Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun simdiden guzel gorunuyor acikcasi . Bantlarin acilinca foto atar misin ?? ve ne kadara oldun bu ameliyati baska bir saglik sorunun varmiydi burnunda estetik disindakızlar gözüm kapalı İbrahim Bey diyorum süper biri. resmlerde farkı görürsnz ki farkı göstermek için çekilen resim hastanede taburcu oldgm gün diğer resimde dün yani 4. günüm artık siz hesap edin :) bu arada çarşamba gün oldum
Gittin mi???Ben de bu iki doktor arasında kaldım ama galiba kararım İbrahim beyden yana olacak bu hafta içi gidip görüşücem ikisiyle de. Umarım bir tanesi içime siner de yaptırabilirim burnumu artık![]()
Hayır maalesef ibrahim beye kara verdim ama o da şuan izindeymiş biraz uzun bi izin .. Gelsin hemen gidicemGittin mi???
Ben düzceden gidicem int baktım metin beye bu ay düşünüyorum ama tereddüdüm bar nasıl bir doktor işinin pirimi yardımcı olurmusunuz.göğüs ameliyatı düşünüyorum bu aradaBen metin beye oldum yardımcı olabilirim
Kızlar Dr Metin görgü yü bilen var mı adını duyan
Bende bu doktoru araştırıyorum ama bir turlu randevu alamıyorum muayne ücreti aliyor mu acabaMerhabalar metin görgü benim çok yakın tanıdığım ve gözü kapalı güvendigim bi doktor. Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesinde görev yapıyo ve yaptiracaginiz herhangi bir operasyonda gözünüz arkada kalmadan çok memnun şekilde ayrılabilirsiniz bunun garantisini veriyorum.
Bana yardimci olurmusun nasıl ilerlic3m nasıl bir doktorBen metin beye oldum yardımcı olabilirim![]()
Ne gibi olumsuzbende cevap beklıyorum ya, bende olmak ıstıyorum.metın gorgu hakkıında hem olumlu hemde cok olumsuz yorumlar gordum korkuyorum
Ne gibi olumsuz