kızlık zarı kanaması yaşayanlar acil bakabilir mi lütfen bilginize ihtiyacım var 😭🫶

cananyts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
36
1
1
21
kızlar şimdi benim sevgilim regl olmama iki gün falan vardı sonra klitorisimi eliyle hızlı hızlı oynadı ama sokma girme falan bir şey olmadı hiç sadece eliyle üst kısımları falan oynadı kasıklarım ağrıyordu o ara sonra lavobaya gittim idrarımı yaptım böyle yoğun kırmızı uzayan kan geldi bende regl oldum sandım sonra ped taktım sonra tekrar lavobaya girdim baktım pedde kan yok sonra tekrar idrarımı yaptım sonrw yine yoğun uzayaun akıntı oldu bu böyle beş gün falan devam etti azalarak ve düzenli regl olan biriyim yine diper ay aynı zamanlarda regl oldum sizce kzılık zarıma bir şey olmuş mudur pede gelmemesi bunu mu ifade ediyor ama aynı regl gibiydi

3 mayıstaki konunda da mastürbasyon yaptım zarıma bir şey olmuş mudur diye sormuşsunuz. O zaman kendi elinizden korkmuşsunuz şimdi sevgilinizin elinden korkuyorsunuz. Bu kadar mı bedenini tanımıyorsun yahu içeri bir şey girmediyse nasıl bozulacak? Bir sonraki konu şey olacak sevgilim ucunu değdirdi bozulmuş mudur

Bende kanama olmadı ilk cinsel deneyimim çok rahat geçti. Benim gibi kızlık zarı yapısı esnek olanlarda kanama olmayabilir. Çok güzel şekilde ıslanıp kayganlık oluşunca da kanama görülmeyebilir. O kan dedikleri de birkaç damladır. Çok abartılıyor bu konu. Bazılarının birkaç hafta boyunca yoğun kanama yaşadığını da duydum. Bu da kendini kasmaktan , yeterince ıslanmamaktan oluyor. Klitoris üst tarafta, kızlık zarı ise aşağıda, vajina girişinde iki dudakların arasında. Öyle içine penis ya da başka bir şey girmeden kanama olmaz.

Reglin baslamamis, sadece sevgilin oynadıkca oranla buranla uyarilmissin, oda regliyi tetiklemis ama olmamış, bozulan birşey yok şimdilik ama kurcalatmaya devam edersen olacak gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…