- Konu Sahibi dertlisezen
-
Merhaba canlarım,
Bugun 10.30dan sonra sancılarım basladı ve asyam berenım dunyaya geldi :) Sımdı evdeyım.Yarın ayrıntıları yazarım.saolun dualarınız ve temennılerınız ıcındarısı dıger anne adaylarının basına :)
hayırlı olsun canım analı babalı ömürlü olsun.kac saat surdu dogumun?
canım tebriklerrr allah bagıslasın kuzusunu darısıda bize olsun inşallah bende allahın izniyle bi aksilik cıkmazsa normal düşünüyorum nasıl şimdi teknolojide gelişti ya kolaymı oldu tam günündemi geldi ben internetten hesaplıyom satım 8 ekimdi 15 temmuza denk geliyo varmı bi fikrin???? :26:
ay ne güzel,hemende eve yollamışlar maşallah yaa..
demekki kolay olmuş doğumun..hadi gönlüne göre oldu normal oldu,bu kadar bekledin..
uzun bir hikayeni bekliyorum bak..dün sana dua etmekten bi hal oldum valla
bu yok dedim kesin doğuruyor,inşallah kolay olur ikiside sağlıklı bir şekilde kurtulur dedim
asya bereni kokla bizim için
10.30 gıbı agrılarım basladı.Hatta forumda gezınıp yattım yıne. 10 dk da bır gelıyordu ama ben aman gecer nasıl olsa dedım nedense Oyle can yakıcı olmayınca onemsemedım:) Sunı sancıya o kadar endekslemısımkı kendmı.. Baktım dıger on dk sonrası da gelıyor,yıne yıne. Ayaga kalktım esıme bugun doguma gıdıcez galıba dedım.Ayaga kalkmamla nısanım geldı :) 11bucuk gıbı evden cıktık 12 gıbı doktordaydık.4cm acılmam varmıs.Sunı sancı verdıler,7ye kadar cok buyuk agrı cekmedım.7 olunca agır bır agrı geldı ve 10 15 dk sonra 8 oldu derken 15.41de dogumum gerceklestı.Catala gectım ıkı ıkınmada dogumum gerceklestı.Dogum hıkayemı anlatmam lazım bır ara cok komıktı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?