adam hasta diyosun ustune ilgi mi bekliyorsun anlamadim???
Kızlar benim sevdiğim uzakta 8 ay hep onu görebilmek için bekledim. 1 Hafta önce yanıma geldi ve görüştük. Eve döndüğünde hastalandı hala da hasta serumlar iğneler baya kötüymüş durumu. Bilmiyorum belki bana öyle geliyor ama snaki eskisi kadar ilgili değil , ilgisi azalmıs gibi önceden daha cok üstüme düşüodu gibi hssediyorum. Görüşmeden sonra daha da beni beğendiğini söyledi bu arada. Ben hep şüphe barındırıyorum o ise bu duruma üzülüyor ,şüphelenme benden hiçbi zaman diye. Ve uzak olmak öyle acı veriyorki sürekli arada bir ip var ve o gerildikce kalbin acıyor gibi oluyor. Son zamanlarda ben cok kıskanclıklar yapıp üstüne düştüm birde acaba bu ona rahatlık mı veriyor hani sevgimi belli ettikçe anlamış dğeilim . Yorumlarınıza ihtiyacım var....
Belkide... Benimde ona ihtiyacım var napim bende kafadan hastayım bugünlerde psikolojim bozuk napabilirim..:gitme:
Nasıl yani?
Görüşmeden sonra sizi beğendiğini söylemek???
Zaten sizi beğenip sizinle 8 aydır beraber değil miydi bu adam?
Arkadaşınız için çok geçmiş olsun..
Ancak uzak ilişki çok zordur,herkesin harcı değildir.
Bunu bile bile başladığınıza göre ya durumu kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız..
İnternetten tanıstık biz facebook tan. Ama hemen bakıs acısı değiştrme kötü bakma olurmu. o beni eklese olmazdı bu ilişki ama bn eklemiştim bir tesadüf sonucu ve 8 ay sonunda görüştük. üni. kazanırsa ist. a gelicek daha yakın olucak inş. ikimizde ist.da okurus ve rahat olurus die umut ediyorum. . . . ama cok acıtıo uzak olmak 23 gün sonra tekrar geliyor 1 haftalığına daha sonra da tamamen gelicek kazanırsa üniversiteyi ve dersleri de cok iyi umudumuz bu..
İnternetten tanıstık biz facebook tan. Ama hemen bakıs acısı değiştrme kötü bakma olurmu. o beni eklese olmazdı bu ilişki ama bn eklemiştim bir tesadüf sonucu ve 8 ay sonunda görüştük. üni. kazanırsa ist. a gelicek daha yakın olucak inş. ikimizde ist.da okurus ve rahat olurus die umut ediyorum. . . . ama cok acıtıo uzak olmak 23 gün sonra tekrar geliyor 1 haftalığına daha sonra da tamamen gelicek kazanırsa üniversiteyi ve dersleri de cok iyi umudumuz bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?