• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Acil Servis

Cessair yine döktürmüşsün ağzına sağlık.
Reklam gelirlerini kim kazanıyorsa şu an tuvalet kagıdı yerine para kullanabilecek durumda bence. Forum kurallarını uygulayabilmek için bu konuda daha çok insanı görevlendirmesi artık bir zorunluluk oldu.

Cessair yine döktürmüşsün ağzına sağlık.
Reklam gelirlerini kim kazanıyorsa şu an tuvalet kagıdı yerine para kullanabilecek durumda bence. Forum kurallarını uygulayabilmek için bu konuda daha çok insanı görevlendirmesi artık bir zorunluluk oldu.

biz deriz ama markalaşmış bir site uygulamada değişiklik yapmazsa sonuç olarak sadece deriz canım :))

sen anlat bakalım prens nasıl, mailine cevap verdi mi???

ya şimdi seni etkilemek istemiyorum canım ama bir söz yapmak çok da zor değil. kızdım şimdi. belli ki sen anlayışlısın. anlatımın da öyle alevli değilsin.
zamanla mücadele ederse, sen söylemeden bir şeyler için çabalar ve masaya yumruğunu vurursa tamamdır :)

bence bu işin sonunda bakacak senin beklentin belli, gelecek tıpış tıpış. net bir teklifle tabii :)

Söz yapmak kolaydı ama iş bulamadı beyfendi.. İşsizde ben istemedim tabiiki.. O çok ısrar etti sözü yapalım nişana kadar ben iş bulurum diye ama saçma bi düşünce tabiiki..
Normalde çok sabırsızımdır hemen netlik isterim ama bunda çok sabrettim Allah biliyor :)

biz deriz ama markalaşmış bir site uygulamada değişiklik yapmazsa sonuç olarak sadece deriz canım :))

sen anlat bakalım prens nasıl, mailine cevap verdi mi???

Prens maili görmedi, şu an arkadaşı ile köfte yiyor :1:
tuvalate gittigini bile feysbukta duyuran arkadaşı (kumam ?) sayesinde prensin herşeyini saniyesinde öğreniyorum
ya senin şu taksi olayına güzel bir yorum yapıcam ama uyku sersemi okudum o zaman yorum yapamadm
sonra da bulamadım :1:
sen bulursan link at bebegim
şimdilik yorumum : belki sevgilin çocukluk etmiyordur da senin biraz daha sabırlı olman gerekiyordur ?
yani bir yarım saat sonra yanına gelip barışacaktır belki
o an sinirli oldugu için konuşmayı tercih etmiyordur olamaz mı
tamam sen küs kalmayı sevmiyorsun, ben de sevmem
ama sinirli olup da beni kırması yerine bi yarım saat sinirinin geçmesini bekleyebilirim
sevgilini sen daha iyi tanıyorsundur mutlaka
ama bi de bu yönden bak..

Söz yapmak kolaydı ama iş bulamadı beyfendi.. İşsizde ben istemedim tabiiki.. O çok ısrar etti sözü yapalım nişana kadar ben iş bulurum diye ama saçma bi düşünce tabiiki..
Normalde çok sabırsızımdır hemen netlik isterim ama bunda çok sabrettim Allah biliyor :)

iş bulduğuna göre bence çok yakın zamanda bu mevzuya gelecekti ama sen sert yaptığın için biraz sıkışmış bir durumda gibi geldi.
bu sefer seviyorsa mecbur kalacak, bırak içi içini yesin acıma :))

Prens maili görmedi, şu an arkadaşı ile köfte yiyor :1:
tuvalate gittigini bile feysbukta duyuran arkadaşı (kumam ?) sayesinde prensin herşeyini saniyesinde öğreniyorum
ya senin şu taksi olayına güzel bir yorum yapıcam ama uyku sersemi okudum o zaman yorum yapamadm
sonra da bulamadım :1:
sen bulursan link at bebegim
şimdilik yorumum : belki sevgilin çocukluk etmiyordur da senin biraz daha sabırlı olman gerekiyordur ?
yani bir yarım saat sonra yanına gelip barışacaktır belki
o an sinirli oldugu için konuşmayı tercih etmiyordur olamaz mı
tamam sen küs kalmayı sevmiyorsun, ben de sevmem
ama sinirli olup da beni kırması yerine bi yarım saat sinirinin geçmesini bekleyebilirim
sevgilini sen daha iyi tanıyorsundur mutlaka
ama bi de bu yönden bak..

