Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar burası bi bakıma dert çözme topiği ama lak lak yapıyoruz daha çok![]()
Biri gelip derdini paylaşsa da hep birlikte konuya yoğunlaşıp çözsek![]()
evet birden ani dönüş
olay bu eksiksiz anlattım işte..
ule sanki zorla üstüne kalmışım gibi havada yok ya
kaçtıysam korkumdan kaçtım
yaş 22 doğdugumdan beri hastaneye gitmemişim
o masayı gorunce kaçtım bende napayım
bayıltıp ındırseler neyse dırek senı amelıyathaneye sokuyolar
3. denemede oldu zaten
demekki kendi aileme ihtiyac duymuşum o an verilmiş sadakam varmış orda bişey olsaydı allahım yarabbim...yeni yeni idrak ediyor insan neler yaşamışım ben yaaa
Kızlar burası bi bakıma dert çözme topiği ama lak lak yapıyoruz daha çok![]()
Biri gelip derdini paylaşsa da hep birlikte konuya yoğunlaşıp çözsek![]()
Pek uğranmayan bir bölüme açtığınızdan dolayı derdi olanlar görmemiş olabilir.. Yoksa sanmıyorumki kimsenin bir derdi yok :)
Acil cözüme ulaşmak isteyen yok demekki tatlımburası acil servis cünkü çok kanamalı hasarlılar gelecek demekki
![]()
muhattap almam ben yaş olmuş 28 kimsenin cemkirmesini cekemem valla o olayda benim yanımda olması lazımdı benim yanımda olmadıysa ilerdede olmasın bir zahmet
karşımda durur yada durmaz ama o davranışın bana hesabını er yada geç vericek ha burda ha diğer dünyada vericek...!!! Kesin.. Net...!!!
onu bunu bılmemde bence senın anen kardeşlerin harıka mükemmel insanlar o tiripli aileye yakştıramadım .bir insanla evlenırken maalesef
ailesıylede evlenıyorsun .....aile çok önemli....eski ilşkimi aileden dolayı bitirdim ....
ya çok safsın olaylara bakarken yada fazla ıyı nıyetlısın çözemedım
konunu okudum tamamende sen çokkkkkkkkkkkkk sevıyosun çok aşık olmuşsun bu adama .....yoksa bebegın oldu dogurmadın korkttun
yaşında küçüktü ama ilerde adamıda suçluycaksın bunlar için .....ve dostum bu adam bana yalan söledı ,aldattı dıyosun ...nasıl için sogmadı bu
adama karşı merak ettımmm ?zor şeyler yaşamışsın ama hayatta herşey bir tecrübedir artık daha dıkkatlı davranıyosun herzaman adım atarken
şu laf geldı klıma ARTIK HAYATTA ADIM ATARKEN DAHA DIKKATLİ DAVRANIYORUMDA HERAN B....KA BASMA KORKUSU BENI BENDEN ALIYOR
:) biz daha yeniyiz.. kendimiz eskidik aslında da bebek düşüncesi yeni.. kaynanamdan korkumuza yapamamıştık.. şimdide olucak mı bilmiyorum..
nice dun dedim ya sana bu aralar çok seviyorum diye
benimki ne dedi biraz once
yakinda regl olucaksin galiba
neden dedim, e regl olmadan ya çok seviyosun ya nefret ediyosun
menopozun da hiç çekilmez seni o zaman bi terbiye etmem lazim
benim menopozum çekilmezse seninkini tahmin bile etmek istemiyorum nice'm![]()
ben babamı sevgilimin doğum gününden 2 gün önce kaybettim
2 gün sonra sevgilim yani doğum gununde bunlarla yemege cıktı
telde konusuyoruz ulan duyuyorsun bi başsağlığı dile
![]()
ben ertesi günü hapı kurbanıyım leblebi gibi içmekten![]()
gidip baskalarinin konularina kocaman dertlerini yazanlari buraya mii davet etsek
denk gelirseniz boylelerine soyleyin kizlar
o hapları içipte hamıle kalan çok var nice birazda yaş küçük cehalette var tabıısıı
biz artık eski konuları açmıyoruz
onur eniştenin dediği gibi bir fayda getirmiyor
ama en ufak seyde ben acıyorum
içim soğumadı demekki
çok derin kırıldım ben ya...
kuzenide aynı şeyi yaptı yatmasaydın altına dedi
bende o masadan ölü çıkabilirdim dedim
2 sene sonra tansıyonlar düşmüş doğum anında çok zor bi doğum yaptı oda
benim menepoz dönemimle senin menepoz dönemindeki ilişkiyi bağdaştıramadım ben şimdi :44:
Anlamadım ne demek istediğini![]()
Amin ecmain Allah razı olsun sağolasın...
26 yaşında keybettim
bebeğim spiral taktırıp hamile kalanda var bunun cahillikle bir alakası yok
cahil olsam korunmazdım![]()