kızzlarr evinnetten yada evideadan alışveriş yapanınız varmı?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
merhaba arkadaşlar evimnetten yada evideadan şöyle bir dolap almayı düşünüyorum bu sitelerden alışveriş yapanınız varmı? güvenilirmi ?
$evidea-mobilya-gardirop-3-KMO268_1.webp $evidea-mobilya-gardirop-1-KMO268_3_1_250px.webp $evidea-mobilya-gardirop-3-KMO268_1.webp $evidea-mobilya-gardirop-1-KMO268_3_1_250px.webp

http://www.evim.net/gardroplar/ahsap-stil-3-kapili-dolap-beyaz_p252975
birde bunun rengi beyaz değilmi açıklamada wenge diyor ama birde beyaz diyor anlamadım...

başlığı düzeltemedim kusura bakmayın arkadaşlar...

Son düzenleme:
evim netten süreklı bişeyler alıyorum hıc sorun yaşamadım ama dolap tarzı bısey almadım.
kıtaplık düşünüyordum bende.

merhaba arkadaşlar evimnetten yada evideadan şöyle bir dolap almayı düşünüyorum bu sitelerden alışveriş yapanınız varmı? güvenilirmi ?
Eki Görüntüle 813065 Eki Görüntüle 813066 Eki Görüntüle 813065 Eki Görüntüle 813066

http://www.evim.net/gardroplar/ahsap-stil-3-kapili-dolap-beyaz_p252975
birde bunun rengi beyaz değilmi açıklamada wenge diyor ama birde beyaz diyor anlamadım...

Merhaba, wenge bir ağaç türüdür. Mobilyanın yapısını söylüyor. Bu dolap beyazdır. Sitede alışveriş yaptığınızda, ürünü satın alıken yukarıda site başlığının yanında kilit resmi çıkınca güvenilir olduğunu anlarsınız. Ben bu siteyi denedim, güvenilir. Birde kargo ücretsizmiş. Dolap fiyatı uygun geldi.

Son düzenleme:
Merhaba, wenge bir ağaç türüdür. Mobilyanın yapısını söylüyor. Bu dolap beyazdır. Sitede alışveriş yaptığınızda, ürünü satın alıken yukarıda site başlığının yanında kilit resmi çıkınca güvenilir olduğunu anlarsınız. Ben bu siteyi denedim, güvenilir. Birde kargo ücretsizmiş. Dolap fiyatı uygun geldi.

çokkk teşekkür ederim...birde aveaya indirim varmış dahada uyguna gelecek o yüzden....rengindende şüphe etmiştim böyle kahverengi bir dolap gelmesin diye...

bende evimnetten alışveriş yaptım tek sıkıntı eşyaların çoook geç gelmesiydi. sipariş verdikten 16 gün sonra kargoya verildi sonra kargoya verildi dediler bi 4 gün falanda öyle bekledim :44::44:

bende evimnetten bişiler alırım ara sır a, öyle büyük eşya almadım ama mutfak eşyaları falan alıyorum

bide kampanya bittikten sonra gönderim yapıyolar , yani şu tarihten sonra göndericez diye belirtiyolar

bugüne kadar bi sorun yaşamadım

bende evimnetten bişiler alırım ara sır a, öyle büyük eşya almadım ama mutfak eşyaları falan alıyorum

bide kampanya bittikten sonra gönderim yapıyolar , yani şu tarihten sonra göndericez diye belirtiyolar

bugüne kadar bi sorun yaşamadım

teşekkürler içimi rahatlattınız...

Evim netten ben de çok defa alışveriş yaptım.. Hiçbirinde de sıkıntı yaşamadım. Kampanyanın bitiminde kargoluyorlar ürünü zaten alım yaparken tahmini kargo tarihini söylüyolar size. İçiniz rahat bi şekilde alış veriş yapabilirsiniz güvenli bi site.

Evim netten ben de çok defa alışveriş yaptım.. Hiçbirinde de sıkıntı yaşamadım. Kampanyanın bitiminde kargoluyorlar ürünü zaten alım yaparken tahmini kargo tarihini söylüyolar size. İçiniz rahat bi şekilde alış veriş yapabilirsiniz güvenli bi site.

çok teşekkür ederim...tahmini kargo süresi 10 gün diyor o zaman 10 gün içindemi kargolayacaklar yoksa o 10günden sonramı?

ben de ikisinden de yaptım alışveriş evidea hızlı kargo idi 2. gün elimdeydi evim.net de ise söylenilen gönderi üresince ürün elime ulaştı yani ben sorunsuz olarak yaptım alışverişlerimi :34:

ben de ikisinden de yaptım alışveriş evidea hızlı kargo idi 2. gün elimdeydi evim.net de ise söylenilen gönderi üresince ürün elime ulaştı yani ben sorunsuz olarak yaptım alışverişlerimi :34:

teşekkür ederimmm treşekkür ederimmm... sanırım evimnetten alacağım.

Kızlar merhaba bende evimnet sitesi hakkında birçok şikayet okudum, bende e-ticaret yapıyorum insanlar kötü şeyleri yazar iyi şeyleri yazmazlar sonuçta diye alışveriş yapmaya karar verdim. Bir hata yapıp 356TLlik 8kalem ürün sipariş ettim.1adet geldi, diğer 7sinden teslim tarihi 4gün demelerine rağmen 12 gündür haber yok. Defalarca mail, destek talebi yazıyorum, kusura bakmayın cevap vericez diyorlar gelen cevap yok! 1 adet ürün bana haber, bilgi verilmeden stokta yok diye iade edilmiş bende gelecek diye bekliyorum. Diğer ürünler nerede dediğimde ise gene ürünlerden birini bulamadıklarını, firmadan cevap beklediklerini söylüyorlar. Cevap verin ona göre iptal değişim yapalım diyorum, yok! Kimse tenezzül edip cevap vermiyor. En sevmediğim şey firmaya yoksa iptal edelim diyorum var yok şu gün şu tarih denmiyor. ne isimsiz sitelerden bile alışveriş yaptım böylesi cevap vermeme 4 gün demelerine rağmen 12 gündür ürün göndermemeleri beni resmen çıldırttı. 3 kuruş ucuz alayım diye inanın hiç gerek yok..

evideadan alışveriş yaptım, hızlı gönderdiler üründe de bir sorun yoktu.

Back
X