haklısın canım benim bir daha blöflermiş allah korusun :)) rezil oldum resmen :)
oturup bekleyip çekicem. çünkü küsünce küs kalabiliyor uzun süre. geçen de küsmüştük. baktım hiç tepki yok. bana bakmıyor falan. bay inat. attım kendimi koltuğa. başım döndü biraz rengim attı benim dedim. panikledi kolanya falan getirdi :))

barışmış olduk. ne yapayım güzel laftan anlamadı, akşama da dizi başlayacaktı şimdi kendi kendime yorum yapınca sıkılıyorum. küs diye kesin izlemezdi :)))

iş bulduğuna göre bence çok yakın zamanda bu mevzuya gelecekti ama sen sert yaptığın için biraz sıkışmış bir durumda gibi geldi.
bu sefer seviyorsa mecbur kalacak, bırak içi içini yesin acıma :))

Ahaha aynen öyle yapıcam :1:
Birde aslında iş bulduğunu hemen söylemeyecekmiş biraz süre geçmesini bekleyecekmiş çünkü zorluğu olursa bırakabilirmiş..
Bende "daha iyi bi iş bulmadan elindekini bırakma bence hem evde sıkılırsın işin olmazsa hemde yeni fırsatlar bu işindeyken karşına daha kolay çıkar" dedim.. Oda haklısın dedi..
Neyse ben kendimi tutabildiğim kadar tutucam (birden tepem atarda ağzıma geleni söylemezsem tabi :1: ) Bakalım o ne yapacak :)
Canım çok sağol bu arada baya bir rahatladım.. :16:

Ahaha aynen öyle yapıcam :1:
Birde aslında iş bulduğunu hemen söylemeyecekmiş biraz süre geçmesini bekleyecekmiş çünkü zorluğu olursa bırakabilirmiş..
Bende "daha iyi bi iş bulmadan elindekini bırakma bence hem evde sıkılırsın işin olmazsa hemde yeni fırsatlar bu işindeyken karşına daha kolay çıkar" dedim.. Oda haklısın dedi..
Neyse ben kendimi tutabildiğim kadar tutucam (birden tepem atarda ağzıma geleni söylemezsem tabi :1: ) Bakalım o ne yapacak :)
Canım çok sağol bu arada baya bir rahatladım.. :16:

ne demek canım.. dertler paylaştıkça azalıyor :)
bir de kadınlara çözümsüz derler, bu hale getirenler utansın :))))

haklısın canım benim bir daha blöflermiş allah korusun :)) rezil oldum resmen :)
oturup bekleyip çekicem. çünkü küsünce küs kalabiliyor uzun süre. geçen de küsmüştük. baktım hiç tepki yok. bana bakmıyor falan. bay inat. attım kendimi koltuğa. başım döndü biraz rengim attı benim dedim. panikledi kolanya falan getirdi :))

barışmış olduk. ne yapayım güzel laftan anlamadı, akşama da dizi başlayacaktı şimdi kendi kendime yorum yapınca sıkılıyorum. küs diye kesin izlemezdi :)))

sesli güldüm
gerçekten uzun süre mi ? bir gün mü iki gün mü ? bir hafta mı ?
benim abim bana küser :14: işte o okuyoken eve gelirdi yazın tatile, tatilin başında küserdi bana, tatilin sonuna kadar...
o zaman umursamazdım ama şimdi çok üzülüyorum o küsünce :14: çünkü sırnaşsam da barışmıyor konuşsam da konuşmuyor :14: dertlendim ha..
Ben de mesela prense kızdım mı o gece konuşmak istemezdim, kendimce cezalandırırdım onu. ama ertesi gün hemen konuşmak isterdim..

sesli güldüm
gerçekten uzun süre mi ? bir gün mü iki gün mü ? bir hafta mı ?
benim abim bana küser :14: işte o okuyoken eve gelirdi yazın tatile, tatilin başında küserdi bana, tatilin sonuna kadar...
o zaman umursamazdım ama şimdi çok üzülüyorum o küsünce :14: çünkü sırnaşsam da barışmıyor konuşsam da konuşmuyor :14: dertlendim ha..
Ben de mesela prense kızdım mı o gece konuşmak istemezdim, kendimce cezalandırırdım onu. ama ertesi gün hemen konuşmak isterdim..

benimki ertesi gün olmasını bekliyor .))
denedim çok sıkıldım:)
hatta küsüyoruz ben sebebini unutup laf atıyorum illa ki :)))
aman erkeğin de nazlısı zor oluyor be canım. ama hemen yılışsa sırnaşsa o zaman da az adam ol git öteye derim kesin :))
orta yol tutturduk gibi :)))

geçen gerçekten tansiyonuma bir şey oldu, allah dedim cezamı çekiyorum kendimi atıverirsem olacağı bu :))))

Akışına bırakıyorum bu seferde o benden adım göremeyince hepten susuyor.. Aylarca konuşmadığımız oluyor..
Artık sürekli dilimde dönen bir dua var Allahım ya beni ondan tamamen kurtarsın ya da iyi birşeyler olacaksa da olsun sabrımda kalmadı halimde..
Bugün düşündümde geçmişe bakıyorum,ayrı olamıyoruz sanırım biz diyorum ama birliktede olamıyoruz ki..

