ya iyide benim tutarsızlığım nerde anlamıyorum arkadaşlar vallahi herşey anlattığım gibi.hayatımda nişanlımdan başka hiçkimse olmadı.konuyu başlatırkenki pantolon mevzusunuda onunla yaşamıştım.sanırım tek tutarsızlığım hem korkmam hemde bunları yapmam.ama insanın elinde olmuyor bazen.işte cahillik ettim kontrolü elimde tutarım sandım ama olmadı.bi 10 saniyelik bişe 1 dakikalık bile değil ama tam birleşme olmadı zaten belkide ucu bile girmedi ama ben baskı hissedince çektim kendimi bilmiyorum.o gün hiç ama hiç kan gelmedi.ertesi gün tam 24 saat sonra kan geldi lavaboya çıkınca.sonra durdu ve bugünde her lavaboda geliyo.ara arada kasıklarımda ağrı oluyo.doğrusu buuuu.nişanlıda doktora gitmemi istemiyo.seni o koltukta düşünemiyorum olmuşsada olsun nevar diyo.ona güvenmelimiyim bilmiyorum sonuçta düğüne 3 ay var nolur nolmaz olduki aramız bozuldu zaten kız değil ben kanamayıda görmedim derse naparım ozaman.öel bir kişilikte değil ama insanoğlu işte çiğ süt emmiş.bide diyorum hiç üstüne düşme.sen nasılsa haberdar etin durumdan knamazsa o gece bu yüzden olduğunu bilecek ve ses edemiycek ki bozulmuşsada bozulsun napalım diyo.işte napsam bilemedim
Tutarsizliklar sunlar guzelim :
Nisanlinin penisine dokunuyosun sonra zar konusuna gelince ona soyleyemem utanirim diyosun
Kizlar sizce de yirtilmistir degil mi? bizden evet cevabi istedigin anlamina gelir yoksa korkan biri, yirtilmamistir degil mi? diye sorar
O kadar yakinlasiyorsunuz ve sen hala o kan gururum diyorsun ?! (hos bence gururla alakasi yok ya ben ilkimde kanamadim mesela)
Sonra ya nisanlim kanamadi gormedim derse diyorsun (senin gururun mu nisanlinin tepkisi mi? karar ver)
Ilerde nisanlin yuzune vurur diye korkuyorsan diger yasadiklarini da vurur sonuçta degil mi?
Nefs falan diyorsun ama senin gibi zar fobisi yasayan biri ancak vajinismus olur bu durumda zevk alamaz en azindan dugune kadar
Birde yazdiklarin sanki soyle yazmamizi istiyormussun gibi "evet nisanlin zarini yirtmistir, 24 saat sonra kanayabilir" boylece evlenecegin adam yapti, o gece kan yok

birde hymenoplasti topiginde ne isin var? evlenecegin adam zarini yirtti diye hymenoplasti yapmayacaksin ya, bilgi almaya gittim dersin simdi
Ya doktor çoktan zar yirtilmis derse nisanlimin yaninda diyorsun, o zaman sen de geçen hafta oldugunu dusunuyorum dersin doktora oldu bitti ama yok doktor bu bir haftalik degil bayadir yirtilmis der diye korkuyorsan bilemem
Iki seçenek var, ya dersin ki ben dugun gecem esime bakire falan filan iste teslim edecem kendimi ve el ele tutusur opusursunuz en fazla
Ya da dugunu beklemek istemiyorum dersin beraberlik yasarsiniz
Kisacasi ya bisey yapma ya da adam akilli yap ve yaptiginin arkasinda dur (en azindan delikanli ol)