Kızlık zarı sorunu yardım edin

E iyi de böyle bi tip ufak bir olaydan bile nem kapıp üzerine yürüyebilir. Yol yakınken dön bu işten yoksa kendine çok yazık edeceksin
Aynen bu şekilde zaten her şeyden nem kapar 2 senelik ilişkimizde 1.5 yıl böyleydi birbirimize alıştık artık zorlanmıyorum ayak uyduruyoruz ama bu konuyla alakalı bi sorun çıkarsa o zaman napıcam hiç bilmiyorum işte

Bu haldeyken evlenmeyin kafanızı toplayın . ömür boyu size sorun çıkaracağını düşündüğünüz biriyle delirdiniz mi nie evlenıyorsunuz ?

Geçen gün bir konu vardı kadın mağaza da erkek çalışana soru sordu die kocası erkeklerle çok kolay konuşabiliyorsun die hemen laf çarpmış . Sizinkide iki gün sonra taksiye binseniz adamla yalnız kaldın die kavga çıkarır tipten kaç kurtar kendını bak Allah’a bırakmadan nasıl bir bela olduğunu kendisi Senın gözüne sokmus ama sen devam etmıssın bu herıfle .ne istiyon hayatını mahvetsin die illa nıkah masasına oturıp evet mi diyeceksin kaç kaç arkana bakmadan kaç hıcte üzülme tam tersi kurban kes dağıt

artık zorlanmıyorum ayak uyduruyoruz
Hayır durumun tam olarak ne olduğunu göremiyorsun. Böyle ufak şeylerden nem kapıp kavga çıkartan tip, yolda birine yan baktığını bile düşünse o günü sana zehir eder. Paranoyaklık derecesinde kafasında kurup beni aldatıyor musun diye kavga çıkartan tipler bile var. Olay, ben ona ayak uyduruyorum sıkıntı yok değil yani. Kafasında bir şey kurar yine üzerine yürür. Vazgeç ona muhtaçlığın mı var

Muhtaçlığım yok tabiki ama inanın kendisi benden daha da rahatsız böyle olduğu için isteyerek bilerek yaptığı bi şey değil
bu hariç her şeyiyle o kadar düzgün bi insanki bu huyu kendisini de çok yoruyor böyle biri olmak istemiyo ama karşı da koyamıyo düşüncelerine bi şey söylese yapsa 10 katı pişman oluyo bunu gördüğüm için bırakamıyorum yaptığının normal olduğunu düşünse böyle olamazdım ona karşı zaten

Ne demek döndüremiyorum? İnsan göz göre göre ruh hastasıyla neden evlenir?

Normal olduğunu düşünmesi bile korkunc . Bugün siz onu bırakamazsınız yarın o sizi bırakmaz başınıza bela olur takıntıları yüzünden

O da normal olmadığının farkında bu halinin bu yüzden kızamıyorum
Adam paranoyak sen bakire olmadığını ve bu adamın bu yüzden başına birşey getirme ihtimali olduğunu düşünüyorsun. Hem adamla inatla evleneyim hem bana çözüm bulun diyorsun. Ne yapalım dikelim mi zarı napalim. Bin tane mantıklı yol gösteren insan yazdı sana, inatla evlenecem evlenecem.. iyi git evlen yaşayacaklarını da sakın adama bağlama, bu senin tercihin.

Ben sadece böyle bi durumu yaşayan var mı evlenmeden önce aklına takılan varsa sonrasında nasıl oldu diye tavsiye almak istemiştim en başından beri benim tercihim olduğunun farkındayım maalesef sadece ona karşı değil etrafımdaki herkese karşı böyleyim kendimden çok karşımdakinin ruh halini anlamaya çalışıp onları mutlu etmeye çalışıyorum elimde değil kişiliğim böyle tam tersini yaptığımda inanın kendimi çok kötü hissederim istesem de kendi isteklerim hayatım mutluluğum benim için başkalarınkinden önemli değil keşke böyle biri olmasaydım ama bana doğrusu buymuş gibi geliyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…