Kızzzzzlaaarrrrr Dr Metin Görgü yü bilen ameliyat olan var mı yardımmmmm

Ben de bu iki doktor arasında kaldım ama galiba kararım İbrahim beyden yana olacak bu hafta içi gidip görüşücem ikisiyle de. Umarım bir tanesi içime siner de yaptırabilirim burnumu artık:KK1:

kızlar gözüm kapalı İbrahim Bey diyorum süper biri. resmlerde farkı görürsnz ki farkı göstermek için çekilen resim hastanede taburcu oldgm gün diğer resimde dün yani 4. günüm artık siz hesap edin :) bu arada çarşamba gün oldum

Eklentiler

• 2016-01-28-21-37-13-985.webp
    2016-01-28-21-37-13-985.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 600
  • 2016-01-31-13-24-27-309.webp
    2016-01-31-13-24-27-309.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 552
Gayet iyi görünüyosun ama açık ameliyat yapmış sanırım öyle anladım doğrumu?

sormadım hiç nasıl anlıyorsun onu ama dikiş var ortadan ?

Evet açık yapmış o zaman o ortadaki dikişten anladım. Kapalıda kesmeden içerden yapılıyo ameliyatı dikiş içerde oluyo tamponda içerde oluyo daha estetik iz riski yok ve duyduğum kadarıyla daha az morluk ve şiş oluyomuş

benim çok az ztn şişliğim morlğm da yok sarılık var az. ama ztn dikiş izi kalmyr ki.

Evet çok iyi görünüyosun zaten maşallah kişiye göre değişiyo demekki umarım bende kısa sürede bu duruma gelirim

inşallah canım benim gibi ameliyata bol duayla gir gerisini Allah'a ve doktoruna bırak ondan sonrası kolay.

kızlar gözüm kapalı İbrahim Bey diyorum süper biri. resmlerde farkı görürsnz ki farkı göstermek için çekilen resim hastanede taburcu oldgm gün diğer resimde dün yani 4. günüm artık siz hesap edin :) bu arada çarşamba gün oldum
Cok gecmis olsun simdiden guzel gorunuyor acikcasi . Bantlarin acilinca foto atar misin ?? ve ne kadara oldun bu ameliyati baska bir saglik sorunun varmiydi burnunda estetik disinda

Bugün ibrahim beyle görüşmeye gittim baya rahatlatttı beni bir hafta içinde herşey düzelir şişlik morluk kalmaz dedi ilk gün hastanede kalıcam üçüncü gün dikişler tamponlar çıkacak ama ben yine korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa

Ben metin beye oldum yardımcı olabilirim
Ben düzceden gidicem int baktım metin beye bu ay düşünüyorum ama tereddüdüm bar nasıl bir doktor işinin pirimi yardımcı olurmusunuz.göğüs ameliyatı düşünüyorum bu arada

Merhabalar metin görgü benim çok yakın tanıdığım ve gözü kapalı güvendigim bi doktor. Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesinde görev yapıyo ve yaptiracaginiz herhangi bir operasyonda gözünüz arkada kalmadan çok memnun şekilde ayrılabilirsiniz bunun garantisini veriyorum.
Bende bu doktoru araştırıyorum ama bir turlu randevu alamıyorum muayne ücreti aliyor mu acaba

Olumsuz yorumları bnde merak ettim yardımcı olurmusunuz acaba bnde metin beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız

Back
X