Kızlık zarıizmir

bysenaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
4
0
31
Merhaba arkadaşlar,Uzun zamandır içimde tutmaktan yoruldum,ne yapacağımı bilemiyorum.Vicdanım hele..
Size anlatmak istiyorum ve izmirde nerede yaptırabilirim özellikle güvenli ve hijyenik
Bundan 10 ay önce biriyle tanıştım ve kendisi yabancıydı.O kadar farklıydık ki ,insan aşık olunca gözü bşişey görmez denir ya öyleydim.Zamanlar ilerledikçe seks konusunu açmaya başladı ve bakire olduğumu söledim.Oda bir erkek oldugu için doğal ihtiyacını karşılaşması gerektiğini ve artık sevgili olmayacağımızı söledi.Seks konusunda okadar çok kavga ediyorduk ki diğer hersey güzeldi ama.Hatta birgün ben ,yakın arkadaşım ve kendisi gibi toplu seks fantazisi yaptıgını söylediğinde mekanı terkettim ve arkasından yine büyük kavga ettik.Hani o an dünyanız odur ve kaybetmek istemessiniz ya bişekilde barışıyorduk.Sevişme oluyordu ama kıyafetlerle ve hep sinirli evine gidiyordu çünkü ben bişey yapmıyordum oda boşalamıyordu hep ağrım var ağrım var diyordu.Yatıp kalkıp konumuz buydu ve inanlmaz derece psikolojik baskı yapıyordu.Bir yandan onla birlikte olmak istiyordum bi yandan da korkuyordum.Benim korkumu kullanarak bunu başardı.Elini özel bölgeme götürdü,dikkatli olmasını söledim.Tam öpüşürken eliyle vajinama soktu ve o acıyı hissettim.Apar topar çantamı aldım ve kendi evimie gittim.Eve gidesiye kadar külot,günlük pedim kan içerisindeydi.Arkamdan geldi ve bunun çok normal bişey oldugunu söledi.Ogün tokat atışımı unutamıyorum,Onu resmen yolun ortasında tokat mı dürtmek mi itmek mi neler yaptgımı unutamam eve geldiğimde perişan haldeydim ve ruhsuz hissettim.Şuan hala öle hissediyorum.Bunu beni yadırgayın diye yazmıyorum,Şuan vicdanen iyi değilim,aradan zaman geçse bile Keşke diyorum.Bize verilen o kutsal şey keşke ama keşke bişekilde kendiliğinden oluşssa veya yapılansa.Erkeklerden tiksiniyorum,kendimden uzaklaştırıyorum o olay olduktan sonraki aylarda her gece ağlamaktan harap oldum.

Lütfen izmirde yaptırabilceğim bir yer söyleyin.Ben öğrenciyim ve kendi maddiyatımla bunu halletmek istiyorum.

Teşekkürler

1.si o kutsal bir şey değil
2.si burda herkes sana yüklenicek gün içinde :) hazırlıklı ol sinirlerin bozulabilir..

Kızlık zarı kutsal bir şey değildir. Kızlık zarı bebekken mikroplardan korunman için vardır. Sadece kandır. Hiçbir şeyin simgesi değildir temelde. Kadınların omzunda bir yük haline getirilmiştir. Seks ihtiyaç , yapmalıyız. Sana böyle baskı kuran bir adamla değil ama. Yanlış kişiyi seçmen dışında bir sorun yok. Kızlık zarını diktirme bence.

Hatalar insanlara mahsustur sakin isyan etme ama karsindaki insan da gercekden sana değer verse bu şekilde baskı yapmazdı sana ve senin zaafından faydalanmazdı bence sana diktir yada diktirme demem sadece sunu düşün her şey iki bacak arasında değildir bence diktirirsen ileride evlenecegin kişiyide kandırmış olmayacakmisin bunun vicdan yükü nu tasimiyacakmisin diktirmessen de seni olduğun gibi kabullenecek seviyorsa gerçekten

X