kızzlarr evinnetten yada evideadan alışveriş yapanınız varmı?

aciliyetiniz nedir? bir kaç arkadaşım kargo süresinin uzun olduğundan bahsetmişti..

kargo süresi uzun oluyorr orası doğru..bende evimnetten alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım..

Evidea'yı fazla kimse duymamış sanırım ama, ben evidea'dan çok alışveriş yaptım, evidea'da fiyatlar genelde daha uygun o yüzden ordan alıyorum çoğu şeyi. Evimnet biraz daha pahalı.
Bu tarz sitelerin hepsinde tedarikçilerle çalıştıkları için kargo uzun sürer. Bu normal birşey aslında. Diğerlerini bilmiyorum ama Evidea'da hızlı kargo sembolü olan ürünleri 2 gunde teslim ediyorlar ama onu biliyorum.

post: 37677560, member: 480134"]Evidea'yı fazla kimse duymamış sanırım ama, ben evidea'dan çok alışveriş yaptım, evidea'da fiyatlar genelde daha uygun o yüzden ordan alıyorum çoğu şeyi. Evimnet biraz daha pahalı.
Bu tarz sitelerin hepsinde tedarikçilerle çalıştıkları için kargo uzun sürer. Bu normal birşey aslında. Diğerlerini bilmiyorum ama Evidea'da hızlı kargo sembolü olan ürünleri 2 gunde teslim ediyorlar ama onu biliyorum.[/QUOTE]
Dolap gibi mobilya tarzi bisey aldinizmi fiyatlar cok uygun olunca tereddutte dustum

Ayakkabı dolabı ve kitaplık almışlığım vardır, demonte geldi tabii kurmak bana kaldı. Kalite olarak o fiyata ne kadar kaliteli olabilecekse o kadar kaliteli işte.

Back
X