kızmayın ama onu delirtmek istiyorum

nurumoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
264
130
bana kızmayın ..normalde şu konuyu başkası açsa,ne uğraşıyosun böyle şeylerle der gecerdim.
Ama bu kız beni öyle delirtiyor ki artık hiç yapmam dediğim şeyleri yapıyorum.
Bana yaptıklarını anlatsam kızı gırtlaklarsınız.Eski konularımdan belki hatırlarsınız.
Orada yazdıklarım dışında daha neler neler var.Neticede eşim de ben de nefret ediyoruz.
Ama kaynımla aramız çok iyi. Kaynım alır oğlumu gezdirir. Evine götürür.İzin veririm.
Çocuğumu kısıtlamıyorum hiç bir şekilde.
Bu hafta sonu eşimin dayısına davetliyiz.Biz eltimler ve kayınvalidemler.Dayısını çok severim ben de eşim de. Normalde eltimler var diye gitmeyiz aynı ortama girmiyoruz. Ama dayımın yengemin hatrı çok büyük.
Eşim c.tesi yoğun çalıştığından, iftardan sonra gelicek. Biz kayınvalidemlerle önden gidicez oğlumla.

Her aynı ortama girişimizde ben yüzüm asık ayrılıyorum.
Sürekli bi kendini ön plana atma çabası. Bensiz ortamlarda yapılanları anlatma.
Görümcelerimle samimiyetini ortaya çıkaracak konuşmalar.
Evet komik ama ben gergin dönüyorum eve.

Nasıl yapılır , nasıl becerilir bilmiyorum ama taktik verin bana.

bana kızmayın ..normalde şu konuyu başkası açsa,ne uğraşıyosun böyle şeylerle der gecerdim.
Bana yaptıklarını anlatsam kızı gırtlaklarsınız.Eski konularımdan belki hatırlarsınız.
Orada yazdıklarım dışında daha neler neler var.Neticede eşim de ben de nefret ediyoruz.
Ama kaynımla aramız çok iyi. Kaynım alır oğlumu gezdirir. Evine götürür.İzin veririm.
Bu hafta sonu eşimin dayısına davetliyiz.Biz eltimler ve kayınvalidemler.Dayısını çok severim ben de eşim de. Normalde eltimler var diye gitmeyiz aynı ortama girmiyoruz. Ama dayımın yengemin hatrı çok büyük.
Eşim c.tesi yoğun çalıştığından, iftardan sonra gelicek. Biz kayınvalidemlerle önden gidicez oğlumla.

Bir insana verilebilecek en büyük ceza onu yok saymaktır

o orada değilmiş gibi davranman yeterli.

Benim annemde yengemle konuşmuyor aynı ortama girmiyor iftarlara o varsa bile gitmiyoruz millet bizi ayrı ayrı alıyor iftara mesela karşılaştılar bir yerde kesinlikle aynı kanepeye bile oturmaz. dinlemiyorum sohbete katılmıyorum başka sohbet dahil ediyor mesela yokmuş gibi :)

Orada öyle bir varlık yok gibi davranacaksın canım bu da aynen şu şekilde olacak baktın o yengenle konuşuyor ya sen kayınvaliden le konuşup komik bir durumsa basacaksın kahkahayı kesinlikle kendini soyutlama ortamdan. onun anlattıkları değersız kalsın millet seninkine dönsün inatla baktın yengen mutfağa gidiyor hemen arkasından git yani onu bastır. Aslında bu huyumu sevmem ama çok kişiyi sinir ettim böyle.

Orada öyle bir varlık yok gibi davranacaksın canım bu da aynen şu şekilde olacak baktın o yengenle konuşuyor ya sen kayınvaliden le konuşup komik bir durumsa basacaksın kahkahayı kesinlikle kendini soyutlama ortamdan. onun anlattıkları değersız kalsın millet seninkine dönsün inatla baktın yengen mutfağa gidiyor hemen arkasından git yani onu bastır. Aslında bu huyumu sevmem ama çok kişiyi sinir ettim böyle.

ya bende sevmem aslında. Nasıl bu hale geldim anlamıyorum.
Kendileri gibi yaptılar beni de..

ya bende sevmem aslında. Nasıl bu hale geldim anlamıyorum.
Kendileri gibi yaptılar beni de..
bazıları gerçekten hakediyor o zaman hakkını vereceksin eğer yapamıyorsanda hiç görüşmeyerek denk geldiğinde de sadece kaynınla konuşarak yapabilirsin bunu.

Umursama. Gereksiz bir rekabete de girme. Belki o da geriliyordur ama çaktırmıyordur.kendinden emin ve mutlu görün. Bu ona yeter.

X