kizzzlaaarrr hamile olanlar bi Bakinn

lovelygirl_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.486
605
Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum

normalde silik gibiyse hamile olabilirsin ama kan testi yaptirmalisin kesin sonuc alirsin. hemde bir doktora gorunmus olursun

Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
iki çizgi çıktıysa hamilesin.
Gözün aydın, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Sen regl gününde olduğun için belirtiler birbirine çok benzer.
KAn testi yaptırarak haftasını öğrenebilirsin.

bi gun gecikmeyle idrar testinden belli olmaz. kesin sonuc icin kan testi yaptirmalisiniz
bende gebelik istedigim donem gecikmem oldugunda bulantilarim oldu,ozellikle pilavi gormeye bile tahammul edemedim 3 gun
kan testi yaptim sonuc NEGATİF :KK70:
eve gelip bi buyuk tabak pilav yedim buyuk bi istahla :KK53:
tamamen psikolojik yani :KK66:

bi gun gecikmeyle idrar testinden belli olmaz. kesin sonuc icin kan testi yaptirmalisiniz
bende gebelik istedigim donem gecikmem oldugunda bulantilarim oldu,ozellikle pilavi gormeye bile tahammul edemedim 3 gun
kan testi yaptim sonuc NEGATİF :KK70:
eve gelip bi buyuk tabak pilav yedim buyuk bi istahla :KK53:
tamamen psikolojik yani :KK66:
Elhamdulillah hamileymisim cnm psikolojik bir durum yasamamisim

X