• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

Pek uğranmayan bir bölüme açtığınızdan dolayı derdi olanlar görmemiş olabilir.. Yoksa sanmıyorumki kimsenin bir derdi yok :)

evet birden ani dönüş
olay bu eksiksiz anlattım işte..
ule sanki zorla üstüne kalmışım gibi havada yok ya
kaçtıysam korkumdan kaçtım
yaş 22 doğdugumdan beri hastaneye gitmemişim
o masayı gorunce kaçtım bende napayım
bayıltıp ındırseler neyse dırek senı amelıyathaneye sokuyolar
3. denemede oldu zaten
demekki kendi aileme ihtiyac duymuşum o an verilmiş sadakam varmış orda bişey olsaydı allahım yarabbim...yeni yeni idrak ediyor insan neler yaşamışım ben yaaa

onu bunu bılmemde bence senın anen kardeşlerin harıka mükemmel insanlar o tiripli aileye yakştıramadım .bir insanla evlenırken maalesef

ailesıylede evlenıyorsun .....aile çok önemli....eski ilşkimi aileden dolayı bitirdim ....

ya çok safsın olaylara bakarken yada fazla ıyı nıyetlısın çözemedım

konunu okudum tamamende sen çokkkkkkkkkkkkk sevıyosun çok aşık olmuşsun bu adama .....yoksa bebegın oldu dogurmadın korkttun

yaşında küçüktü ama ilerde adamıda suçluycaksın bunlar için .....ve dostum bu adam bana yalan söledı ,aldattı dıyosun ...nasıl için sogmadı bu

adama karşı merak ettımmm ?zor şeyler yaşamışsın ama hayatta herşey bir tecrübedir artık daha dıkkatlı davranıyosun herzaman adım atarken

şu laf geldı klıma ARTIK HAYATTA ADIM ATARKEN DAHA DIKKATLİ DAVRANIYORUMDA HERAN B....KA BASMA KORKUSU BENI BENDEN ALIYOR

Pek uğranmayan bir bölüme açtığınızdan dolayı derdi olanlar görmemiş olabilir.. Yoksa sanmıyorumki kimsenin bir derdi yok :)

bir derdim var bolumu zaten oldugu için oraya konu açip her turlu derde açik olmanin site yonetimi için sakincali olabilecegini dusundugumuz için
uzamanlik alani seçtik sevgilisiyle ya da esiyle sorun yasayip ve konu açmak istemeyenler :27:
bir derdim var da kesinlikle dert yagardi :9:

Acil cözüme ulaşmak isteyen yok demekki tatlım :34: burası acil servis cünkü çok kanamalı hasarlılar gelecek demekki :1:

Sanırım canım :)

Veya konu açacakları zaman karşılarına bir uyarı çıkması gerek,

"Derdin mi var? O zaman buraya tıkla." diye ve buraya yönlendirelecekler. :27:

Hayal gücüm çok geniş :1:

muhattap almam ben yaş olmuş 28 kimsenin cemkirmesini cekemem valla o olayda benim yanımda olması lazımdı benim yanımda olmadıysa ilerdede olmasın bir zahmet
karşımda durur yada durmaz ama o davranışın bana hesabını er yada geç vericek ha burda ha diğer dünyada vericek...!!! Kesin.. Net...!!!

yanında olan buyursun olmayanda defolup gitsin bir zahmet asla sorgulamam kendı ayıbı

nice dun dedim ya sana bu aralar çok seviyorum diye
benimki ne dedi biraz once
yakinda regl olucaksin galiba
neden dedim, e regl olmadan ya çok seviyosun ya nefret ediyosun
menopozun da hiç çekilmez seni o zaman bi terbiye etmem lazim :27:
benim menopozum çekilmezse seninkini tahmin bile etmek istemiyorum nice'm :27:

onu bunu bılmemde bence senın anen kardeşlerin harıka mükemmel insanlar o tiripli aileye yakştıramadım .bir insanla evlenırken maalesef

ailesıylede evlenıyorsun .....aile çok önemli....eski ilşkimi aileden dolayı bitirdim ....

ya çok safsın olaylara bakarken yada fazla ıyı nıyetlısın çözemedım

konunu okudum tamamende sen çokkkkkkkkkkkkk sevıyosun çok aşık olmuşsun bu adama .....yoksa bebegın oldu dogurmadın korkttun

yaşında küçüktü ama ilerde adamıda suçluycaksın bunlar için .....ve dostum bu adam bana yalan söledı ,aldattı dıyosun ...nasıl için sogmadı bu

adama karşı merak ettımmm ?zor şeyler yaşamışsın ama hayatta herşey bir tecrübedir artık daha dıkkatlı davranıyosun herzaman adım atarken

