Kizmakta haklimiyim bilmiyorum

Wncstr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
87
39
3
37
Iki haftalik evliyim esimle sorunlarim falanda yok tartismayiz iyi ilgili bir insan herneyse aksam ustu telefonumdan face adresine girdi sonra kapatip verdi ben girmeye caliatim kendi adresimle olmadi teli kapadim actim facebooka tam gircem onun hesabinin goruntusu var aksam ustu birine mesaj yollanmis ismi yazilmis sadece su sekilde fundaaaa bu ne dedim bu kiz kim sende ekli degil tanimiyorum.. oda eski calistigim yerden dedi birini sorcaktim peki arkadasinsa bu kiz niye ekli degil dedim silmistim zaten 2007 den beri gorusmuyoruz cevabini aldim 8 sene olmus gorusmeyeli ismini uzatarak yazmak neyin nesi ozaman dedim konu oyle boyle kapandi ama sinirlendim ya haksizmiyim gercekten bilmiyorum abarttimmi

eski çalıştığı yerde funda dan başka soracak kimse yok muymuş haksız değilsin bence ben olsam kapatmazdım konuyu sonu ne olursa olsun işin aslını öğrenirdim sonunda haksız da çıkacak olsam en azından içim rahat ederdi

8 sene gecmis sonrada pat diye adini uzatarak mi yaziyor.. ben olsam didik didik ederdim konuyu o ne demekmis oyle.. hayirdir yani.

Kizmakta haklisin
2 haftalik evli adam 8 sene görusmedigi kizi ne yapacakmis fevri davranmayin sakin olmaya çalisin takip edin biraz

Zaten kapatamiycam buyuk ihtimalle aklim takildi

Kizmakta haklisin
2 haftalik evli adam 8 sene görusmedigi kizi ne yapacakmis fevri davranmayin sakin olmaya çalisin takip edin biraz
Cok sinirlendim ama bide Allah tarafindanmidir bilmem teli acip kapatmama ragmen hesabinin goruntusu kalmisti

Aynen isim uzatma konusuna daha fazla kizdim insan 8 senedir gorusmedigi kisinin ismini uzatarak yazmaz ya
Tabikide yazmaz akil isi degil.. samimi olunmayan insana o denli yazilmaz.. konuyu iyice arastirirdim ben olsam

ismi uzatarak yazmasi bir samimiyet gostergesi ama madem oyle bisey vardi niye evlendi seninle

İnanmadim altını caktirmadan ara bence olayı buyutursen bi daha cook dikkat eder

Tabikide yazmaz akil isi degil.. samimi olunmayan insana o denli yazilmaz.. konuyu iyice arastirirdim ben olsam
Benmi abarttim dedim bir an ama icime sinmedi hic cunku ben hicbir arkadasima listemde bile olsa o sekilde yazmam basit gibi geliyor ismi uzatmis nolmus diyende olur belki ama ufacik ayrinti bile mide bulandiriyo

Ne soracakmış?
Haklısın. .

Benmi abarttim dedim bir an ama icime sinmedi hic cunku ben hicbir arkadasima listemde bile olsa o sekilde yazmam basit gibi geliyor ismi uzatmis nolmus diyende olur belki ama ufacik ayrinti bile mide bulandiriyo
Bence abartmiyorsun kendin diyosun ben listemdekilere yazmam boyle diye onun listesinde olmayan ve 8 sene oncesindeki insana bu sekil yazmasi anormal

Aynen isim uzatma konusuna daha fazla kizdim insan 8 senedir gorusmedigi kisinin ismini uzatarak yazmaz ya

Konunun can alıcı noktası bu,kesin birşey var. Eşinin faceyi kullandığı mail adresini açıp incele bence

Her zaman söylüyorum ama biz kadınlar sabırsızız o an belli etmeyecektin takip edecektin sordunda sanki sana doğruyu mu söyledi.. Böylelikle daha dikkatli olması gerektiğini anladı tabi ortada bişey varsa.. Madem olan oldu şimdi yapman gereken ona inanmış ve takip etmiyormuş gibi yapıp gizlice takip etmek.. Soğukkanlı ol birşeyle karşılaşınca bu arada haklısın tabii ki..

Uzun zamandır konuşmadığın birine işin düşüp mesaj attığın zaman fundaa falan diye yazılır .
Diğer şekilde funda numarayı ver diye yazmak , isim düştü mesaj attım şeklinde olur .

Kimse 8 yildir görüşmediği birinin kiskanç ve hesabini kontrol eden bir erkek olmadiğindan emin olmadan samimice yazmaz Bekle bakalim o kendine çeki duzen verirse ustune gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…