Napacan kikızlık zarı kontrolünü nerde yaptırabilirim ?
Özel hastanedeki doktor bakamam savcılık kararıyla oluyor dedi ve bakmadı. Normalde bakması gerekmiyor mu özel hastane sonuçta devlet değil
Saçma sapan bir durum oldu bozuldu mu diye kontrol ettirmek istiyorumNapacan ki
Ne oldu tam olarak kızlık zarı zor bozulur dibine kadar girmesi lazım bir şeyin kan geldi miSaçma sapan bir durum oldu bozuldu mu diye kontrol ettirmek istiyorum
Sadece muayeneSadece muayene mi istediniz yoksa rapor da mı istediniz?
Erkek arkadaşım sürtünürken az da olsa girmiş olabilir. Yanma falan hissettim ama öyle ağrı falan yoktu. O gün regli ağrım başlamıştı zaten. Olaydan 1 saat sonra falan kan geldi kesik kesik koyu sonra duşa girdim çıktım hiç kan falan gelmedi gece baktığımda regli olmuştum oda kahve koyu renkti ve 3 gün boyunca reglim öyle devam etti zaten. O yüzden çok kararsızım o regli kanı mıydı yoksa kızlık zarı mı bunu öğrenmem lazımNe oldu tam olarak kızlık zarı zor bozulur dibine kadar girmesi lazım bir şeyin kan geldi mi
Sende mi parmakla bı iş karıştırdınErkek arkadaşım sürtünürken az da olsa girmiş olabilir. Yanma falan hissettim ama öyle ağrı falan yoktu. O gün regli ağrım başlamıştı zaten. Olaydan 1 saat sonra falan kan geldi kesik kesik koyu sonra duşa girdim çıktım hiç kan falan gelmedi gece baktığımda regli olmuştum oda kahve koyu renkti ve 3 gün boyunca reglim öyle devam etti zaten. O yüzden çok kararsızım o regli kanı mıydı yoksa kızlık zarı mı bunu öğrenmem lazım
Erkek arkadaşım sürtünürken az da olsa girmiş olabilir. Yanma falan hissettim ama öyle ağrı falan yoktu. O gün regli ağrım başlamıştı zaten. Olaydan 1 saat sonra falan kan geldi kesik kesik koyu sonra duşa girdim çıktım hiç kan falan gelmedi gece baktığımda regli olmuştum oda kahve koyu renkti ve 3 gün boyunca reglim öyle devam etti zaten. O yüzden çok kararsızım o regli kanı mıydı yoksa kızlık zarı mı bunu öğrenmem lazımSende mi parmakla bı iş karıştırdın?
Pembemsi kan gelşr ama senin adet kanındır büyük ihtimalleErkek arkadaşım sürtünürken az da olsa girmiş olabilir. Yanma falan hissettim ama öyle ağrı falan yoktu. O gün regli ağrım başlamıştı zaten. Olaydan 1 saat sonra falan kan geldi kesik kesik koyu sonra duşa girdim çıktım hiç kan falan gelmedi gece baktığımda regli olmuştum oda kahve koyu renkti ve 3 gün boyunca reglim öyle devam etti zaten. O yüzden çok kararsızım o regli kanı mıydı yoksa kızlık zarı mı bunu öğrenmem lazım
Pembe değildi koyu renktiPembemsi kan gelşr ama senin adet kanındır büyük ihtimalle
BozulmamısPembe değildi koyu renkti
benim ilk ilişki sonrası kahverengi gelmişti. konu sahibi sana da söyleyeceğim, evet hastanelerin muayene edebilmesi için savcılık onayı gerekiyor (tecavüz davası falan olması lazım)Pembemsi kan gelşr ama senin adet kanındır büyük ihtimalle
E nasıl emin olcam peki ben. Bu durum beni çok kötü etkiliyor emin olmam lazımbenim ilk ilişki sonrası kahverengi gelmişti. konu sahibi sana da söyleyeceğim, evet hastanelerin muayene edebilmesi için savcılık onayı gerekiyor (tecavüz davası falan olması lazım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?