Kızlık zarı muayenesi , gebelik riski

berilsj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
11
2
1
30
Merhabalar.

Geçen günlerde ilişkiye girdim. Çok bir şey olmadı. Çok acıyordu sonra bir baktım yarısı içimde. içimde pek kalmadı sonra dışarı boşaldı. Hiç kanamadı ama kızlık zarım genişlemiş , üst tarafında bir yırtık var ve sürekli beyaz renkte akıntı oluyor. Bu arada polikistik overım ve adetim 25 gün falan gecikti.

Doktora gitsem kızlık zarımı muayene edip kayıtlara "genel jinekolojik muayene" falan diye mi geçer? Yoksa kızlık zarı muayenesi diye mi? Bakire olmadığı mı kayıtlara geçirir mi? Belki saçma ama hiç bilmiyorum ve korkuyorum.

Zarında yırtık olduğunu nasıl gördün :) sanmıyorum kayıtlara geçeceğini ayrıca birlikte olmuşsun zaten neden muayene olmak istiyorsun

Merhabalar.

Geçen günlerde ilişkiye girdim. Çok bir şey olmadı. Çok acıyordu sonra bir baktım yarısı içimde. içimde pek kalmadı sonra dışarı boşaldı. Hiç kanamadı ama kızlık zarım genişlemiş , üst tarafında bir yırtık var ve sürekli beyaz renkte akıntı oluyor. Bu arada polikistik overım ve adetim 25 gün falan gecikti.

Doktora gitsem kızlık zarımı muayene edip kayıtlara "genel jinekolojik muayene" falan diye mi geçer? Yoksa kızlık zarı muayenesi diye mi? Bakire olmadığı mı kayıtlara geçirir mi? Belki saçma ama hiç bilmiyorum ve korkuyorum.

Genel olarak medeni haliniz bekarsa alttan bakmalari yasak hanimefendi...

Ultrasonla bakarlar.

Kuzenim bisiklet kazasinda kanama yaşadi hastaneye gittigimizde 5 kisi tarafindan muayene edildi. Cunku kizlik zarina herhangi yanlis mudahale de doktor suclulular 5kisilik doktor girdi ve kizlik zarina zarar gelmedigini kanamanin ustte oldugunu soylediler..

Eger gebelikten supheleniyorsaniz gebelik testi yaptirmalisiniz.

Ayrica işleme muayene diye geciyorlar.

Merhabalar.

Kaç yaşındasın? Reşitsen kimseyi ilgilendirmez

Zarında yırtık olduğunu nasıl gördün :) sanmıyorum kayıtlara geçeceğini ayrıca birlikte olmuşsun zaten neden muayene olmak istiyorsun

O yırtık normal mi onu merak ediyorum. Ve alt tarafı biraz ilginç.

Genel olarak medeni haliniz bekarsa alttan bakmalari yasak hanimefendi...

Ultrasonla bakarlar.

Kuzenim bisiklet kazasinda kanama yaşadi hastaneye gittigimizde 5 kisi tarafindan muayene edildi. Cunku kizlik zarina herhangi yanlis mudahale de doktor suclulular 5kisilik doktor girdi ve kizlik zarina zarar gelmedigini kanamanin ustte oldugunu soylediler..

Eger gebelikten supheleniyorsaniz gebelik testi yaptirmalisiniz.

Ayrica işleme muayene diye geciyorlar.
Kim diyor alttan muayene yasak diye devlet hastanesinde bakiremisin diye soruyorlar ona göre alttanda muayene ediyorlar ;)

Ben bu konularda artık düşüncelerimi kendime saklıyorum. Nasılsa aynı cevaplar diğer topiklerde var

Kim diyor alttan muayene yasak diye devlet hastanesinde bakiremisin diye soruyorlar ona göre alttanda muayene ediyorlar :KK66:

Ya neden bozuyorsunuz beni :olamaz: ben soruyu yanliş anlamişim :oops: ikinci kez okuyunca anladim.

Ben sandim ki adet olmadigi icin hastaneye gidecek alttan bakarlarmi diye soruyor :KK51:

Kim diyor alttan muayene yasak diye devlet hastanesinde bakiremisin diye soruyorlar ona göre alttanda muayene ediyorlar :KK66:

Ya neden bozuyorsunuz beni :olamaz: ben soruyu yanliş anlamişim :oops: ikinci kez okuyunca anladim.

Ben sandim ki adet olmadigi icin hastaneye gidecek alttan bakarlarmi diye soruyor :KK51:

Cok inandirici gercekten....Ne gibi yöntemle taaaa zarini, yirtigini görebildiniz anlamadim? Bisey daha dicektim ya neyse

Kayıtlara nasıl geçerler? Bakire olmadığım da kayıtlara geçer mi? Bu soruların cevabını merak ediyorum sadece.

Maşallah nasıl gördünüz zarı doktora gitmenize gerek yok kendiniz zaten teşhisi koymuşsunuz.

Back
X