canım mesafeli ilişkiler çok zor oluyor gerçekten
ben de eşimle farklı şehirlerdeydik
yüzyüze sorun olmayacak şey sorun oluyordu
hele ki mesajlar tam başbelası idi

ama sen çok sabırlısın bence
ben olsam ooo yakmıştım gemileri
hem işsizken söz yapmanız doğru olmazdı bence
önce hayatını rayına oturtsun
kendine güveni gelsin adamın
düşünsene kardeşi sözlenince bile olay yapmıştı adam

zamana bırakıcan artık
yapacak bir şey yok
Rabbim dualarını kabul etsin

yahu canım ben kocana üzülüyorum. onun bir suçu yok ki... sen olayları unutamadığın için ona yüklüyorsun gibi geliyor.
sizin evliliğinizden, ailenizden önemli değil. kararlı mısın gitmeye?
ayrıca ailesine karşı senin yanında durmuşttu yanlış hatırlamıyorsam.. gerilmiştir o da.

yrıca istediğini yazabilirsin canım kurallara uyduğun sürece. sıkılan okumaz, yada cevap vermez. anlatıp anlatmamana karışamaz kimse. bu yüzden çıktı tartışma ama kapandı. ben kimseyle küs kalmayı yada kavgalı olmayı sevmem.
bir derdim yok kimseyle de...

eşyaların çok olacak tabii

ya sorma bu akşam kocama ben de çok üzüldüm
adam mahvoldu artık çıldırıcak
çok acıklı bir barışmamız oldu

aslında kavga da etmedik doğru belli hepi topu 3 dk ama tahammüller düştü

ben eşime bir gün önceki aksiyon da ben eşyalarımı toplar giderim ev beğenirim sen kalan eşyaları toplar gelirsin demiştim
yoksa terketmek anlamında değil
ya birde onca eşyayı yerleştirirken halimizi görseniz ):

eşim kaç yıldır benim yanımda ama
bir kere verdi ipleri kaynana eline şimdi durduramıyoruz kadını

yarın kaynımın kayınpederinin evine mangala davetliyiz
ailemle görüştüm ve taktir değiştiriyorum kaynanama bırakmıcam ortalığı
gidiyorum mangala en çokta ben yemezsem :)

bu arada kocam araba bakıyo bana
x5 yada cayenne
napsın işte evden ucuz sonuçta araba :)

ben eşime bir gün önceki aksiyon da ben eşyalarımı toplar giderim ev beğenirim sen kalan eşyaları toplar gelirsin demiştim

x5 yada cayenne

davete icabet ettiğine göre sular duruluyor desene canım
cayanne:53: zevkli seçim
afiyet olsun:56:

canım mesafeli ilişkiler çok zor oluyor gerçekten
ben de eşimle farklı şehirlerdeydik
yüzyüze sorun olmayacak şey sorun oluyordu
hele ki mesajlar tam başbelası idi

ama sen çok sabırlısın bence
ben olsam ooo yakmıştım gemileri
hem işsizken söz yapmanız doğru olmazdı bence
önce hayatını rayına oturtsun
kendine güveni gelsin adamın
düşünsene kardeşi sözlenince bile olay yapmıştı adam

zamana bırakıcan artık
yapacak bir şey yok
Rabbim dualarını kabul etsin

Zamana bıraktım ve dünden beri bir mesaj bile atmadı :)
Bu adam böyle işte arada gelir kendini hatırlatır iltifatlar eder,zannedersin ki "akıllanıyor galiba" sonra pat kaybolur..
Dün telefonda sesin çok iyi geldi, kendimi uzun zamandır böyle iyi hissetmemiştim dedi ama şimdi noldu? Gerçekten anlamıyorum..

eşin işini biliyormuş tabii ki cayenne canım :16: güle güle kullan şimdidien. mangaldan sonraki gelişmeleri de yaz mutlaka:)

x5 yada cayenne

tipik ıssız adam tripleri işte. canı sıkkınken sana sığınıyo düzelince yoluna bakıyo. yani seni sığınacağı liman gibi görüyo biraz. bi adamın sığınacağı liman değil yüzdüğü deniz olmak gerek. yok öyle yağma. yani çok aşığım yola sokmak için uğrasırım buna gücüm var dersen bilemem canım ama bu adam seni gerçekten sevseydi senden habersiz bir gününün geçmesi imkansız
Zamana bıraktım ve dünden beri bir mesaj bile atmadı :)
Bu adam böyle işte arada gelir kendini hatırlatır iltifatlar eder,zannedersin ki "akıllanıyor galiba" sonra pat kaybolur..
Dün telefonda sesin çok iyi geldi, kendimi uzun zamandır böyle iyi hissetmemiştim dedi ama şimdi noldu? Gerçekten anlamıyorum..

Back
X