- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Yok benimki 5 gun yasadi eger yumurtlama erken olmadysa...ama o zaman kiz isdeyen insanlar kolayca kiz cocugu sahibi olmazmiydi5 gün spermin yaşayabileceğini sanmıyorum en fazla 2-3 gündür ama uzun yaşayanlar kız evet :) hızlı hareket edenler ve az yaşayanlar da erkek
Bilmiuorm ya o zaman cok kolay olurdu cinsiyet secmekAslında bi çok formülü var ama tabi istisnalar da olabilir kadınla erkek aynı anda boşalırsa erkek erkek daha önce boşalırsa kız vs gibi :) ama ben baktığımda tüm formüller tütmüş gibi bizde
Ben 12+4 hamileyim ve 27 nisanda adet oldum 5 maystada iliskiye girdm ve o ay hic girmedik sehir disinda oldugu icinAslında bi çok formülü var ama tabi istisnalar da olabilir kadınla erkek aynı anda boşalırsa erkek erkek daha önce boşalırsa kız vs gibi :) ama ben baktığımda tüm formüller tütmüş gibi bizde
keske erkek olsa kizim var cunki bide gurcustanliyim ben burda bizim doktor 12 haftada kesin soyluyor yanilma olmuyor ama korkuyorm gitmeye2 3 haftaya belli olur bence cinsiyeti ama bence de kızdır o zaman ama adet bitimi sonrası ilişki olursa erkek olur diyolar bilemedim :)
nebilim korkuyorum cook 13 haftasi tam olsun gidicem yazarim sana burdanAy gidin bence öğrenin hemen bende 23 haftalık hamileyim erkek 2. İnsallah bizimde kız olur ama babası 8 kardeşler 6 sı erkek onlarda erkek baskın sanırım:)
kiİzimda bulantilarim hemen baslamisdi ama bunda ikinci aydan sonra basladi ve siddetlendi ama kizimda oldugu belirtlerden degisikTamam canım bulantın cok oluyor mu bazı şikayetlerden de anlayabilirsin kız erkek olduğunu aslında
Yok ben kizimda yatakdan kalkamiyodum hep kusuyodumEtrafımda kız olanlar var onların hep miğdesi bulamıyo :/ ve cok yorgun hissediyorlar
Bendede oyle oldu hic belirtim olmadu adet tarihim aklimda olmasa hic anlamazdm ikinci aydan sonra basladi tiksinmeler sora kusmalar sorada tukuruyorm hep simdi fazla salya olusuyorAynen işte bende onu diyorum kız olunca daha yorgun olunuyor ve halsiz benim erkek ben ilk zamanlar hiç hissetmiyordum bile hamile olduğumu
Katiliyorum...bilniyorum ama 5 gün yaşadığını tıp bile kabul etmiyor bence siz yumurtlama beklenen gününden 2-3 gün sonra yumurtlamışsınızdor yada belkide yaşamıştır kaç haftalık hamilesiniz ki suan ben cinsiyetini 11.haftada öğrendim ama genelde yumurtlamadan önce olunca koz olur diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?