Kızlık zarım istemsiz bozuldu

havuclukek11238848

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
5
-3
1
19
Merhaba ben 19 yaşında bir kızım ve 10 aylık bir ilişkim var çok güzel ilerliyordu beni fazlasıyla seviyor bende onunla çok mutluyum ama ilerisini kendimde isteyen biri değildim yaşımın genç olduğundan kaynaklı onunlada istemiyordum açıkçası ama biz yaklaşık ilişkimizin 6-7 ayı boyunca sürtünme yoluyla sevişip birbirimizi tatmin ediyorduk ve bir gün hiç hissetmediğim kadar az yanlışlıkla içime girdi belki 1cm bile değil benden inanılmaz fazla bir kan aktı ondan sonra 3 gün içinde dikim işlemi gerçekleştirdim sevgilim karşıladı doktor bir tarafının az bir miktarda yırtıldığını onu diktiğini söyledi sizce diktirmeseydim diğer taraftan bir kanama gerçekleşir miydi?

Yanlışlıkla falan değil baya isteyerek olmuş o çocuk artık sabredememiştir. Hala sevgilisiniz ve bu şekilde yapmaya devam edeceksiniz. Her yanlışlıkta diktirecekmisin.henüz çok küçüksün madem zarına önem veriyorsun, ilerisini istemediğin biriyle böyle maceralara girme

doktor bir tarafının az bir miktarda yırtıldığını onu diktiğini söyledi

Merak ettim, yırtık saat 9 yönünde falan mıydı? S selinn1 ile iyi anlaşırsınız siz.

Onda da 1-2 cm ile yanlışlıkla ve istemsizce oluşan saat 9 yönünde bir yırtık vardı diye hatırlıyorum.

Diktirsem mi diye düşünüyordu. Siz işlemi gerçekleştirdiğinize göre akıl verebilirsiniz bence.

Merak ettim, yırtık saat 9 yönünde falan mıydı? S selinn1 ile iyi anlaşırsınız siz.

Onda da 1-2 cm ile yanlışlıkla ve istemsizce oluşan saat 9 yönünde bir yırtık vardı diye hatırlıyorum.

Diktirsem mi diye düşünüyordu. Siz işlemi gerçekleştirdiğinize göre akıl verebilirsiniz bence.
Benim sevgilime guvenim bile yoktu tek basıma doktora gittim aylar sonra kontrole hala ayrılamadım korkudan psikolojik sıkıntılarım oluştu bu olaydan sonra dikim falan yaptırmadım cünkü kabullenemedim içimde dikimdende korkuyorum yaptırıp memnun olmayan çok olmuş

Bu okadar zor bişey ki ben hiç bi zaman aşamadım sevgilim bile hiçbişey olmadığını söylüyor kanı görmüş olmasına rağmen psikolojik tedavi görmeyi düşünüyorum çünkü nefesim de ve yememde sıkıntılar oluştu yemek yiyemediğim için kaç tane doktora gittim hatta az önce doktordan geldim psikolojik olduğunu söyledi şuan dikimide asla zaten bilip bilmeden arastırmadan 3 gün içinde yaptırmazdım ben yaptıranlarla konuştum burdaki topiği okudum memnun olmayan çok ama ne yazık ki en ufak bi söz insanı derinden etkiliyor kimse dikkat etmiyor buna ben psikolojimle ugrasıyorum şuan mesela

Merhaba ben 19 yaşında bir kızım ve 10 aylık bir ilişkim var çok güzel ilerliyordu beni fazlasıyla seviyor bende onunla çok mutluyum ama ilerisini kendimde isteyen biri değildim yaşımın genç olduğundan kaynaklı onunlada istemiyordum açıkçası ama biz yaklaşık ilişkimizin 6-7 ayı boyunca sürtünme yoluyla sevişip birbirimizi tatmin ediyorduk ve bir gün hiç hissetmediğim kadar az yanlışlıkla içime girdi belki 1cm bile değil benden inanılmaz fazla bir kan aktı ondan sonra 3 gün içinde dikim işlemi gerçekleştirdim sevgilim karşıladı doktor bir tarafının az bir miktarda yırtıldığını onu diktiğini söyledi sizce diktirmeseydim diğer taraftan bir kanama gerçekleşir miydi?
Kalıcı diktirdiniz geçicimi nasil oldu süreç acaba zor mu ?

Back
X