• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

eklmns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2025
4
0
1
30
Merhabalar arkadaşlar, normalde yarın kızlık zarımı diktirmeye gidecektim. Fakat sonra vazgeçip karşımdaki kişiye her şeyi anlatmaya karar verdim. Hiçbir soru bile sormadı. Konuşmama kararı verdi. Bende saygı duydum. Psikolojik kötüyüm. İnce çizgisi olduğu için konuşmamak en doğrusu diye de ben yazdım. Mantığıma laf geçiriyorum ama kalbime geçiremiyorum dedi. Kalp geçici mantık en iyisi dedim. Kalbim çok ağrıyor. 1 sn bile ayrı kalamazken sabah sıfırdan bir hayat başlayacak hayırlısı olsun inşallah

Seni gerçekten seven insan bunlara takılmaz…Sen de kalbini yorma artık…Sanki kendileri lekesiz süt…Hayatını yaşa…

Baştan size bunu sormuş muydu karşı taraf ? Sorduysa o zaman hayatınızdan çıkarmalıydınız ince çizgisi oldugunu belirttiyse . (İnce çizgisine tükürdüğüm 😒 )
Sizi gerçekten seven birsinin en son takılacağı şey bile değil bu

o sordu da siz aksi şekilde söyleyip devam edip yalan söylediniz ve bağlandıysanız kendınıze yazık etmıssınız umarım çabuk geçer acısı

Baştan size bunu sormuş muydu karşı taraf ? Sorduysa o zaman hayatınızdan çıkarmalıydınız ince çizgisi oldugunu belirttiyse . (İnce çizgisine tükürdüğüm 😒 )
Sizi gerçekten seven birsinin en son takılacağı şey bile değil bu

o sordu da siz aksi şekilde söyleyip devam edip yalan söylediniz ve bağlandıysanız kendınıze yazık etmıssınız umarım çabuk geçer acısı
Sormak da değil bazı konularda kırmızı cizgilerim var dedi. Baktım aile tanışması yaklaşıyor anlatmak istedim. İyiki de anlatmışım baksanıza sevmiyormuş demek ki... Rabbim hayırlısını versin. Umarım çabuk geçer. Kadir kıymet bilen birisi çıkar.

Back
X