haaa oda vardı
oda bir kadın için işkence beee
benim dediğim bölüm hamile kalamayanlar yöntem sunuyolar
yok amıda kalk yok bilmem ne
herkesin tarzi farkli...bu arada sahilde el ele dolasanlari sIkIcI buluyorum demedim ki ben sadece ben hoslanmam diye dusunuyorum, aksam ustu oturup bi yerde toast yemisimdir ama evde tv'nun karsisinda yedigim toasttan farki yok.. neyse...
burcun ne? merak ettim
Olay sahilde tost yemekten cok beraber patene binerek berber spor ypmakti aslinda sonrsndada bir kahvltiyi kasttm. Sahilde tost yemekten fazlasi yani:) kirpa kirpa ne hale geldi. Burcm oglak o da boga.. sizde sahilde gezmeyi bosverin diger bar icki sevisime uclusuyle devam edin madem:)) ben bu kadr ciklybildm.
herkesin tarzi farkli...bu arada sahilde el ele dolasanlari sIkIcI buluyorum demedim ki ben sadece ben hoslanmam diye dusunuyorum, aksam ustu oturup bi yerde toast yemisimdir ama evde tv'nun karsisinda yedigim toasttan farki yok.. neyse...
burcun ne? merak ettim
ne alaka ya? neyse bosver anlasilan sen mutlulugun sadece seninki gibi oldugunu dusunuyorsun...
Hayir alakasi yok. Senin bizm yaptigimiz seyler dedigin herseye ktilmkla birlikte sadece dah genis dusunuyorum bu konud. Enin bunlari bunlari ypariz dediklerin benm reddettigm yasmadigim seyler degil.. sadce dah fzlasi d var benm icin o kadar. Trtismk istemem oldukc geleneksel bir tipe soktnz benide ya dedigm anlasilmdi yada sptirildi. Dedigm gibi tatsizlk olsn istemem. Size herhngi bir hkretmde yoktur stteki mesajmd. Iyi geceler
iyide sen kendin demedin mi ben pek romantik kaldim diye, gerçekten de oylesin ama bazi romantik davranislar romantik olmayana bogucu gelir sen bunu anlamakta zorlaniyorsun, verdigin butun orneklerin hiçbiri bana gore degil bu benim seçimim, nasil ki ben senin seçimine saygi gosteriyorum sen de benimkine goster lutfen, bar içki cinsellik diye tanimlamak pek hos degil (turk toplumunda bunun nasil algilandigini ikimiz de biliyoruz)... dikkatini çekerim çocugumu parka goturmek, film izlemek, alisveris yapmak gibi gunluk seyleri atlayip daha çok tatilde gittigimiz barlarin altini çizmissin, niyetin neyse?! bu forumdaki bazi kafa yapilarini gorunce tahmin ediyorum ya... neyse topige geldigin için tskurler, bu arada ben de frsca ogretmeniyim memnun oldum
Bende memnun oldum. Ancak yine yanlis anlmlr ve ortada aciklamaya clismicam onyargili bktigin cok belli.. mutluluklar dilerim. Iyi gecler.
DİOR canım senin yazılarını çoktandır okuyorum çok akıllı birisin hani tam kadın derler ya öylesin senin gibi olmak isterdem güçlü akıllı idareci na yaptığını bilen bir o kadarda hani işveli cilveli :) tam ayarındasın yani eşinde 3 gün yemek istemezmiş ne hoş seni çok seviyor belli ki inşallah bizlerinde anlayışlı eşleri olur
berencim sen baya erkencisin ya..
biz de o günleri görürrüz inş.
sabah erken kalkmam gerekirse gece hiç yatmıyorum o derece yani..
kaynanam filmdir ya ilk başlarda korku filmiydi de..
şimdi eşimle komedi muamelesi yapıyoruz..
eşim beni destekledikten sonra gerisi yalan..
anasının eteğinden aldım onu çok şükür..
konuyu atraksiyon olsun diye açtımm..
size de genel kültür olsun
ama şu da ayrı insan yaşadıklarını unutmuyor..
aldığı yaralar kenarda duruyor..
üstünü örtüp yaşamaya çalışıyoruz işte naparsın
saol tatlim iltifatlarin için
yemek konusunda biraz sabikaliyim evet
benimki ne olsa yer, yemek yapmayi sevmedigimi de biliyor
canim sIkkIn olur, zamanim olmaz yapmam falan anlayisla karsilar
kızlarr selamm :))))
nasılsınız bugün bakalım?
ayrıca o romantiklik konusuna gelince, kızlar herkes farklıdır. kimi daha eylemsel şeylerden hoşlanır kimi daha durumcudur. yani kişilik meselesi. tartışmaya değmez güzeller :)
benim aktivitem yürüyüş oluyor. parkta yürümeyi mahalleyi gezmeyi severim. eski yapıların olduğu sokaklarda yürümek çok hoşuma gidiyor.
bir de bir alışkanlığımız var. bir yerden geçerken oraya isim veriyoruz. mesela ayşe sultan sokağı diyoruz. ikimizde kendimize göre hikaye uyduruyoruz tarihsel yada korku :))
artık ne gelirse aklımıza. :)
her yerin bir adı oluyor. hatta karakterler uydurup akrabalarına kadar çoğalttığımız oluyor.
en sevdiğimiz şey bu sanırım dışarıda :)
onun dışında evde yan gel yat modundayım ben. anca yemek yapmaya kalkıyorum. onu da her gün yemek yapmam zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?