Kızlık zarı sonradan bozulur mu.

dmthrzm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
1
0
1
29
Merhaba 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Evlilik öncesi cinsel hayatım olmadı. İlk cinsellikteyse kan gelmedi benden ve yaklaşık 9 ay her ilişki de acı çekiyordum. Penis sona dayanıyormuş gibi canım yanıyordu.. ve kendimi bildiğimden beri adet sorunları yaşıyordum. Hep çok az ve kısa sürüyordu adetim . Hamile kalamıyordum üstelik. 3 ay önce ki ilişkimde içimde bişey yırtılmış kopmuş hissi gibi oldu eşime de söyledim ihtimal vermedi. Sonrasında ki adetim 8 gün ve dlu dolu geldi (ilk kez) ve adet sonu hamile kaldım. İstemsizce aklıma esnek kızlık zarı durumu geldi. Araştırmaya çalışıyorum ama pek detaylı bilgi yok benim durumumla ilgili. Sonradan yırtılmış olma ihtimali var mı acaba.? Birde 4 yaşımdayken samanlık damından düşmüşüm vajinamdan kan gelmiş. Ama eski ihmalkarliktan hastaneye götüren olmamış. İlk ilişkimde bu yüzden kan gelmediğini düşünüyorum.

Kızlık zarı yırtılan bir şey değil. Zaten açıklığıyla var olan bir şey. Araştırmanıza üzerine düşünmenize gerek yok.

Bunu bir muayene işe öğrenebilirsiniz. Burada ne söylense boş

Eşiniz sorun ettiği işin mi hala bunun üzerine düşünüyorsun 1 yıl geçmiş niye üstünde duyuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…