Kızlık Zarı Ne Değildir?

knyali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
135
44
28
32
Bu sitede benim gibi vajinismus rahatsızlığı yaşayan bir çok arkadaşım var.Kizlik zarının kalın olduğundan,ilişkiye giremediği için kızlık zarını aldirdigindan v.s bahsedenler oluyor.Bizim gibi rahatsızlığı olanlari bu söylemler daha çok ürkütüp korkutuyor.Bu yüzden önce kızlık zarı nedir?Zar denen bir şey var mıdır?Bunları bilip öğrenmek gerekiyor.Bunu en güzel şekilde Kadın hastalıkları doktoru Banu Çiftçi YouTube kanalında çok güzel anlatıp paylaşmış.Kizlik zarı ne değildir?başlığı altında.Herkesin izlemesini tavsiye ederim.

Vajinismus icin bir sey yapiyor musun canim?

Bence herşeyden önce rahat davranmalısın kafana takmadan oluruna bırak. Ne insanların anlattığı kadar zor, nede kanamalı. Toplum baya abartıyor. Bu yuzdende coğu genç kızın korkulu rüyası haline geliyor

Bir de doktora gorunup muayene olurken doktorun ""evet baya kalin ciddi kanama olacaktir"" demesi var.
Korkmamak adına doktora gidip kanamayi beynime kaziyarak döndüm.

Bir de doktora gorunup muayene olurken doktorun ""evet baya kalin ciddi kanama olacaktir"" demesi var.
Korkmamak adına doktora gidip kanamayi beynime kaziyarak döndüm.
Erkek yeterli sekilde hazirlarsa, kadin da kasmazsa kanama olmuyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…