişki esnasında zorlanıyordum, hep acaba yırtılmadımı diye düşünüyordum, en sonunda cesaretimi toplayıp jinekoloğa gittim ve yırtıldıgını söyledi fakat ;vajinal muayene esnasında canım çok yandı ama gecti gitti artık kafam rahat, keşke önceden gitseymişim diyorum...

bence bir doktora görün derim. Benim yakin arkadasimin kizlik zarif X seklindeymis.
kücük bir operasyonla zar ortadan kesildi.

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce evlendim ilk gece aşırı ağrıdan dolayı birleşme olmadı bayağı uzun bi zamandan sonra 1 hafta önce tekrar denedik bu defa kan geldi aşırı derecede ama uzun sürmedi asıl sorum ikinci birleşmede acı olur mu ilkinde sanki duvara çarparmış gbi bi etki yaptı çok kötüydü ikinci defada aynısı olur mu bide eşim az girdi dyo tamamen yırtılmışmıdır sizce:KK61:

Bende büyük sıkıntı yaşadım.
15 gün yapamadık anormal derecede Ağrı oluyordu.
Sonrasında doktora gittik enfeksiyon olduğu için çok canım yanıyormuş 2 adet antibiyotik verdi sonrasında acısız bi şekilde oldu çok şükür.
Ve benden 1 damla bile kan gelmedi, çünkü esnekmiş.
Doktora görün istersen canım.

zarınızın durumunu bilemeyiz ama ağrı için konuşayım düzenli ilişkiye girmeye çalışmaya devam edin ağrılar zamanla azalacak emin olun..zarınız esnek bile olabilir ama kan geldiyse gözünüz korkmasın bardak bardak değil gelecek kan az bir şey zaten ..sizde fazlasıyla gelmiş zarda sorun yok..ağrınızda bir iki aya komple geçer :KK66:

Acıyacak diye düşünüp endişelenirseniz kendinizi kasarsınız. O yüzden daha zor olur.

İlk bir kaç denemede canın yanabilir az miktarda kan gelebilir normal.
Benim 3 gün ara ara gelmişti. Hatta eşim endişelenmişti de ben 'yıllarca orada olan doku hasar görüyor normaldir' diyerek rahatlatmıştım. Yine de her seferinde tedirginlik yaşıyordum.

Bir kaç deneme sonra alışırsın merak etme. Tamamen hazır olmadan da ıslaklık olmaz buna da dikkat edin. En önemli kısım bu bence.

Nasıl duvara çarpar gibi? Siz duvara çarpmış gibi mi? :KK57:
Ya zaten ortalık korkularıyla vajinusmus olmuş kadın dolu...
duvara çarparmış gbi derken girerken oraya bişeye takıldı kızlık zarı olabilir yada ben kastım yne kasınca çok ağrıma oluyor

duvara çarparmış gbi derken girerken oraya bişeye takıldı kızlık zarı olabilir yada ben kastım yne kasınca çok ağrıma oluyor
Kizlik zarina carpmiyor canim abartma. Esin yukari dogru hamle yapiyor o da kaslarina denk geliyor. Asagi dogru egimlidir rahim yolu. Kendini kastiginda kaslarin gerilir, o da o yolu daraltir. On sevismeyi guzel yapin rahatlarsin.

ya ne zormuş arkadaş 1 ay oldu daha yeni yrtıldı kızlık zarım yani inş yırtılmıştır tamamiyle.ilk gece ve sonraki denemede kastım kasınca ittirdi ama girmedi çok acı verdi bana bende huylandım istemedim ama baktım olmuyor nereye kadar cesaretimi topladım daha 1 hafta önce denedim şimdi pazar yne olsun dedim inş. bu defa hemen girer takılma olmaz bu konular evlenmeden insana ayıpmış gibi geliyor ama normal şeyler evlilikte önemli yer tutuyor

Kizlik zarina carpmiyor canim abartma. Esin yukari dogru hamle yapiyor o da kaslarina denk geliyor. Asagi dogru egimlidir rahim yolu. Kendini kastiginda kaslarin gerilir, o da o yolu daraltir. On sevismeyi guzel yapin rahatlarsin.
ben öyle hissettim kasmamaya dikkat ettim rahat olmaya çalıştım ama bilmiyorm artık

Bende de aynı durum olmuştu kaçaccak delik aramıştım çünkü o kadar rahatım ve eminim ki bir sorun olmayacağına

sakın kafanda büyütme bu olayı..
rahatla ve ilişki öncesi çişini yapıyormus gibi kas bırak yap. bu seni rahatlatacaktır. Ve birde kayganlaştırıcı kullan

kasmamdan dolayı vajinam küçük zannettim ittirdikçe girmiyor kasılmadan dolayıymış doktor baktı normalden biraz azcık geniş korkma sorun yok dedi evli bayanlar özellikle cevaplasınlar lütfen ikincisi rahat olur mu

X