Kızlık zarı

• Konu Sahibi Konu Sahibi incikk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

incikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
34
2
1
25
Kızlık zari muayenesi zara zarar verir mi bu mümkün mü
İçimde bir konudan dolayı şüphe vardı muayene oldum bir sorun yok dedi doktor sonrasında iç carsıda nokta kadar kan vardı ve 3 gün boyunca günde bir kez taharet sonrası peçeteye pembe lekeleri gördüm
Muayene şöyle ki dudakları çekiştirip 30 saniye kadar inceliyor tabi bu cekistrme sırasında canı acıyor insanin ama ben zaten bu konuya takık olduğum için korkuyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu tarz bir muayenenin zarar vermesi söz konusu değildir de mi uzman doktor kontrolünde yapılmış

Camsirda nokta kadar kan gördüm sonra eve gidip tuvalet sonrası yıkayınca pembe leke gördüm 3 gün günde belki 1 kez yani baya az ama pembe renkli oluyor diyenler var panik oldum acaba iç dudaklar ya da dışta bir yer tahriş mi oldu diye de düşünüyorum zararı olsa böyle bir muayene olmazdı zaten değil mi uzman bir doktor zarar vermez değil mi

Korkma zarar görmemıstır.muayeneden dolayı dış yüzey tahrisi olmuşssundur ondandır.

Korkma zarar görmemıstır.muayeneden dolayı dış yüzey tahrisi olmuşssundur ondandır.
Çok sağ olun evli değilim bu konularda bilgisizim internette pembe leklenmeler devamlı oluyor kızlık zari bozulunca diyenler olmuş korktum ben de

İç dudakları çektigi için o an ağrı oldu ama o da normal herhalde başka nasıl görecek zaten

Kızlık zarı öyle bir şey değil o şekilde bozulması biyolojik olarak mümkün değil.

İçime bir anda şüphe düştü resmen sanki muayene de yanlış bir şeyler oldu gibi sacma salak bir fikre kapıldım bir de zaten kızlık zari muayene ile bozulsa nedne muayene etsinler şimdi baktım gittiğim doktor 35 yıllık meslek hayatindaymis neyi nasıl yapacağını bilir gibi geldi umarım sadece iç dudak ya da vajina girişi tahrişi falandır bu konu kafami çok kurcaladi psikoloji bozuldu resmen

Minicik bir kanama ardından taharet sonrası pembe pembe pecetede gördüm korktum zaten dudaklarda hafif kızarıklık da vardı

Fikri bilgisi tecrübesi olan ablalarım yardımcı olabilir mi 20 yaşındayım bu arada 25 öylesine tarih girdiğimden görünüyor

Kızlık zarı muayenesine niye gittiniz ki?

Çekiştirmeyle bozulmaz bence.Benim çok zor gerçekleşmişti eşimle yaşadığım ilk ilişki .Kanamam öyle olmuştu.Oraya kuvvetli bir basınç uygulanması lazım ki bozulma olsun.

20 li yaşlarımda evlenseydim senin yaşında kızım olabilirdi şimdi.Bir anne abla olarak söylüyorum madem bu kadar korkuyorsun buna göre yaşa.Duruşun belli olsun.Korkacağın şeyler yaşatma kendine ablacım.Ayrıca korkma bozulmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…