Zaten kapatamiycam buyuk ihtimalle aklim takildieski çalıştığı yerde funda dan başka soracak kimse yok muymuş haksız değilsin bence ben olsam kapatmazdım konuyu sonu ne olursa olsun işin aslını öğrenirdim sonunda haksız da çıkacak olsam en azından içim rahat ederdi
Aynen isim uzatma konusuna daha fazla kizdim insan 8 senedir gorusmedigi kisinin ismini uzatarak yazmaz ya8 sene gecmis sonrada pat diye adini uzatarak mi yaziyor.. ben olsam didik didik ederdim konuyu o ne demekmis oyle.. hayirdir yani.
Cok sinirlendim ama bide Allah tarafindanmidir bilmem teli acip kapatmama ragmen hesabinin goruntusu kalmistiKizmakta haklisin
2 haftalik evli adam 8 sene görusmedigi kizi ne yapacakmis fevri davranmayin sakin olmaya çalisin takip edin biraz
Tabikide yazmaz akil isi degil.. samimi olunmayan insana o denli yazilmaz.. konuyu iyice arastirirdim ben olsamAynen isim uzatma konusuna daha fazla kizdim insan 8 senedir gorusmedigi kisinin ismini uzatarak yazmaz ya
İnanmadim altını caktirmadan ara bence olayı buyutursen bi daha cook dikkat ederIki haftalik evliyim esimle sorunlarim falanda yok tartismayiz iyi ilgili bir insan herneyse aksam ustu telefonumdan face adresine girdi sonra kapatip verdi ben girmeye caliatim kendi adresimle olmadi teli kapadim actim facebooka tam gircem onun hesabinin goruntusu var aksam ustu birine mesaj yollanmis ismi yazilmis sadece su sekilde fundaaaa bu ne dedim bu kiz kim sende ekli degil tanimiyorum.. oda eski calistigim yerden dedi birini sorcaktim peki arkadasinsa bu kiz niye ekli degil dedim silmistim zaten 2007 den beri gorusmuyoruz cevabini aldim 8 sene olmus gorusmeyeli ismini uzatarak yazmak neyin nesi ozaman dedim konu oyle boyle kapandi ama sinirlendim ya haksizmiyim gercekten bilmiyorum abarttimmi
Benmi abarttim dedim bir an ama icime sinmedi hic cunku ben hicbir arkadasima listemde bile olsa o sekilde yazmam basit gibi geliyor ismi uzatmis nolmus diyende olur belki ama ufacik ayrinti bile mide bulandiriyoTabikide yazmaz akil isi degil.. samimi olunmayan insana o denli yazilmaz.. konuyu iyice arastirirdim ben olsam
Bir tanidiklarini yani soracaksan madem funda falanca kisinin teli varmi desin oylece isim yazmazsinNe soracakmış?
Haklısın. .
EvetBir tanidiklarini yani soracaksan madem funda falanca kisinin teli varmi desin oylece isim yazmazsin
Bence abartmiyorsun kendin diyosun ben listemdekilere yazmam boyle diye onun listesinde olmayan ve 8 sene oncesindeki insana bu sekil yazmasi anormalBenmi abarttim dedim bir an ama icime sinmedi hic cunku ben hicbir arkadasima listemde bile olsa o sekilde yazmam basit gibi geliyor ismi uzatmis nolmus diyende olur belki ama ufacik ayrinti bile mide bulandiriyo
Aynen isim uzatma konusuna daha fazla kizdim insan 8 senedir gorusmedigi kisinin ismini uzatarak yazmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?