- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi hastanekayitlari
Şuan adet zamanınız mi? Çünkü benim kanamam beş altı gün sürdü ilk ikiskiden sonra siz adet zannetmiş olabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekür ederim bu düşünceniz içinYargılamıyorum zaten canım bunlar insanların tercihleri bekarken yapanlara bile akıl vermek beni ilgilendirmez ben sadece kan gelip gelmemesine bu kadar takılma kendini bu kadar kasma diye söylüyorum sen kadın olduğun İçin değerlisin yani![]()
Adet zamanıma 1 hafta vardı ve erken olmazdım ben geç olurdu sadece 1 2 gün oynardı ilk defa böyle oldu yaptıktan ertesi gün bide böyle ince böyle et perde gibi olur ya et gibi öyle şey geldiŞuan adet zamanınız mi? Çünkü benim kanamam beş altı gün sürdü ilk ikiskiden sonra siz adet zannetmiş olabilirsiniz.
Hayır anlamadiniz nişanlım böyle bişey demiyor zaten kan geldi ama ertesi gün adet gibi kan gelmeye başladı onu anlamyrm diyrm yoksa nişanlım böyle şeylere takılan bı insan dgl emin olTüh nişanlınız iki damla kanı göremeyince o zaferi(!) yaşayamadı mı?
Bunun üzerinde durmanız çok anlamsız.
Bu devirde kimseye guvenmemek ger
Nişanlım bugüne kadar böyle bı istekte bulunmadı 2 senedir nişanlıydk o süre zarfında dokunmadıBu devirde kimseye guvenmemek gerek![]()
Regl bitince tekrar deneyin.Ama şöyle diyim bilgi eksikliğimiz oluyor hepimizin kızlık zarı hymen dediğimiz vajına etrafını saran minik kan pıhtıcıklarıdır. Öyle bir zar patlayan yırtılan birşey değildir.Bu durumda birleşme oldugundan esneme yapar bu şekılde kırmzılık olur. Acı ağrı duymamak için en önemlisi kasılmamak ve ilişki anında nefes kegel egzersizlerini yapablirsiniz![]()
Muhtemel olmuş gibi bahsettiğin şey canımYa kimseye de danışamadim hani oldumu olmadimi korkum var bayaha
Bozulmuş anlattığıniza göreMerhaba arkadaşlar nişanlımla ilişkiye girdik ama bozuldumu bozulmadimi anliyamadik ilk denemede kanadı onda kan vardı azıcık bende snra bıraktık 5 6 saat snra Bİdaha denemeye çalıştık tekrardan ufacık kan vardı 1 sonra adet oldum sizce bozulmuş mudur
Bozulmuş kiminde az kiminde çok gelir kan . Bunun bi kuralı yok. Benim bi çarşaf geldi. Sizde bi damla gelir. Bunu bilemezsiniz anın keyfini yaşayıp çıkartmak yerine buna takılmayın