Kızlık zarı kanı hemen mi akarr?

Haticesembilli123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
10
9
1
31
Arkadaşlar sevgilimle sürtünmeyle ilişkiye girdik ve birden sert bi hamle yaptı canım acıdı ben hemen kendimi çektim üstüne oturmuştum sonra 2 3 dakka boyunca hep kontrol ettim kan felan gelmedi hatta adetimin ilk günü olmasına rağmrn kan yoktu daha sonra 15 dakka sonra felan lavobaya gittim iç çamaşırımda çok az bi ıslaklık vardo (siyah olduğu için rengini anlayamadım) peçetele kontrol ettim ufacık bi kanama bilr yoktu eve giderken yarım saat sonra felan ıslaklık hissettim baya patolonım kan olmuştu ama hala da devam ediyor kızlığım bozulmuş müdür çok korkuyorum

Hala devam ediyo kanama ama araya karıştı diye korkuyorum bozulsaydı hemen o 2 dakka içinde kanardı dimi?
Doktorun kontrol etmesi şart. Çoğu kişi ilişki sırasında kanamanın olmadığjnı , ayağa kalkımca veya wc ye oturunca aktığını söylüyor ki sizin durumunuzua birde adet dönemi denk gelmiş. En iyisini kadındoğum doktoru bilir ...

Bekaretinin bozulduğunu sanmıyorum. Adetinin ilk günü olduğu için kanaman gelmiştir. Aklına çok takıldıysa adetin bitince bir doktora görün bence

Kızlık zarı vajina girişine yakındır parmakla bile bozulan vardır el kadar bişey olmasına gerek Yok yani
Ve hemen bozulur bazı çeşitleri hariç

Kesinlikle vajina girişine çok yakın ve bende ilişki anında değilde sonrasında otururken kan geldi bence bir doktora görünün

Kanın rengi baya parlak kırmızı ise kızlık zarı bozulmuştur, ama kahverengiye dönük koyu kırmızı ise adet başlangıcıdır.
Bence doktora git emin ol.

Ciddi misin sen ya ay çok korkuyorum ama bozuldaydı hemen kan gelmez miydi hiç gelmedi baya kontrol ettim
Hemen gelmeyebiliyor bende öyle olmuştu bu yüzden güven sorunu yaşadık ve ilişkim bitti evlenmeden böyle şeyler yaşamamak en doğrusu sanırım sonrasında istemeyeceğimiz şeyler olabiliyor hakkınızda hayırlısı olsun

Aninda kanama olmayabilir. Yarin devam ederse kanaman buyuk ihtimalle adet olmussundur.aslinda kanin rengide belirleyici olur.

Back
X