La havleee arkadaşım durup durup konulara sunu yazmaktan vazgeç. Jinekolog musun? Bi kaç video izleyip uzman mı oldun?Hayır cinsel ilişkide ıslanma olursa yırtılma ve kanama olmaz yanlış biliyorsun
Ya arkadaş sanane istediğimi yazarım sana batan ney ya soruyu senmi yazdın sanane istediğimi cevap veririm git isineLa havleee arkadaşım durup durup konulara sunu yazmaktan vazgeç. Jinekolog musun? Bi kaç video izleyip uzman mı oldun?
Görmek istemiyorsan engelle alla alla zorlami tutuyoruz seni arzamisin nedir ya sanane vericem cevap alla allaLa havleee arkadaşım durup durup konulara sunu yazmaktan vazgeç. Jinekolog musun? Bi kaç video izleyip uzman mı oldun?
Kızlık zarı ile kafayı bozmuş biri. Laf anlatmakla uğraşma benceLa havleee arkadaşım durup durup konulara sunu yazmaktan vazgeç. Jinekolog musun? Bi kaç video izleyip uzman mı oldun?
En önemli soruyu sordunNasıl zedelendi
Eğitim yok evet ama internet çağındayız sağır sultan bile duydu. Bu formda bile aynı konu kaç defa açıldı. Zahmet edip araştırma yok ki. Direkt elime verin her şeyi. Bu kişi için eğitim olsa da bir önemi olmazdı.Normal bilmemeleriki cinsel eğitim yok
Allah aşkına, kilot, kilotun içinde ped varken sürtünüp, birde hamile kalmayayım diye ertesi gün hapı alanların olduğu bir ortamda ,acaba ne olduda zedelendi diye düşünmeden edemedim.belki de kendi kuruntusuEn önemli soruyu sordun
Ya korku ve kuruntu içine dert düşüyor daha sonra anlayacaklar ne denli gereksiz olduğunuAllah aşkına, kilot, kilotun içinde ped varken sürtünüp, birde hamile kalmayayım diye ertesi gün hapı alanların olduğu bir ortamda ,acaba ne olduda zedelendi diye düşünmeden edemedim.belki de kendi kuruntusu
Oda doğruEğitim yok evet ama internet çağındayız sağır sultan bile duydu. Bu formda bile aynı konu kaç defa açıldı. Zahmet edip araştırma yok ki. Direkt elime verin her şeyi. Bu kişi için eğitim olsa da bir önemi olmazdı.
Ben mi bozmusum pardon soru soran ben değilim ki cevap veriyorum sadece sizde okuyorsunuz ona bakilirsanizKızlık zarı ile kafayı bozmuş biri. Laf anlatmakla uğraşma bence
Ve cevapları beğenen sizsiniz hem beğenip hemKızlık zarı ile kafayı bozmuş biri. Laf anlatmakla uğraşma bence
Cevap ver geç yaYırtıldı (kağıt sanki )
Patladi ( araba lastiği)
Konu sahibi cekmis gitmis. . .Cevap ver geç yaben öyle yapıyorum cahilikleri onların sorunu araştırmacı değil demeki
Ortam bize kaldı deseneKonu sahibi cekmis gitmis. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?