• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

okuyan arkadaşlar kaçırmış olabilirler,

şu an kuzey güneyi izlemeyi bitiren kızlar genç bakışı izliyorlar.
kemal kılıçdaroğlu var.

konu buraya kaydı :)

abbas güçlü kıza fena baskı kurdu yalnız.. bende bizim okula geldiğinde gitmiştim, çok aktif biri değil bence. ama belki de oradaki konumu gereği öyle davranması gerek. kıza tepkisi yine de fazlaydı..

okuyan arkadaşlar kaçırmış olabilirler,

şu an kuzey güneyi izlemeyi bitiren kızlar genç bakışı izliyorlar.
kemal kılıçdaroğlu var.

konu buraya kaydı :)

abbas güçlü kıza fena baskı kurdu yalnız.. bende bizim okula geldiğinde gitmiştim, çok aktif biri değil bence. ama belki de oradaki konumu gereği öyle davranması gerek. kıza tepkisi yine de fazlaydı..

Kendini kotarma peşinde napsın..
Yalnız ikinci soru muhabbeti güzldi :D

bugün herkesin kapılarla bir zoru var :))
şiddet uyguladım, ağlattım kapıyı,
açılmayan kapıyı kırarlarrr :))))))

bunamı sınırlenıyosunya ey allammmmm 6 aylık bebekte bıle vardır mımık kırışıklıgı

bu konuyu kapatalım bacım.
belli ki nice bu konuda hassasmış...

kaşlarımı çatıyorum okurken kırışık yapıcaksınız bana :)

Gözaltı diyorummmmmm
nasıl anlatayım bilemedim cesaair toplayıp anlatsın o benim içimdekileri yazabiliyo anlamıştır o

:44::44::44::44::44:

öncelikle merhaba :) bütün yazılarınızı okudum çok içten ve samimi buldum ortam olarak diyorum bunu :)
sizinde hiç agresif olduğunuzu düşünmüyorum bire bir sohbetim olmadığı halde aklından geçen dilinizde sadece bu yüzden bazen biraz sert çıkışıyo olabilrsiniz ama bence bu dobralık ufak şeylere takılmayın derim bu arada sizden yaşça küçük sayılırım söylediklerimde hata varsa affola kırmak amaçlı bişey demek istemedim

sizde nickni hatırlamıyorum fakat isim aysu sanırım 2nizinde yaşadıkları kolay şeyler olmamış özellikle sizinkiler kendisinie de demiştim helal olsun sizin kadar güçlü olmazdım diye siz ondan da çok şey yaşamışsınız Allah büyük sabır vermiş helal olsun diyorum tekrar bu kadar güçlü olmak her yiğidin harcı değil

canım benim kan şekerimde dengesizlik olduğu zaman göz altlarım morarıyor bunu da test yaptırınca anladım.
öncesinde krem falan aldım, ki yaşla ilgili olmuyor morarma.
şeker problemim varmış, dengesiz bir şekerim var ya düşüyor ya çok yükseliyor.

krem falan kullanma, cildiyeden önce de kan testi yaptır karaciğerle ilgili olma olsılığı da var.
kremler ne kadar doğal deseler de önce vücudunun cildinin neyi belirttiğini anlamak lazım. bir de sigara da yapıyor diye biliyorum..

bu konuyu kapatalım bacım.
belli ki nice bu konuda hassasmış...

kaşlarımı çatıyorum okurken kırışık yapıcaksınız bana :)

yok kız olmaz merak etme benımde kaşlarım süreklı çatıktır ama cildim yaglı oldugu için olmuyor

kuruysa sorun olur ama

bugün herkesin kapılarla bir zoru var :))
şiddet uyguladım, ağlattım kapıyı,
açılmayan kapıyı kırarlarrr :))))))

bızım kapılarda amerıkan kapı bende öle dışarda kaldım sonra şöyle yaptım anahtarlarınn hepsini salonda

tutuyorum sorun çözüldü

canım benim kan şekerimde dengesizlik olduğu zaman göz altlarım morarıyor bunu da test yaptırınca anladım.
öncesinde krem falan aldım, ki yaşla ilgili olmuyor morarma.
şeker problemim varmış, dengesiz bir şekerim var ya düşüyor ya çok yükseliyor.

krem falan kullanma, cildiyeden önce de kan testi yaptır karaciğerle ilgili olma olsılığı da var.
kremler ne kadar doğal deseler de önce vücudunun cildinin neyi belirttiğini anlamak lazım. bir de sigara da yapıyor diye biliyorum..

şu karaciğer testini yarın ben yaptırtayım bizimkilerde aynı şeyi söylüyor baktır kızım şu ciğerine diyolar :44:
sigara kullanıyorum evet olabilir

ha bu arada morluk yada çizgi, göz altında sağlık problemine bakılması lazım canım. kırışıklık, çizgi, morluk... göz altındaysa test yaptırmadn krem kullanma. stresten bile olabilir belli olmaz.

ha bu arada morluk yada çizgi, göz altında sağlık problemine bakılması lazım canım. kırışıklık, çizgi, morluk... göz altındaysa test yaptırmadn krem kullanma. stresten bile olabilir belli olmaz.

nasıl anlatayım sana onu ben şimcik
hani gözlük takarsın ya
öyle bi çizgi
ama altta
yanagın bittigi göz boslugunun basladıgı yer

Back
X