Niye duygusal yaklaşsin ki? Ne gördüyse onu söylemiştir adam.
Gazlibezdense dudakları açmak bana daha mantıklı geldi.
Ama şu da önemli;
Siz bir taciz gibi mi hissettiniz? Eğer öyle bir şey hissettiyseniz ya da bir artniyet sezdiyseniz bir daha gitmeyin derim ben.
Benzer bir şey benim de başıma gelmişti, check-upa girdiğim yerde detayli ultrason cektirmistim. Meme kontrolü falan da vardı bu yüzden sudyen yoktu. Doktorum benimle sohbet etti, gereksiz günlük muhabbetlere girdi, meme ultrasonumda da tuttu "hiç yağ yok,sadece kas var. Spor mu yapıyorsun" falan dedi. O an hasta koltuğunda olduğum için öyle boş sohbet edip gerginliğimi aldı sandım. Ama sonradan bana o check-up yerini tavsiye eden arkadaşla konuştuğumda onun o odadaki kalış süresinin beş dakika falan sürdüğünü söylemişti. Bense dakika tutmadım tabii ama en az 10 dakika öyle pehlivan gibi altımda pantolon üstüm çıplak kaldım odada...
Mesela bu da beni sonradan rahatsız etti. Ama hem o an ses çıkarmadigim , teşekkür edip güler yüzle odadan ciktigim için , hem de artniyetten yüzde yüz emin olamadıgim için herhangi bir şey yapamadım :/
Malesef biz kadinlar bazen böyle şeyler yaşıyoruz. Taciz / kasıt desen iftira atmış olabilirsin. Değil desen,içten içe öyle olduğunu düşünüyorsun.
O yüzden seni anlıyorum.
Doktorunu değiştir , mümkünse kadın doktor bul:) gerçi bazı kadın kadın doğum doktorları da ayrı hikaye oluyorlar. Smear testi verirken biri tuttu bana , "evli değil misin? Sevgilin var mı? Kaç yıldır berabersiniz?" Falan dedi. İnsan öyle anlarda, hele ki utandığı bir eylemde , hele ki beyaz önlüklü kişiye ters bir şey söyleyemiyor. Ama sonradan aklına gelip gelip kendine kiziyor...