• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızzlar görüşlerinizzz :(

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Kızlar benim sevdiğim uzakta 8 ay hep onu görebilmek için bekledim. 1 Hafta önce yanıma geldi ve görüştük. Eve döndüğünde hastalandı hala da hasta serumlar iğneler baya kötüymüş durumu. Bilmiyorum belki bana öyle geliyor ama snaki eskisi kadar ilgili değil , ilgisi azalmıs gibi önceden daha cok üstüme düşüodu gibi hssediyorum. Görüşmeden sonra daha da beni beğendiğini söyledi bu arada. Ben hep şüphe barındırıyorum o ise bu duruma üzülüyor ,şüphelenme benden hiçbi zaman diye. Ve uzak olmak öyle acı veriyorki sürekli arada bir ip var ve o gerildikce kalbin acıyor gibi oluyor. Son zamanlarda ben cok kıskanclıklar yapıp üstüne düştüm birde acaba bu ona rahatlık mı veriyor hani sevgimi belli ettikçe anlamış dğeilim . Yorumlarınıza ihtiyacım var....

Son düzenleyen: Moderatör:
adam hasta diyosun ustune ilgi mi bekliyorsun anlamadim???

uzaktan bir ilişki yürütmek çook zor oluyor malesef.
yüz yüze görüşüp o sıcaklığı tam anlamıyla hissedemeyince insanın içinde öyle çok tuhaf bişey oturuyo, gitmiyo...
kafada hep soru işaretleri, kaybetme korkusu, özleyipte görememe sıkıntısı...
birde görüşme araları böyle uzunsa (8 ay)...

bu durumda aşkına güven bence canım... şüphelenme diyosa şüphelenme. çok üstüne gitme. güzel şeyler konuşun. bu aralar biraz daha fazla ilgiye ihtiyacın olduğunu, hassas olduğunu söyle. eminim anlayışla karşılayacaktır, seni yalnız bırakmayacaktır

hem bak hastaymış, onun da sana ihtiyacı vardır şimdi... sen mesajlarını eksik etme, ara aşkını güzel şeyler söyle :1hug:

Kızlar benim sevdiğim uzakta 8 ay hep onu görebilmek için bekledim. 1 Hafta önce yanıma geldi ve görüştük. Eve döndüğünde hastalandı hala da hasta serumlar iğneler baya kötüymüş durumu. Bilmiyorum belki bana öyle geliyor ama snaki eskisi kadar ilgili değil , ilgisi azalmıs gibi önceden daha cok üstüme düşüodu gibi hssediyorum. Görüşmeden sonra daha da beni beğendiğini söyledi bu arada. Ben hep şüphe barındırıyorum o ise bu duruma üzülüyor ,şüphelenme benden hiçbi zaman diye. Ve uzak olmak öyle acı veriyorki sürekli arada bir ip var ve o gerildikce kalbin acıyor gibi oluyor. Son zamanlarda ben cok kıskanclıklar yapıp üstüne düştüm birde acaba bu ona rahatlık mı veriyor hani sevgimi belli ettikçe anlamış dğeilim . Yorumlarınıza ihtiyacım var....

Belkide... Benimde ona ihtiyacım var napim bende kafadan hastayım bugünlerde psikolojim bozuk napabilirim..:gitme:

Nasıl yani?
Görüşmeden sonra sizi beğendiğini söylemek???
Zaten sizi beğenip sizinle 8 aydır beraber değil miydi bu adam?
Arkadaşınız için çok geçmiş olsun..
Ancak uzak ilişki çok zordur,herkesin harcı değildir.
Bunu bile bile başladığınıza göre ya durumu kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız..

öyle bir hastalığa kim olsa kendinden başka kimseyi düşünemez
esas sen ılgıleneceksın onunla
uzaktan ılıskıde laale nınde dedıgı gıbı ya hıc baslamayacaksın yada zorlukları bılerek kabul ederek devam ettıreceksın

Nasıl yani?
Görüşmeden sonra sizi beğendiğini söylemek???
Zaten sizi beğenip sizinle 8 aydır beraber değil miydi bu adam?
Arkadaşınız için çok geçmiş olsun..
Ancak uzak ilişki çok zordur,herkesin harcı değildir.
Bunu bile bile başladığınıza göre ya durumu kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız..

İnternetten tanıstık biz facebook tan. Ama hemen bakıs acısı değiştrme kötü bakma olurmu. o beni eklese olmazdı bu ilişki ama bn eklemiştim bir tesadüf sonucu ve 8 ay sonunda görüştük. üni. kazanırsa ist. a gelicek daha yakın olucak inş. ikimizde ist.da okurus ve rahat olurus die umut ediyorum. . . . ama cok acıtıo uzak olmak 23 gün sonra tekrar geliyor 1 haftalığına daha sonra da tamamen gelicek kazanırsa üniversiteyi ve dersleri de cok iyi umudumuz bu..

İnternetten tanıstık biz facebook tan. Ama hemen bakıs acısı değiştrme kötü bakma olurmu. o beni eklese olmazdı bu ilişki ama bn eklemiştim bir tesadüf sonucu ve 8 ay sonunda görüştük. üni. kazanırsa ist. a gelicek daha yakın olucak inş. ikimizde ist.da okurus ve rahat olurus die umut ediyorum. . . . ama cok acıtıo uzak olmak 23 gün sonra tekrar geliyor 1 haftalığına daha sonra da tamamen gelicek kazanırsa üniversiteyi ve dersleri de cok iyi umudumuz bu..

Niye kötü bakiyim canım?
Kendi tercihiniz...
Çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim,insan 20 yıllık dostuna,10 yıllık kocasına güvenmiyor bu devirde..
Hele ki gelecek planı sakın yapmayın sakın!!!
Herşey gönlünüzce olsun inşallah..

sorumun cevabını daha önceden vermişsin :1:

diğer konunu okudum da bu çocuğa fazla güvenme derim...

hasta bir insandan da ilgi beklenmez. ondan şüphe etmekte haklısınşakkıdı

OOOFFFFFF OFFFFFF aynen benim dertlerim ben erkekleri anlayamadım ki tatlım o yüzden hiç yorum yapmayayım

hasta bi insandan ilgimi bekliyosun??
sen hastayken sevgiline ilgi gösterebilir misin???

Back
X