Kızlık zari yırtılıp yirtilmadigi

Şuan adet zamanınız mi? Çünkü benim kanamam beş altı gün sürdü ilk ikiskiden sonra siz adet zannetmiş olabilirsiniz.

Bozulmuştur. 2 kez ilişkiye girmişsiniz sonrasında kanama olur yoğunluğu kişiden kişiye değişir. İlkinde erkek arkadaşım boşaldıysa ikinci girişte az da olsa hamile kalma ihtimalin oluyor içeride kalanlardan. Korunmasızsan ertesi gün hapı almalısın

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan adet zamanınız mi? Çünkü benim kanamam beş altı gün sürdü ilk ikiskiden sonra siz adet zannetmiş olabilirsiniz.
Adet zamanıma 1 hafta vardı ve erken olmazdım ben geç olurdu sadece 1 2 gün oynardı ilk defa böyle oldu yaptıktan ertesi gün bide böyle ince böyle et perde gibi olur ya et gibi öyle şey geldi

Patladı, yırtıldı, bozuldu söylemleri bir tek bana iğrenç geliyor olamaz

Bozulmustur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüh nişanlınız iki damla kanı göremeyince o zaferi(!) yaşayamadı mı?

Bunun üzerinde durmanız çok anlamsız.

Tüh nişanlınız iki damla kanı göremeyince o zaferi(!) yaşayamadı mı?

Bunun üzerinde durmanız çok anlamsız.
Hayır anlamadiniz nişanlım böyle bişey demiyor zaten kan geldi ama ertesi gün adet gibi kan gelmeye başladı onu anlamyrm diyrm yoksa nişanlım böyle şeylere takılan bı insan dgl emin ol

Regl bitince tekrar deneyin.Ama şöyle diyim bilgi eksikliğimiz oluyor hepimizin kızlık zarı hymen dediğimiz vajına etrafını saran minik kan pıhtıcıklarıdır. Öyle bir zar patlayan yırtılan birşey değildir.Bu durumda birleşme oldugundan esneme yapar bu şekılde kırmzılık olur. Acı ağrı duymamak için en önemlisi kasılmamak ve ilişki anında nefes kegel egzersizlerini yapablirsiniz🤗

İyi de zaten adam nişanlinizmiş bozulsa bile kendisi bozduğunu görmüyor mu madem kendini tutamayip cinsel ilişki yaşıyor o zaman bıraksın ilk geceyi ritüelini.Ne saçma hem karnım doysun hem pastam dursun

Bozulmuştur büyük ihtimal ama anlamadığım bozulması ya da bozulmaması neyi değiştirecek de dert ettiniz? Bozulduysa zaten evliymişsiniz ve istiyormuşsunuz. Bozulmadıysa yine zaten evliymişsiniz ve istiyormuşsunuz. Kanama bitince tekrar deneyebilirsiniz. Sorun nerde 🤷‍♀️

Bozulmuş kiminde az kiminde çok gelir kan . Bunun bi kuralı yok. Benim bi çarşaf geldi. Sizde bi damla gelir. Bunu bilemezsiniz anın keyfini yaşayıp çıkartmak yerine buna takılmayın

Evet orası öyledir ama biz İlkin denedik içine girmedi zorladı kan geldi aradan 3 4 saat snra tekrardan denedik kan geldi git gel olmadı. Ertesi gün âdet gibi kanamam oldu 2 gün oldu anlamadım bı türlü şimdi durdu sizce neden i nedir

Back
X