• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı muayene

sibel777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2025
9
0
1
30
kızlık zarı kontrolünü nerde yaptırabilirim ?
Özel hastanedeki doktor bakamam savcılık kararıyla oluyor dedi ve bakmadı. Normalde bakması gerekmiyor mu özel hastane sonuçta devlet değil

bence umursamamanız gereken bir durum. ama muanr hakkında bir bilgim yok ne yazık ki :(

Sadece muayene mi istediniz yoksa rapor da mı istediniz?

Ne oldu tam olarak kızlık zarı zor bozulur dibine kadar girmesi lazım bir şeyin kan geldi mi
Erkek arkadaşım sürtünürken az da olsa girmiş olabilir. Yanma falan hissettim ama öyle ağrı falan yoktu. O gün regli ağrım başlamıştı zaten. Olaydan 1 saat sonra falan kan geldi kesik kesik koyu sonra duşa girdim çıktım hiç kan falan gelmedi gece baktığımda regli olmuştum oda kahve koyu renkti ve 3 gün boyunca reglim öyle devam etti zaten. O yüzden çok kararsızım o regli kanı mıydı yoksa kızlık zarı mı bunu öğrenmem lazım

Sende mi parmakla bı iş karıştırdınErkek arkadaşım sürtünürken az da olsa girmiş olabilir. Yanma falan hissettim ama öyle ağrı falan yoktu. O gün regli ağrım başlamıştı zaten. Olaydan 1 saat sonra falan kan geldi kesik kesik koyu sonra duşa girdim çıktım hiç kan falan gelmedi gece baktığımda regli olmuştum oda kahve koyu renkti ve 3 gün boyunca reglim öyle devam etti zaten. O yüzden çok kararsızım o regli kanı mıydı yoksa kızlık zarı mı bunu öğrenmem lazım

Sende mi parmakla bı iş karıştırdın?
Erkek arkadaşım sürtünürken az da olsa girmiş olabilir. Yanma falan hissettim ama öyle ağrı falan yoktu. O gün regli ağrım başlamıştı zaten. Olaydan 1 saat sonra falan kan geldi kesik kesik koyu sonra duşa girdim çıktım hiç kan falan gelmedi gece baktığımda regli olmuştum oda kahve koyu renkti ve 3 gün boyunca reglim öyle devam etti zaten. O yüzden çok kararsızım o regli kanı mıydı yoksa kızlık zarı mı bunu öğrenmem lazım

Pembemsi kan gelşr ama senin adet kanındır büyük ihtimalle

Pembemsi kan gelşr ama senin adet kanındır büyük ihtimalle
benim ilk ilişki sonrası kahverengi gelmişti. konu sahibi sana da söyleyeceğim, evet hastanelerin muayene edebilmesi için savcılık onayı gerekiyor (tecavüz davası falan olması lazım)

Zarın bozulmuşsa elin kesilirken nasıl kan gelirse öyle gelir. Koyu gelmez, pembemsi gelir. Senin eminim ki regl kanıdır. Kahve geldi diyen arkadaş muhtemelen kan bekledikten sonra bakmıştır. Çünkü oksitlenen kan kahveye döner ve kıvamı koyulaşır. Ki emin ol kızlık zarı direkt girişte değil. Ben vajinismus hastasıydım, dilatör, parmak denememe rağmen hiç kan gelmedi, ta ki ilişkiye kadar. İlişkide gidip gelme olayı da çok olduğu için kanama olur. Yine de ben emin olmak istiyorum diyorsan özel hastane yerine kliniklere git. Telefon üzerinden sor muayene oluyor mu diye. Sebep olarak da doğru olanı anlatırsın. Ama yine söylüyorum bozulmadığına eminim.

Back
X