Doğuma Hazırlık Kızllaaarrrrrrr sonunda dogurrdddummm ben :) :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
allah analı babalı büyütsün cnm.çok merak ettim nasıl oldu doğumun.merakla bekliyorum...........dualarımız hep seninleydi

Hayırlı sağlıklı evlat olsun Annesinin kuzusu olsun inşallah Çok sevindim ve sanırım rahat bi doğum geçirdin... Darısı başımıza inşallah Aynen böyle kendiliğinden Kısa zamanda ve sağlıkla olsun bizimki de.... Kıııız çok duygulandım ben heeee

Ayyy maşaAllah subhanAllah hayırlı uğurlu olsun. Allah bağışlasın. Ben de diğer arkadaşlar gibi doğum hikayeni dört gözle bekliyorum. Beklenen doğum tarihim 11 ocak, normal yapmak istiyorum. Darısı benim ve tüm hamilelerin başına...

Allah analı babalı buyutsun ınsallah hayırlısıyla darısı bize ınsallah en yakın zamanda dogum hıkayenı beklıyoruz.

ayy cnm benim yaaaa

allah analı babalı büyütsün. ağrın sancın yok dimi??

Gözünaydın! Allah analı babalı büyütsün, forumları gezerken hep görüyordum adını, darısı başımızahayırlı uğurlu olsun yavrun...

hayırlı olsun canım analı babalı ömürlü olsun.kac saat surdu dogumun?

10.30 gıbı agrılarım basladı.Hatta forumda gezınıp yattım yıne. 10 dk da bır gelıyordu ama ben aman gecer nasıl olsa dedım nedense Oyle can yakıcı olmayınca onemsemedım:) Sunı sancıya o kadar endekslemısımkı kendmı.. Baktım dıger on dk sonrası da gelıyor,yıne yıne. Ayaga kalktım esıme bugun doguma gıdıcez galıba dedım.Ayaga kalkmamla nısanım geldı :) 11bucuk gıbı evden cıktık 12 gıbı doktordaydık.4cm acılmam varmıs.Sunı sancı verdıler,7ye kadar cok buyuk agrı cekmedım.7 olunca agır bır agrı geldı ve 10 15 dk sonra 8 oldu derken 15.41de dogumum gerceklestı.Catala gectım ıkı ıkınmada dogumum gerceklestı.Dogum hıkayemı anlatmam lazım bır ara cok komıktı :)))

canım benım beklenen dogum tarıhım 3 aralıktı ama kızım ınatcılık yaptı 8ınde geldı Bebek gelecegı zamana kendı karar verıyor :)

saol canım duaların ıcın.opuyorum senı

Çok mutlu oldum rahat bi doğum olmuş Güle güle büyüt bebeğini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…