- 25 Nisan 2014
- 264
- 130
- Konu Sahibi nurumoglum
bana kızmayın ..normalde şu konuyu başkası açsa,ne uğraşıyosun böyle şeylerle der gecerdim.
Ama bu kız beni öyle delirtiyor ki artık hiç yapmam dediğim şeyleri yapıyorum.
Bana yaptıklarını anlatsam kızı gırtlaklarsınız.Eski konularımdan belki hatırlarsınız.
Orada yazdıklarım dışında daha neler neler var.Neticede eşim de ben de nefret ediyoruz.
Ama kaynımla aramız çok iyi. Kaynım alır oğlumu gezdirir. Evine götürür.İzin veririm.
Çocuğumu kısıtlamıyorum hiç bir şekilde.
Bu hafta sonu eşimin dayısına davetliyiz.Biz eltimler ve kayınvalidemler.Dayısını çok severim ben de eşim de. Normalde eltimler var diye gitmeyiz aynı ortama girmiyoruz. Ama dayımın yengemin hatrı çok büyük.
Eşim c.tesi yoğun çalıştığından, iftardan sonra gelicek. Biz kayınvalidemlerle önden gidicez oğlumla.
Her aynı ortama girişimizde ben yüzüm asık ayrılıyorum.
Sürekli bi kendini ön plana atma çabası. Bensiz ortamlarda yapılanları anlatma.
Görümcelerimle samimiyetini ortaya çıkaracak konuşmalar.
Evet komik ama ben gergin dönüyorum eve.
Nasıl yapılır , nasıl becerilir bilmiyorum ama taktik verin bana.
Ama bu kız beni öyle delirtiyor ki artık hiç yapmam dediğim şeyleri yapıyorum.
Bana yaptıklarını anlatsam kızı gırtlaklarsınız.Eski konularımdan belki hatırlarsınız.
Orada yazdıklarım dışında daha neler neler var.Neticede eşim de ben de nefret ediyoruz.
Ama kaynımla aramız çok iyi. Kaynım alır oğlumu gezdirir. Evine götürür.İzin veririm.
Çocuğumu kısıtlamıyorum hiç bir şekilde.
Bu hafta sonu eşimin dayısına davetliyiz.Biz eltimler ve kayınvalidemler.Dayısını çok severim ben de eşim de. Normalde eltimler var diye gitmeyiz aynı ortama girmiyoruz. Ama dayımın yengemin hatrı çok büyük.
Eşim c.tesi yoğun çalıştığından, iftardan sonra gelicek. Biz kayınvalidemlerle önden gidicez oğlumla.
Her aynı ortama girişimizde ben yüzüm asık ayrılıyorum.
Sürekli bi kendini ön plana atma çabası. Bensiz ortamlarda yapılanları anlatma.
Görümcelerimle samimiyetini ortaya çıkaracak konuşmalar.
Evet komik ama ben gergin dönüyorum eve.
Nasıl yapılır , nasıl becerilir bilmiyorum ama taktik verin bana.