şu laf geldı klıma ARTIK HAYATTA ADIM ATARKEN DAHA DIKKATLİ DAVRANIYORUMDA HERAN B....KA BASMA KORKUSU BENI BENDEN ALIYOR

konumu okuduğun için başta teşekkür ederim sana arkadaşım
sana ilk sorum kendi ailemle ilgili tek bir kelime etmezken onların mükemmel olduğu kanısına nereden vardığın :34: ki benim ailem gercekten saf ve iyi niyetli kişilerdir benim mayam sağlam yani.. Tatlım bu ilişki 7 yıllık bir ilişki sence 7 yıl boyunca karşılıklı sevgisiz bunca zaman geçermi ??? geçmez elbette belki onun bana karşı başlarda bir duygu hissi olmamış olabilir bunu bilemiyorum ama ben şuan bunu onda hissetmiyorum bana oldukça fazlasıyla sevgisini hissettiriyor.. bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz biz daha evlilik aşamasına gelmedik ve ailelerin birbirine uyum sağlayıp sağlayamıyacağını bilmiyoruz henüz.. bebeğimi doğurmadım evet cünkü sebepleri vardı cünkü ögrendiğimde 2 aylık hamileydim benim babam kan çıkartırdı yada kalbine inerdi bunu öğrendiğinde benim anne ve baba tarafım köklü insanlar küçük bir ilçeli iki tarafda bunun duyulması hoş karşılarsınız ki toplum statüsü olarak pek hoş karşılanmazdı bir hata uğruna herkesi yıkmaya gerek yok.. şimdi diyeceksin niye korunmadın korundum korunduğum halde hamile kaldım olacağı varmış demekki
din yönüne gelince dinsiz biri değilim 5 vakitinde olduğumu burdaki herkes öğrendi zaten o yönden günah ve veballi olduğununda farkındayım yaşanması gerekiyordu yaşandı
Tatlım aşk dediğin ufak bir hatayda soğuyacaksa o gerçek aşk değildir aşk sabır ve mücadele isteyen birşeydir sizin aşka bakış acınız benimkiyle örtüşmüyor anladığım kadarıyla
beni bir insan kendinden soğutabilmesi için canıma değmesi lazım.. bu olay için suçlasaydım çoktan suçlardım hergününü vicdan azabıyla geçirmesini sağlardım ama suçlayacak birşey yok cünkü o dönemler elimizden gelen bir çözüm yolu yoktu

:) biz daha yeniyiz.. kendimiz eskidik aslında da bebek düşüncesi yeni.. kaynanamdan korkumuza yapamamıştık.. şimdide olucak mı bilmiyorum..

adetının ilk gününden saymaya başla kımısıın 12.gün başlar kımısınn 14.16.17 günlerine dıkkat et bu dönemler yumurtaların çatlama yaptıgı dönemlerdir ,

en kolay hamıle kalıcagın günlerdir ( gerçi dr.cugun sana sölemiştir )

nice dun dedim ya sana bu aralar çok seviyorum diye
benimki ne dedi biraz once
yakinda regl olucaksin galiba
neden dedim, e regl olmadan ya çok seviyosun ya nefret ediyosun
menopozun da hiç çekilmez seni o zaman bi terbiye etmem lazim :27:
benim menopozum çekilmezse seninkini tahmin bile etmek istemiyorum nice'm :27:

benim menepoz dönemimle senin menepoz dönemindeki ilişkiyi bağdaştıramadım ben şimdi :44:
Anlamadım ne demek istediğini :43:

ben babamı sevgilimin doğum gününden 2 gün önce kaybettim
2 gün sonra sevgilim yani doğum gununde bunlarla yemege cıktı
telde konusuyoruz ulan duyuyorsun bi başsağlığı dile
:47:

hayatım babanı kaç yaşında kaybettın bebekten haberı yoktu sanırım

çokkkkkkkkk üzüldümya başın sağolsun mekanı cennet topragı bol olsun ALLAHIM GÜNAHLARINI AFFETSIN

yokya yokkk ssen bu adama ıyııııııı dayanmışsınnnn valla :47:

o hapları içipte hamıle kalan çok var nice birazda yaş küçük cehalette var tabıısıı

Amin ecmain Allah razı olsun sağolasın...
26 yaşında keybettim
bebeğim spiral taktırıp hamile kalanda var bunun cahillikle bir alakası yok
cahil olsam korunmazdım :34:

biz artık eski konuları açmıyoruz
onur eniştenin dediği gibi bir fayda getirmiyor
ama en ufak seyde ben acıyorum
içim soğumadı demekki
çok derin kırıldım ben ya...

kuzenide aynı şeyi yaptı yatmasaydın altına dedi
bende o masadan ölü çıkabilirdim dedim

2 sene sonra tansıyonlar düşmüş doğum anında çok zor bi doğum yaptı oda

ben o kuzenı alrımmmmmmm eyy yarabbım onamı sorucaktın sevışırken terbiyesizzz

benim menepoz dönemimle senin menepoz dönemindeki ilişkiyi bağdaştıramadım ben şimdi :44:
Anlamadım ne demek istediğini :43:

hormonlar canim, sen normal zamanlarda bile ya sevip ya olduruyosun ya
o zaman hormonlardan kim bilir neler yaparsin :9:
ben bile o zaman çekilmezmisim sen kim bilir ne canavar olursun :27:

Back
X