Çok sağ olun evli değilim bu konularda bilgisizim internette pembe leklenmeler devamlı oluyor kızlık zari bozulunca diyenler olmuş korktum ben deKorkma zarar görmemıstır.muayeneden dolayı dış yüzey tahrisi olmuşssundur ondandır.
Bu durumu başka bir doktara sorsam acaba kızar mı böyle bir şey düşündüğüm içinKorkma zarar görmemıstır.muayeneden dolayı dış yüzey tahrisi olmuşssundur ondandır.
Çok sağ olun evli değilim bu konularda bilgisizim internette pembe leklenmeler devamlı oluyor kızlık zari bozulunca diyenler olmuş korktum
işte o esnada ufak deformasyon olmuş vajinada ondandır.Kızlık zarına zarar vermez doktorİç dudakları çektigi için o an ağrı oldu ama o da normal herhalde başka nasıl görecek zaten
Kızmalı kızması gerek kızlık zarı bu allah askına niye bu kadar ilahlastırıyorsunuz ya hiç bişey olmaz merak etmeyinBu durumu başka bir doktara sorsam acaba kızar mı böyle bir şey düşündüğüm için
Incik 25 yaşındasın araştır et biraz yavrum yaBu durumu başka bir doktara sorsam acaba kızar mı böyle bir şey düşündüğüm için
İçinin rahatlaması için sorabilirsin.Kızmaz kızarsada kızsın.Bu durumu başka bir doktara sorsam acaba kızar mı böyle bir şey düşündüğüm için
Sadece farklı kişiler de aynı şekilde mi düşünüyor diye merak ettim siz neden rahatsız oldunuz bu durumdanYazmışlar zaten. Kim yazarsa tatmin olursun mesela?
Çekiştirmeyle bozulmaz bence.Benim çok zor gerçekleşmişti eşimle yaşadığım ilk ilişki .Kanamam öyle olmuştu.Oraya kuvvetli bir basınç uygulanması lazım ki bozulma olsun.Kızlık zari muayenesi zara zarar verir mi bu mümkün mü
İçimde bir konudan dolayı şüphe vardı muayene oldum bir sorun yok dedi doktor sonrasında iç carsıda nokta kadar kan vardı ve 3 gün boyunca günde bir kez taharet sonrası peçeteye pembe lekeleri gördüm
Muayene şöyle ki dudakları çekiştirip 30 saniye kadar inceliyor tabi bu cekistrme sırasında canı acıyor insanin ama ben zaten bu konuya takık olduğum için korkuyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu tarz bir muayenenin zarar vermesi söz konusu değildir de mi uzman doktor kontrolünde yapılmış
20 li yaşlarımda evlenseydim senin yaşında kızım olabilirdi şimdi.Bir anne abla olarak söylüyorum madem bu kadar korkuyorsun buna göre yaşa.Duruşun belli olsun.Korkacağın şeyler yaşatma kendine ablacım.Kızlık zari muayenesi zara zarar verir mi bu mümkün mü
İçimde bir konudan dolayı şüphe vardı muayene oldum bir sorun yok dedi doktor sonrasında iç carsıda nokta kadar kan vardı ve 3 gün boyunca günde bir kez taharet sonrası peçeteye pembe lekeleri gördüm
Muayene şöyle ki dudakları çekiştirip 30 saniye kadar inceliyor tabi bu cekistrme sırasında canı acıyor insanin ama ben zaten bu konuya takık olduğum için korkuyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu tarz bir muayenenin zarar vermesi söz konusu değildir de mi uzman doktor kontrolünde yapılmış
Açıklama yapmak istememiş.İçimde olan bir dırumdan dolayı demiş.Üzüldüğü bir durum sanırım.Bu yüzden sormak istemedim ben.Kızlık zarı muayenesine niye gittiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?