Kizlik zarim bozulmamis olabilir mi

saribelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
11
2
36
27
erkek arkadasimla defalarca cinsel iliskiye girdik. duzenli bir seks hayatimiz var ama bugune kadar hic kan gelmedi gelmiyor nedeni ne olabilir ? kizlik zarim bozulmamis mi esnek mi yoksa bozulduysa da kan gelmiyor olabilir mi ? kafama asiri takiliyor doktora gitmek istemiyorum goruslerinizi veya tecrubenizi paylasirsaniz sevinirim

Zarın esnek olabilir yada doğuştan zarın olmayabilir ya da zar dediğimiz o mukoza tabakasına kılcal damar olmayabilir jinekolojik muayene olmadan bilemezsin

Esnek olabilir. Niye kafanıza taktınız bu kadar?

Ne onemi var? Su veya bu sebepten ne fark eder yani?
Konu sahibi yok ortada. Yanıt da yok. İlişkiye girmiş zaten girerken kan gelip gelmeyeceğini bilemez önceden ama bekaretinin bozulacağını bilir dolayısıyla bunu zaten göze almış kan gelse ne olur gelmese ne olur? Buraya niye konu açtı? acaba erkek arkadaşı bakire olduğuna mı inanmadı? diyeceğim ama aklıma gelen diğer ihtimal daha ağır basıyor. konusahibi erkek ; kız arkadaşı ile ilişkiye girmiş ve kızdan kan gelmemiş anlaşılan. Yeni üye; ilk konu tek konu.

ne önemi var? zarın esnektir , doğuştan yoktur.zaten yatak çarşaf batıran kan gelmez ki, adam ne yaptığını biliyorsa , doğru kibarlıkta yaklaşırsa içeri zaten sadece hafif bir lekelenme bulaşır adama sonra belki çamaşırına o kadar.doktora gitmeye niye korkuyorsun?

Benimkide öyle esnek çünkü takmayın bu kadar

benimde ilk gecemde kan gelmedi ve sonralarındada gelmedi ama öncesinde kimseyle birlikte olmadım doğru olan kan gelmemesi zaten

arkadaslar sifremi unuttum diye uzun suredir giremiyordum ahhxjwjd yorumlara kahkaha attim. hayir tabii ki herhangi bir onemi yok erkek arkadasim cok sukur benden daha bilgili bu konuda hicbir sey soylemedi. arkadaslar onemi olup olmamasina gerek yok, bir insan kendi vucudu hakkinda bir sey merak edebilir ve bunu kafaya takabilir. bozulup bozulmadigini merak ettim masallah herkes yorumuna "ne onemi var ?' tarzi bir ifadeyle girismis. yahu kime ne ? ben merak edip sordum. biliyosan cevapla bilmiyorsan gec ne yorumu neye yorum bu ? yok bakire oldugumu yutturacakmisim vs.. ne sacma yorumlar bunlar kendinize gelin arkadaslar. her seyde kotu niyet aramayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…