Kızlar ben fala inanmam ama falsız kalmamak gerek suan ne görüyorsanız söyler misiniz sorularım da olcak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Falında telve görüyorum. Anlamı bayağı derin. Sen iyisi mi yıka o fincanı.Kızlar ben fala inanmam ama falsız kalmamak gerek suan ne görüyorsanız söyler misiniz sorularım da olcak![]()
Faldan anlamam ama üçüncü resim resmen göz ya
Gözü de geçmiş.Havaya bakan kirpikli bir kara göz :)Faldan anlamam ama üçüncü resim resmen göz ya
Ahahahah yıkadım coktanFalında telve görüyorum. Anlamı bayağı derin. Sen iyisi mi yıka o fincanı.
Hoslandigim kisi olabilir mi acaba ama oda kumral acıldım önceden biliyodu acildigimi ama sonra konusuyoruz acildigimdan beri biraz trip atinca soğudu öyle ona cok asigimGözü de geçmiş.Havaya bakan kirpikli bir kara göz :)
Nedenüç vakte kadar konunun kapanacağını görüyorum![]()
Cok iyi olur cok da güzel olur çok moralim bozukYasak değilse iyi bakarım yorumlamak isterim
O zamannn sihirli kelimeyi mi söyleseküç vakte kadar konunun kapanacağını görüyorum![]()
Valla ben önü açık bir yol gördüm şehirdışına gidebilirsin.Bir de asker traşlı bir erkek gördüm derli toplu giyinimli.Bir de b harfi gördüm isminde olabilir.Hoslandigim kisi olabilir mi acaba ama oda kumral acıldım önceden biliyodu acildigimi ama sonra konusuyoruz acildigimdan beri biraz trip atinca soğudu öyle ona cok asigim
Önceden acıldıgım beni reddeden cocuk o sanırımValla ben önü açık bir yol gördüm şehirdışına gidebilirsin.Bir de asker traşlı bir erkek gördüm derli toplu giyinimli.Bir de b harfi gördüm isminde olabilir.